- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- s kolko zavur6ihte?
Брех само отличници. Айде аз малко за разнообразия 11 клас - 5.11![]()
11-ти клас с 5.88 \/
.
Ми завърших 9-ти клас в 9 ФЕГ 5.00 .
5,90
be careful what you wish for 'cause you just might get it
ami az 7 klas s 5,57 abe taz tema nqkva ne mi e interesna sry 4e ti go kazvam!:}}}}}}}}}}}}}}}
8 klas-5.63
8 klas s 5.00
Българска паста за зъби "Поморин" - укрепва косъма на четката.
Цялото средно образование с 5.96.
7ми клас-6.00![]()
mi az 5-ti klas zavur6ih s pulno 6...da vidim kak 6te e v 6-ti....![]()
3:25
10ti klas
11 klas - 5.84![]()
Midnight,
I'm drunk,
I don't give a fuck...
А 6.00, кво ше кажете?
Какво очакваш да кажем?Първоначално написано от Hustle+Loyalty+Respect
7-ми с 5.26
9ти с 5,09 незнам как съм го треснал точно тфа![]()
МИ сега ще съм 9-ти!8-ми завърших с 6.00![]()
Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!
Първоначално написано от SlyN4o`f
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Подготвителен в ЕГ 5, 375
яд ме е само ,че имам петици по физическо и музика![]()
само с една петица... и то по шибания френси... леле как го мразя тоя език! а съм в такова даскало дето профила ми е такъв... ужас! как ще издържа още две години... аа... забравих да кажа кой клас съм- сега ще съм 11
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Еми успеха ми беше 3.67(това сега като завърших десети клас),правете си изводите(пак е висок тая година,ебати майтапа).Не че съм тъп нещо де,ама ония сухарски кучки май нещо ме мразят(преподавателките имам предвид).
П.П.абе,чувствам се комплексиран,ебати,само зубърчета ли има тука,аз успех под пет не видях,само един пич беше 4.5,сичко друго....Леле,къде се набутах и аз,не е реално просто.....
You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.
10 клас- 5.46![]()
![]()
![]()
Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.
6 klas s 5.60:d
8-мми клас 4.85(никога не съм била силна ученична нито слаба,средн работа) математика не ми върви грам имам 4 а сам си за цафара ама са кои как се ореди \
/ Абе чесно казано боли ме щото влезнах там аъдето исках и с тая диплома... така че ...
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват