- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да му кажа или не?
Мале бравоооо много се радвам за вас дано бъдите едно штастливо семеиство и се оби4ате много КЪСМЕН![]()
Оф,като видях колко ти е дълъг поста и се отказах да 4ета,ма нали гоня 250 мнения да ти кажа - не му казвай!!!
kak nqma da napravi6 abort tva e samata ludost ti roditeli nqma6 li mnogo si malka za bebe 6te sasipe6 i negoviq jivot!!!!!!prosto ne razbiram kak si go pomislq6 dori......a otnosno gadjeto ti est 4e 6te mu kaje6 ne za vinata no vse pak i toi ima pravoto da znae moje da ti pomogne i da te vrazomi malko.....ama naistina si luda 6tom iska6 da zadyrji6 bebeto.....deistvai dokato o6te ima vreme.....pomisli za sebe si za gadjeto ti i za bebeto....i se sybudi jivee6 v B-q
![]()
![]()
Lichno az puk smqtam, che postupva mnogo dobre kato iska da go zadurji. Oshte poveche, che tq kaza, che veche govorila s priqtelq si i sa reshili da zapazqt deteto, a roditelite im nqmat nishto protiv. Kakvo po-hubavo ot tova. Naistina se vuzhishtavam na takiva momicheta, koito imat smelostta da otgledat edno dete. Nadqvam se, che vsichko shte mine normalno i shte si imate s priqtelq ti edno sladko bebence, koeto mnogooooo da obichate. Uspeh!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Vie ne 4etete li be! Tq vse re6enie- 6te si ostavi beb4eto- spored men, nai-dobroto re6enie e vzel! Mnogo 6tastie mili4ka!Vuzhi6tavam ti se za smelostta da otgleda6 deteto si, a ne da se oturve6 ot nego 4rez abort! Tova naistina e golqma smelost!
Меко казано голяма.Ако родителите ти са милионери-евала,че решаваш да си прецакаш живота.И аз съм против аборта,но малко или много се замислям за бебчето.Как ще учиш и изкарваш пари едновременно?Имаш ли представа какви пари ще ти трябват за да го отгледаш и възпиташ и да стане достоен човек?Евала за смелостта,но все пак си мисля,че не е много правилно.Замисли се-връщане назад няма!Та ти не си видяла нищо от живота.Няма да можеш да изживееш най-яките си младежки години,няма да можеш да срещнеш много нови и различни хора.Обвързваш се за цял живот.Но щом си го решила...няма смисъл да говорим ние тука.
Желая ви късмет и много,много търпение! [-o<
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......
Хмм...не знам какво точно да си мисля.Но определено мисля че точно така е станало!Мъжете обикновено са безсилни.Той е бил шокиран и едва ли е искал да си разваля връзката с теб и може би затова се е "зарадвал".Може би го е било страх от нещо,не ви познавам.Но според мен не може едно нормално момче(За сегашните временаПървоначално написано от Never`with`you
)на 17 да приеме така едно дете,за което той дори едва ли ще може да му смени памперса.Нито пък ти!Не,повярвай ми,не искам да обидя никой,просто изказвам мнение!Аз не мога да си представя какво е да се направи аборт,много е гадно,сигурно,сигурен съм,но в такива случаи...
Не знам...Но знам едно.В този живот има два пътя.Светъл и тъмен.Светлия е да задържиш детето и така да се заключиш и да станеш задръстена мама от сега.А тъмния...ами тъмния е да абортираш,сякаш не ти пука и да си живееш живота.Аз ако бях на мястото на пича бих застанал до теб и да те подкрепя във всяка ситуация,но...бих имал едно на ум...спирам дотук,щото ще ми стане и на мен кофти!
такива важни решения не се взимат като се допитваш до глупаците в тоя форум
White power,white pride!
Епа не е ли емоциа ?