- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- s kolko zavur6ihte?
9 клас6.00
![]()
miiiiii az s1m ot skromnite i zav1r6ih 8 klas "samo" sys 5,75
ayyyy i da vi se pohvalq d1rjah izpit po matematika sled 8 klas i go vzeh s 3,7510 mn s1m 6tastliva![]()
![]()
![]()
гЛедАм лУнАтА-вИждАм тЕб,
гЛедАм зАлЕзА-вИждАм тЕб,
гЛедАм зВеЗдИтЕ-вИждАм тЕб...
аЕ дА тИ e*а мАйКаТа бЕ -
мРъДни мАлкУ {{{}}}
5,40 nqkyde..nz to4no ma e malko predi 5,50gavra,nali
Ейде да не се хвалим много . Аз съм 7 клас (догодинаи завърших с 6,00000000
6-ti klas s palno 6!Bez petici!!!
Минах 7 клас и оспеха ми 5.84 или някъде там...абе 5.80 и нещо
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
ьaz sum malko zle6 ti s 3 i neshto 7 mi s 3 i 50 8mi klas 4 58 i to shtoto me izklu4iha 2riq srok po sredata i me pratiha f nekfo probito selo i takam ocenkite tam gi pi6at e taka bez nishto... a sq 9ti klas s 3,75 ...zle zle i pak zle
![]()
С такъв правопис се чудя не как Оспехът ти е такъв а как въобще си миналаПървоначално написано от kristini4ka
Завърших с 5,86 и то само защото онзи по физическо се заяде с мен, иначе щеше да е 6,00
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
am..az zavyr6ih 9-ti klas s 5,80 malko me hvana qd za 5-cite 6toto daskalite se izgavriha s mene ama dr god pove4e![]()
Cold was my soul
Untold was the pain
I faced, when you left me
A rose in the rain
So I swore, to the razor
That never enchained
Would your dark nails of faith
Be pushed through my veins again
6 клас - 6.00
11 klas s 5,86 v matematicheska gimnaziq ne beshe lesno![]()
Worship the BEST, We are NOT everywhere!
6-ти клас...със 6.00....![]()
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
5.916
7-ми клас с 5,92 .. смао по тъпата химия имам 5..
Абе или ВСИЧКИ ученици са пълни отличници (под 5,75 не виждам успех)или в тоя форум пишат само отличници. какво става ве...в моето (доста елитно) у-ще почти всички имат около 3-4-5, само един зубър има 5,80. та не мога да разбера кво стаа тук.
mi i az 8mi kl zavur6ih s 5,75 moje6e da sam s po visok uspeh no taka e kogato daskalite te mrazqt nama kak dr q4e da stane
Nikoga ne se razdelqi s usmivkata si,dori kogato ti e tujno...ot kude da znae6,moje to4no v tozi moment nqkoi da se vlubi v neq
8 klas s 5.50
7 klas-em ...5.50 hvanah :P
KoITo nE Me PoNaSq DA Se IzNaSq...
10 клас имам 4 и хич не ми пука!![]()