.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Фен
    Град
    stara zagora

кажете ми какво да правя

Добър вечер.Доста се чудех дали да ви помоля за съвет ама съм много закъсал.Харесвам едно момиче на 13 от друг град.Тя се казва Иоана.Тя е прекрасно малко хубаво и романтично момиче.С нея бяхме гаджета но скъсахме щото тя ме остави заради едно момче което е било по близо до нея.После си намерих приятелка ама тя скъса с ей тоя и сега аз и казвам че съм скъсал с моята приятелка но тя не ми вярва.Кво да правя

Re: кажете ми какво да правя

zashto ne spomena 4e gajeto ti e kazalo na "ioana" 4e ti i tq hodite???

Guest
    не ми е гадже ама аре.

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    По точно въпроса е как да я обедиш.....просто и го кажи...ако истинси те обича и ти вярва в тебе ще ти повярва

EMI NZ OPITAI SE NQKAK DA Q UBEDI6http://gamezone.free.bg/cgi-php/phpbb2/index.php

Повече от фен
    Град
    Стара Загора
    Миличко, според мен момиченцето не знае какво иска. Тя, ако е искала да бъде с теб... разстоянието нямаше да бъде пречка. Не мислиш ли?
    0БиЧайТе СЕ!!!

Ама чакай малко ти обичаш ли я истински тази Иоана.Нещо...е доста объркано.А "Иоана"от кой град е ,че и аз имам приятелка с някакъв такъв проблем.
    А по въпроса как да я убедиш-пращай й смс-и обаждай й се -бъди убедителен.

Guest
    Йоана е от РУСЕ и ако трябва и тука пред целия форум ще кажа ЧЕ Я ОБИЧАМ ХИПЕР МНОГО.

Фен
    Град
    stara zagora
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Йоана е от РУСЕ и ако трябва и тука пред целия форум ще кажа ЧЕ Я ОБИЧАМ ХИПЕР МНОГО.
    това го постнах аз

Ах, любов любов

Фен
    Град
    nqkade tam...
    Цитирай Първоначално написано от ziky
    По точно въпроса е как да я обедиш.....просто и го кажи...ако истинси те обича и ти вярва в тебе ще ти повярва
    istinska lubov na 13 e malko stranno za men , no inma4e sam saglasna.Vrazkata se gradi vurhu doerie ( i privli4ane
    za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]

Guest
    ам сори че те разочаровам ама съм на 16 не на 13.Тя е на толкова

Cekc-Ha-Ekc
    Guest
    =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си