.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    за един телефон
    Guest

за един телефон

Въпроса ми е имам GSM Samsung E630 обаче едни казват че може да имам Мp3 ако си изтегля от нета и така да ми звъни възможно ли е това ? И ако някой друг има такъв телефон Ирда-та работи ли му ? Или друг въпрос ми е за Мp3-ките възможно ли е да имам Мп3 НО без да ми звъни така тела само да си ги слушам

Може да има МР3, също и може така да ти звъни.
    Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.

за един телефон
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от snooppy_f
    Може да има МР3, също и може така да ти звъни.
    ми как да си кача това мп3 като ирдата не ми бачка

Имаш възможност за мп3,може така да ти звъни,а порта ти работи само ако ще прехвърляш от компютър.Май може и на Нокиа да прехвърляш,но не съм 100% сигурен

Повече от фен

Re: за един телефон

Цитирай Първоначално написано от за един телефон
    Въпроса ми е имам GSM Samsung E630 обаче едни казват че може да имам Мp3 ако си изтегля от нета и така да ми звъни възможно ли е това ? И ако някой друг има такъв телефон Ирда-та работи ли му ? Или друг въпрос ми е за Мp3-ките възможно ли е да имам Мп3 НО без да ми звъни така тела само да си ги слушам
    eto tuk ima vsi4ko
    http://mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=690&go=GO
    Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach

за един телефон
    Guest

Re: за един телефон

Цитирай Първоначално написано от fuck_you_baby
    Цитирай Първоначално написано от за един телефон
    eto tuk ima vsi4ko
    http://mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=690&go=GO
    гледах всички подобни сайтове на Мтел сайта пише че имам МП3 в един друг че нямам и аз нз вече какъв кабел ми трябва за компа USB or IRDA?

Guest
    e vij kvo
    mn e shiban toq telefon .moq minaliq beshe takav...i poznai kvo...padna v toaletnata v daskalo i tam si ostana. hem mn pari hem za nishto...
    NQMA MP3, irdata ba4ka SAMO s KOMP!!! tva e

SHIBAN TELEFON

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си