- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- s kolko zavur6ihte?
Az zavar6i s 5,63 s mn zorove (da ne govorim po nemski )Toq po fize me precaka parvi srok s edna 4-ka .Emi az sam liri4na du6a -poteneto ne mi e strast.....![]()
If it is crime to loving you then Im guilty !
И мойта за завършен 7 класПървоначално написано от vesitu
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
моята е за Средно образование....(но е от обикновена гимназия)![]()
аз 7-ми клас с 4 и 80 и това е мн лошо наще много ми пилиха
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
i az sum taka imam 5 po fizikaПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
5.80
.........ЦСКА........
5.36![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Въъ как успя еПървоначално написано от vesitu
При мен ако не бяха специалните предмети незнам какъв щеше да е резултата... ако разчитам само на общообразователни.. за никъде не съм
![]()
Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!
не случайно написах, че съм завърших в обикновена гимназия...не се изискваше много от учениците - с малко акъл и желание се изкарват перфектни оценки
![]()
ЗДРАВЕЙТЕ вси4ки!Ами аз завър6их с 5.90 и мн се кефя! Надявам се повечето от вас да са доволни от успеха си , а ако не сте моля ви се не обвиняваите мен , а себе си!!!!!!!!!Аиде 4ао засега.![]()
az sam 8 klas i zavar6ih s 5.50
4etoh p1rvite nqkolko stranici i sam 100% sigyren 4e 70% ot tezi koito sa si dali ocenkite sa preoveli4ili za da se izkarat mn y4eni!!!
ina4e az sam 4.25!
5,93
обичам дениту ми{}
С 5.20
7 KLAS S 6.00
А защо така се получава че винаги когато изградя на ново онази част от моя малък свят все се появява пречка....все някой руши това,което се опитвам да създам...
IZleznah dosta umna bez da 4eta i postoqno pred kompa 5.46 noooooooo naistina umiram ot qd!!![]()
![]()
![]()
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
Boje Boje Kolko Komplexari ima po toq svqt Boje![]()
![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
7-ми клас с 5.25 за толко си знаех и тва е...
можех и повече ама ме домързя![]()
ИгРай Си С жИвОтА, За Да Не МоЖе ТоЙ Да Си ИгРаЕ с ТеБ!!!
Az ucha v ezikova gimnaziq i zavyrshih 11klas s 6.00![]()
HeaL ThE WorLd...
MakE it a BettEr PlacE..
zavyrshih 8 klas s 5.38malko me e qd,che nqma da fana stipendiqta,ama zdrave da e
![]()
5 a zaslujavah pove4e no kakv oiskate bg obrazuvanieto sucks s izvinenie kam nqkoi koit ogo uvajavat![]()
7 клас-6.00 оставаше и по-малко да е...
Then every time I turn around
And you're nowhere to be found
I know I got a long, long way to go
Before I can say goodbye to you
Oh, I got a long, long way I know
Before I can say goodbye to all I ever knew