- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- s kolko zavur6ihte?
10 клас и горе долу 5.50-5.70 надявам се никой да не ме прецака в последния момент както стана миналия срок
4,58
7mi klas - 5,92 demek imam samo edna 5
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.
6.00,но на моята възраст е лесно.
evala =D>Първоначално написано от jenny_e
Браво на всички! Учете се![]()
т. 2, 9
Аз сега завърших седми клас със 5,74...![]()
Живей,дивей и всичко ще е OK!!!
Kva e taq tema be , hora ?!!! Godinata o6te ne e svyr6ila! Nas o6te ni gyr4at, imam da praq kym 5 kontrolni idnata sedmica. Kvi sa tiq vyprosi s "S kolko zavyr6ihte?" ??? Tuka da ne sme samo sedmoklasnici vyv foruma ?!!!![]()
mi ne sa samo sedmoklasnici i za info i 8 klas u4at do 15 osven ako ne sa podgotveПървоначално написано от Jessika_MG
az sum 7 i zavurshih sus 5:66![]()
темата вече е 3 страници, следователно има достатъчно завършили във форума, които да отговарят.Първоначално написано от Jessika_MG
Ne 4e ne6to ama 8mi klas, koito u4at do 15ti sa sy6tite tiq det ne sa gi prieli sled 7mi po vsevyzmojni pri4ini. Edva li ima nqkoi zdravomisle6t se otkazva ot 6ansa si da vleze v nqkoe dobro u4ili6te toku-taka. A samiq fakt 4e si 7mi klas podskazva 4e se gordee6 s ocenkata si. Dobre, bravo ! No...vinagi ima edno NO... kak nqkoi moje da kaje s kolko to4no zavyr6va sled kato o6te godinata ne e svyr6ila. Az moga da podkrepq tezata si 4e temata e edinstveno za 7 klas i nadolu, koito da se izkufat s visokite si godi6ni ocenki (spomenah 8mi klas za6to ne mogat da se izfukat). Az 6te si sloja adekvatniq otgovor kogato mi dadat belejnika, koeto e sled 12 dni i moje bi nqma da sam samo az, koqto po tova vreme 6te otgovori na zapitvaneto. Sedmoklasnici sry za grubiq ezik! ( i puskaite temi s po-to4no temite si)Първоначално написано от [B
8-ми клас съм. Или по скоро бях...![]()
5.00![]()
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
az sum 7mi-6.00
\Офф - *бах зубърите\
5.00
aLoNe aGaInsT eveRyBoDy !
БравоПървоначално написано от jenny_e
ама 4 или 5 клас завърши?
Jessika_MG, ти скъпа не си ли знаеш по кво за колко се оформяш?
За сега съм за 5 просто ме мързи за повече ,не мога да седа в нас и да зубра кат повечето ,а да гледам приятелитеми ритат отвънка. \/
^не виждам нищо лошо в това да се похвалиш с годишен или срочен успех, независимо от това кой клас си
Свиква се, пък и това че няма да ги виждаш всеки ден, не означава, че трябва да прекъснеш съвсем връзките си с тях. Има събирания, има излизания....свиква се. На мен хич не ми липсват, защото новия клас се оказа много по добър от предишнияПървоначално написано от Lorein
аз малко късничко пиша,ама карай
6-ти клас-5.50![]()
11klas da se nadqvame da uspeq za 5.00malko trqa da si sedna na zadnika po istoriq i tehnologii
![]()
Абе ей "умнико" ще те видя тебе в 10-11 клас бе!!!!!Първоначално написано от WILD__BOY
![]()
Не всички имат 5,99 я стига глупости. Нормално за моето училище е 4-5 (а пък е най-елитното в Пловдив)
П.С. моя успех ще е 4,50 точно![]()
За да получиш - първо трябва да дадеш!