- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Моята "най-добра" приятелка Съвет!
здр имам неква фр къде без мене не може да живее др приятели няма 2 години сме нонстоп заедно. тя си хареса едно момче но момчето хареса мен и аз него.Зада и направя услуга говорих с момчето да тръгне с нея обясних му как стоят нещата.Целта беше да не ме намрази че аз ходя с него ами те да тръгнат и тя да види че просто нищо няма да стане м/у тях щото той не я харесва и да се откаже от него.Така и стана.Ние с него трънахме и дори й на мерихме друго гадже. Но тя се скра с него скъсаха .Сега чувам че говори против мен че я малтретирам психически че е само с мен щото си няма никои друг. и аз я питам кво е говорила при положение че вече знам всичко казано от до, а тя "нищо" снощи карам гаджето да и знънне да говорят и тя пред него признава че е говорила против мен а вчера ми се закле че не е. И така въпроса е какво бихте направили вие ? Щяхте ли да я одрежете? Да развалим ли приятелството? Съвет!
Според мен истинско приятелство между момичета няма. Щом едно момче може да го развали.
Ти доста глупаво си постъпила, но и другото момиче.... няма значение единсвената приятелка ли си ми, разбера ли, че ми въртиш такива номера ще те оставя в.... Пък и гадже сте и намерили, сега си мислиш, че цял живот трябва да ти е благодарна ли.
Иначе се съгласявам с ironic. Един познат дори твърдеше само първото изречение.
awe macka,stegni se malko,zaebi taq tvoq kompleksirana priqtelka i da se opravq sama.momi4etata sa tolkova zlobni i zavijdat dori na nai dobrite si pr.gledai si gadjeto i ne se zanimavai s taq zlobarka![]()
абе и двете не сте прави защото ти к'во си мислиш щом тя харесва това момче и 100 други да и намериш няма да стане. а и за едно момче не си заслужава да си разваляте прителството. а ао тя наистина дърйи на теб и ма момчето ти ще приеме че сте заедно и ще се радва за вас.
съгласна съм с мнемието че м/у момичета няма искрено приятелство
postapila si mnooooooooooooooooooooooooooooooogo tapo i ti si si vinovna
What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...
spored men tq ne ti e koi znae kakva priqtelka 6tom se darji taka.tq prosto zavijda povqrvai az sa6to sam popadala v takiva situaciiki tai 4e te razbiram.
moje i dvete da ste vinovni.moje i ti da si sgre6ila v ne6to i tq zatova da e postapila taka pak moje i tq.ako darji6 na neq trqbva da pogovorite na 4ETIRI o4i i da se izqsnite.ot tozi razgovor 6te se razbere vsi4ko dali 6te pordaljite da ste zaedno ili ne.