.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

балсам-неотмиващ се...

Тьй като ненамерих такава тема....Вьпроса ми: Вреди ли ако не го измиеш,до каква степен вреди ( аок изобщо вреди ) какьв ефект има в/у косата ти?
    ПО ЗДРАВИ
    палатката пред фитнеса е моята.Да не се чудите

Град
    {≈Ìdíöť ClÙb≈}

Re: балсам-неотмиващ се...

Цитирай Първоначално написано от StronG™
    Тьй като ненамерих такава тема....Вьпроса ми: Вреди ли ако не го измиеш,до каква степен вреди ( аок изобщо вреди ) какьв ефект има в/у косата ти?
    ПО ЗДРАВИ
    ...........мноооооооуу......лайня !!!!! АБЕ ДЕБИЛ КВИ СА ТИЯ ИДИОТСКИ ВЪПРОСИ БЕ?????
    WE LOVE DRUM'N'BASS

http://img467.imageshack.us/img467/6891/6l4fd.jpg[/img][/URL]

Фен
    Град
    zoo....
    Ми щом е "неотмиващ се" значи нищо не става като не го измиеш.Той просто не се мие.Ми аз имам и по принцип трябва да оформя косата,да и предава блясъм обаче моя е на Sunsilk и изобщо не ми харесва така че не си го взимай този.Иначе на Avon хич не е лош,имах един който беше спрей и изобщо не беше лош.
    ....Don't bother!Be happy!....

Re: балсам-неотмиващ се...

Цитирай Първоначално написано от sedric
    Цитирай Първоначално написано от StronG™
    ПО ЗДРАВИ
    ...........мноооооооуу......лайня !!!!! АБЕ ДЕБИЛ КВИ СА ТИЯ ИДИОТСКИ ВЪПРОСИ БЕ?????
    Ха, пич като гледам какьв ти е езика немисля че ще зачета "НЕИДИОТСКИЯ" ти пост. Айде сьс здраве
    палатката пред фитнеса е моята.Да не се чудите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си