- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя си има гадже, а пък се занимава с мен...
Здравейте, искам да споделя с някой проблема си, защото вече не издържам! Значи преди около година и половина се влюбих страшно силно в едно момиче от мойто училище! Направих всичко възможно, но нищо не се получи между нас и си мисля, че е по моя вина, но както и да е. Значи тя от около половин година си има сериозен приятел... Аз се примирих със ситуацията, и се радвах че си останахме приятели! С времето ставахме все по-добри приятели, мога да кажа, че сега тя ми е по-добър приятел от най-добрия ми приятел - момче! И пренебрегнах това, че съм луд по нея, макар че то още си е там, нищо не се е променило - чувствата са си все същите! Проблема е, че от известно време тя се държи по-странно с мен - постоянно ми пуска някакви намеци, комплименти, няколко пъти още малко и щеше да почне да ми се натиска, когато гаджето и не беше на близо! Гледа ме с един такъв изпиващ поглед, да не казвам какви работи ми пише в чата... И сега не знам какво става - нали уж сме най-добри приятели, нали уж тя си има гадже, а пък започна некви свалки с мен??????? Тя знае за мойте чувства, не съм и се разкривал напълно, но тя знае! И просто не знам къде съм! Не знам как да реагирам! Ако може някоя идея, ще съм ви страшно благодарен!
Еми баш идейка не мога да ти дам аз,защото не съм запозната със ситуацията,все пак трябжа да се види отстрани тфа,ама мисля,че ще мога да ти дам няколо съветчета.От това,което казваш аз си правя извод,че тя те харесва
Обаче...искам да ти кажа,че,това,че си има приятел не значи,че не може да се влюби в теб,да кажем.Знаеш,че на сърцето не може да се нарежда.Еми моя съвет е или да поговориш с нея и да си изясните ситуацията,или да не казваш нищо,НО да си имаш едно на ум,защото има момичета,които обичат да си играят с чувствата на момчетата,по този начин си мислят,че са велики и много харесвани.Само ти казвам да внимаваш да не се опариш..Ама ако държиш всичко да е ясно помежду ви най-добре е да говориш с нея
)
Успех!!!И после ако ти се казва кажи какво е станало.![]()
I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind.
I think about you baby and I dream about you all the time.
I'm here without you baby
But you're still with me in my dreams
And tonight, it's only you and me
Не се потдавай! Жените имаме нажик да си играем с чувставата на хора които ни обръщат внимание.... Недей да правиш ти първи по сериозна крачка защото може да извърти нещата така че да каже че си и налетял при положение че знаеш че си има сериозен приятел.... а и друг съвет... казваш че е от половин година може вече малко да и е поомръзнал и да търси разнообразие така че се пази да не изгубиш всичко и приятелство и намеци и каквото има там между вас... наслаждавай се и на малкото! Успех![]()
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
"Тя си има гадже а се занимава с мен"....колко познато...на такива момичета им се вика куче в женски род.....повече няма какво да се коментира!![]()
Ami spored men tq te haresva 6tom ti pravi nqkakvi nameci i tem podobni,no vupreki tova si ima gadje.Vie ste mnogo dobri priqrteli,koeto e o6te po-dobre i za tova moje6 da govori6 prespokoino s neq.Ako ti kaje 4e ne6to s priqtelq i ne vurvi ili te haresva ili dori ne6to drugo,mislq 4e trqbva da i priznae6 4e vse o6te ima6 4uvstva kum neq,osven ako tq ne go znae.Uspeh ti jelaq i v kraina smetka vsi4ko e v tvoi ruce.Uspeh!
Много често голямото приятелство м/у момче и момиче прераства в любов или най-малкото до физическо привличане. Дори някакво моментно състояние може да обарка чувствата на момичето. Не мисля, че ще се подиграе с чувствата ти щом сте най-добри приятели, ако е игра преполагам, че ще я играе с някой друг. Но не изключвам вероятността голямото, силно и неизменно приятелство (ако е такова) да се сбърка с любовта (за което се надявам да не е така). Говори с нея открито... друг начин е да я оставиш да видиш до каде ще стигне. Незнам как ще постъпиш, но ти пожелавам успех с любимото момиче![]()
Точно това е проблема! Мисля си, че ако направя нещо, ще излезе, че и се натискам, докато знам, че си има сериозен приятел и ще изляза виновен за нещо, за което не съм! И отгоре на всичко може да си развалим и приятелството! А иначе така като се заговорим за приятеля и, тя много пъти ми разправя как си е прекарала добре с него него ден, колко много го обича и такива подобни... Скоро обаче ми сподели, че нещо и се струва тъпо с него - цитирам: "някак ми се струва тъпо с него, не че сме си омръзнал, много сме си добре заедно, ама нещо не ми харесва" И в това време ще ме изяде от намеци, усмивки, комплименти и тем подобни! И аз си мислех нищо да не предприемам, ама вече не мога да издържам така, все пак и аз имам чувства, не съм от камък! Не знам какво да мисля и какво да правя.....
Признай и всичко в очите и виж как ще реагира!!!
nai-dobre pogovori s neq
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
От това най-много ме е страх! Познавам я, и има голяма вероятност да не реагира по най-добрия начин! Може да ми каже, че искам да я разделя с гаджето и! По-лошото, че може да не иска повече да сме приятели!Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
zatova ti kazah da se naslajdava6 i na malkoto koeto ima6 i da iz4ak6 da se razdeli s priqtelq si.... primerno....Първоначално написано от Ще се побъркам!
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
Kakto sum kazvala na moi priqteli vsi4ko se po4va ot mnogo dobri priqteli zaka4ki i t.n.t.
Ne 4e ne6to ama s tova momi4e trqbva da si pgovori6 i da se razberete kakvo 6te stava predi da e stanalo prekaleno trudno za teb i predi da si se vlubil o6te pove4e v neq!Po dobre sega...tova e moq suvet kum teb!
еми майната й ебаси такива патки които не се усещат и се подиграват с чувствата на хората заслужават да умрат девствениПървоначално написано от Ще се побъркам!
Първоначално написано от ziky
E ku4ki ti puk ne sa ku4ki tezi momi4eto prosto nz kakvo iskat.Iskam ne6to koeto nqmat i ne iskat ne6to koeto imat i posle obratnoto![]()
da i taka su6to moje da se kaje no tq neznae se pak kakvo iska...trqbva da se re6i...no se pak priqteli moje da sa zavinagi a gajeto moje6 da se skara6 po vsqko vreme![]()
Ami nai-banalniq,no i nai-polezniq savet- govorete dvamata za tova!Pitai q za6to go pravi>ima dva variqnta ili te obi4a ili i tq ne znae kakvo iska...Tova e dosta nelovka situqciq i zatova trqbva da pogovorite otkrito i4estno!![]()
Ima ne6ta,tvarde neveroqtni,za da povqrva6 v tqh.No nqma ne6ta tolkova neveroqtni,4e da ne mogat da se slu4at!
Добре де извинявам се...ИМЕННО ТАКИВА МОМИЧЕТА НЕЗНАЯТ КАКВО ИСКАТ И АЗ ЗА ТОВА НЕ ГИ ИСКАМ :dПървоначално написано от seksi_kote_f
Пич, хващайте и си изяснявайте отношенията. Мен миналата година ме въртя една хем мен, хем гаджето и - само ти дава надежди, а пък иначе с другия. Ако ти каже - "имам нужда от време да реша" - НЕ СЕ ВРЪЗВАЙ!!! Н И К О Г А!!! Щом си луд по нея, приятели няма да бъдете. Съжелявам, виното вода не става. Казваш и го направо "Аз не мога и не искам да съм ти само приятел. Ти флиртуваш с мене, искам да се изясни." Има една поговорка - най-лошия начин да ти липсва някой е да бъдеш с него и да знаеш че никога няма да бъде твой. А сега кажи, не ли вярна?
Изясни се!
Късмет![]()
No love - no heart. No heart - no hurt.
Nikoi ne umira devstven...jivotut v kraina smetka preebava vsichki...Първоначално написано от АН-52
Ami... i na men mi e poznato...nai-veroiatno samo se buzika ili iska da vidi kak shte reagirash...makar che vsushtnost ne ia poznavam...
Vnimavai, ama i nedei mnogo da mulcish, che da ne zapochne da se misli za goliamata rabta...
![]()