- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- normalno li e?
normalni li e visoka sa 164 i tega 54 kg?
Не, не е нормално!!!
Имаш проблем, но той не е свързан с физиката ти, а с това как възприемаш самата себе си....ако се харесваш - Ок, ако не, дори и аз да ти кажа,че е нормално това ще промени ли мнението ти?
Аз съм 162 (всъщност съм 160, двата сантиметра са си от мен, но това е тайна) и тежа 53 (тоя път не лъжа)...и въобще ни ми пука дали е нормално или не, щом се чувствам и смятам, че изглеждам добре...
Гледай с повече самочувствие на себе си и хич да не ти пука, откажи се от идеята да се слагаш в някакви рамки и точни килограми......![]()
Скъпа ако си мислиш че твоето не нормалоно,то ще ти кажа че аз сам 1.63 и тежа 40 кгно мила не ми пука.Не е някаква болест щото си похпвам доста обилно,но метаболизма ми е такъв.Не мога да го променя.Ти ако можеш - УСПЕХ много ще се радвам за теб,но докато си си така единствения ми съвет е да се харесваш такава каквато си и да не ти пука ако някои каже нещо гадно относно това по твои адрес
![]()
НеПървоначално написано от Анонимко
Изобщо не е нормално
Сигурно си тежко болна.Тряа веднага да отидеш на лекар,че от това се умира.
ХОРА-спрете с тея комплексарски и идиотски темиСигурно има още 2 милиона такива.Осъзнайте се малко
![]()
Първоначално написано от GanGstA-Pr0daCtioN
А така.СПРЕТЕ с тия еднотипни теми:дебела ли съм,нормална ли съм,нормално ли е да съм 164см и 54 кг и всякакви тем подобни.МИ просто се погледни в огледалото и все ше преценишшшшш!!!!!!!!Не е много сложно...........поне за повечето........
....Don't bother!Be happy!....
Дебела си. Под 50кг трябва да си.
Пич, ти уби всичко детско в мен..Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
И сега да остлабвам ли трябва.....![]()
Не е задължително, но ако искаш перфектна фигура - да трябва да отслабваш.Първоначално написано от Ena``
leleeeeeee tyka klub na anorexsi4ki li e???!!!!!Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
I'm waiting for the night to fall
When everything is bearable
When everything's dark
Keeps us from the stark reality
And there in the still
All that you feel is tranquillity
Момиче не се изказвай глупаво... приятелката ми е 174 50кг и е много далеч от анорексията.Първоначално написано от cool_kitty_:P