- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- мнението ви за най-предпочитаните сфери за работа
Защо бихте работили във всяка една долуизброена сфера на работа? Иначе казано трябват ми положитлните качества според вас на всяка долуизброена сфера на работна заетост:
Образование
Държавна работа
строителство
Туризъм
Производство
Администрация
Икономика(счетоводство, собствен бизнес)
електроника
ИТ
Телекомуникациите
козметична
Маркетинг и реклама
Охранителна и отбранителна
Здравеопазване
Търговия
Услуги
Наука
Космонавтика
Култура и изкуство
П.П.Моля ви да отговорите максимално пълно, защото това е с учебна цел...
ami kato na4alo tova sa vse "profesiite na bude6teto",kakto kazva mam.Az kato u4a za s4etovoditel da ne mislite 4e mi haresva,ama v momenta,a i vinagi firmite imat nujdi ot taqh i ot ikonomisti.Posle stranata ni uj razviva eko turizam,zna4i tei horica deto sega u4at v takiva u4ili6ta mogat da zadvijat ne6tata i da izkarvat ludi pari.Abe koito kakvoto i da si govori vseki dnes raboti za pari.
Уеб и графичен дизайн.
Аниамции
Компютърни технологии.
Това спада към IT
.: machoka :.
turizym- twa e bydeshteto w bylgaria, syshto i prawo(neznam dali go pishe ne widiah)shte si izbera w posledstwie
2,3,13 tochka
Да съм те питал?!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Тва бях аз
Образование - Не бих се занимавал, нямам нито стимул нито поле за реализация в Бълагирия, защото не е само да преподаваш, но и да откриваш - в Европа и САЩ това са най-продуктивните учени, а тук ...
Държавна работа - НЕ
строителство - НЕ, не ме бива
Туризъм - не ми е интересно да угоднича на богати европейци
Производство - не ми е интересно
Администрация - НЕ
Икономика(счетоводство, собствен бизнес) - не ме влече
електроника - това пък още по-малко
ИТ - Да, определено
Телекомуникациите - не бих казал че ми е приоритет
козметична - НЕ
Маркетинг и реклама - може би, интересна работа е. Ако имаш идеи може да пробиеш
Охранителна и отбранителна - няма ставам мутра
Здравеопазване - НЕ
Търговия - не ми е в кръвта
Услуги - НЕ
Наука - може би
Космонавтика - нямам шанс
Култура и изкуство - да, може би и там ще имам пръст
Та искам да се занимавам с едно от горе изброените защото ми се отдава рисуването и математиката и това е добър вариант да ги съчетая. Имам идейно мислене и ще се опитам да се реализирам в тази сфера.
Образование--Не бих. //Прекалено малко пари. Наистина трябва да го желаеш. Плюсове почти няма, но зависи какво точно работиш.
Държавна работа--Много зависи каква
строителство--Зависи каква точно длъжност
Туризъм--Отново зависи от конкретната длъжност. Общо взето не ми харесва
Производство--Зависи
Администрация--Не, няма пари
Икономика(счетоводство, собствен бизнес)--Ако имаш начален капитал
електроника--Става, има голямо търсене
ИТ-определено Става, има голямо търсене
Телекомуникациите--зависи каква длъжност. Общо взето не
козметична--Не е лошо, много малко пари
Маркетинг и реклама--Ако си кадърен
Охранителна и отбранителна--Става ако си тъп, як и те влече
Здравеопазване--Определено е почти the best
Търговия--Ако продаваш гащи и чорапи не
Услуги--хахаха nc
Наука--Не и в България
Космонавтика--Няма къде да го учиш
Култура и изкуство--Не и в Бъргария
Ако искаш подробни отговори напиши конкретни професии, повечето от тези области са прекалено обширни и е невъзможно да се отговори еднозначно.
като цяло сяка една от изброените професии е важна в определена област от нашата икономика. Всяка една от тях е по свой начин важна и спомага развитието на нашата държава напред едно на ръка че се печелят луди пари и се пълни касата на държавата.
аз уча предприемачество което ще рече че ще мога да оправлявам собствен бизнес и ще мога да проектирам фирмата си по начин по който да печеля мн пари.
ако получим добро образование ще можем да преуспеем и найста в сегашните времена се разботи за пари и те движат света ноо без тях не може.
относно рекламата и маркетинга мога да кажа че са мн интересни и че бих се занимавала с удоволствие с тях защото се правят проучвания и се разбират вкусовете на хората а и чрез рекламата могат да се накрат потребителите да купят продукт способен да задоволи нуждите им.
за администрацията и държавната работа .. ами в държавната работа работиш в полза на самата държава ама се печелят малко пари ..а административните дела те са ...ами те са документация оправление на фирми обработка на формуляри (не ме влече)
а новите технологии са бъдещето на младото поколение и ако от сега се научим да боравим с тях ще е мн добре
Туризъм
Аз бих искал да се развивам в тази сфера, защото, поне според мен, тя е една от най-бързо развиващите се, една от най-динамичните. Това показва големият потенциал за това туризмът да стане водещ отрасъл за приходите в страната ни.
Туризмът, също така, развива много области и техните природни ресурси. Открива много работни места.
Стига човек да има нужната квалификация и нужните умения, той може да си намери една добре платена и същевременно приятна, за него, работа.![]()
Космонавтика
Култура и изкуство
само тези ме привлякоха...
вселената е начин да разбереш отговори на много въпроси... дори да участваш в откриването на нещо ново. а всички имаме поне някаква представа колко невероятно е усещането. не се ограничаваш само със земята, имаш представа и какво става там, в космоса.
изкуството, и по точно рисуването за мен също е начин да откриеш себе си, но и да промениш нещо. начин да изразиш душевното си състояние, да развиеш таланта си, да изпробваш нещо ново. да разчупиш всякакви бариери, да смесиш реално с иреално, да прескочиш границата между фантазия и действителност. и да успееш да сътвориш нещо ново. нещо като начин да направиш нещо изцяло както искаш, което да можеш да коригираш и да изразява самият теб. да разбереш до къде се простира фантазията ти, освен това е начин да увеличиш възможностите на своята фантазия и дори да я направиш безгранична
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
От споменатите най ми харесва Туризма. То и това ще следвам след 1 година. Защото ми харесва Географията, пък и английския ще го понауча.
Образование DA
Държавна работа MI NZ
строителство NE
Туризъм MOJE
Производство MOJE
Администрация STAVA
Икономика(счетоводство, собствен бизнес) DA
електроника NE
ИТ NE
Телекомуникациите ZASHTO NE
козметична DA
Маркетинг и реклама MNE