.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: nai sigurno

Guest

nai sigurno

ot izvestno vreme si mislq 4e moje bi nai sigurniq na4in pri sex e kogato go pravi6 s prezervativ i mom4eto ne svar6va v teb vie na kakvo mnenie ste

Мега фен
    Най-сигурният начин е момичето да взема противозачатъчни, да го правят с презерватив, тя дори да не го пипа преди и по време на акта, той да свърши, като си бие чикии с презерватива и веднага след това да го завърже и изхвърли.

Da taka e sigurno.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Най-сигурният начин е момичето да взема противозачатъчни, да го правят с презерватив, тя дори да не го пипа преди и по време на акта, той да свърши, като си бие чикии с презерватива и веднага след това да го завърже и изхвърли.
    -brutalna si!!!!!!!
    a sega po temata:
    poprincip s prezervativ e nai-sigurno,no nali znaesh 4e vinagi ima shans da se skusa!ina4e i protivoza4atu4nite sa dosta siguren na4in,no te ne predpazvat ot bolesti!taka 4e prevervativa si e nai-dobroto sredstvo za bezopasen sex!

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Guest
    da osvedomena sam za na4inite no stav6e vapros za togava gogato e s prezervativ i mom4eto NE svar6i v teb

Zabravi da spomene6 i Postinor
    po temata, mi sigurno e, i to dosta, no.....
    Цитирай Първоначално написано от Иван и Андрей от Зблъсък
    Няма невъзможни неща

i s prezervativ da go pravite i da ne svar6va v tebe pak ima riskove za6toto po vreme na poloviq akt se otdelq semenna te4nost i moje da popadne izvan prezervativa i nali se se6ta6 po natatak,,,,,,,,,,,,,

Повече от фен
    Град
    sofia
    Prezervativ + protivoza4atu4ni =spokoistvie

Пепи Пекторалиса
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ZLA
    i s prezervativ da go pravite i da ne svar6va v tebe pak ima riskove za6toto po vreme na poloviq akt se otdelq semenna te4nost i moje da popadne izvan prezervativa i nali se se6ta6 po natatak,,,,,,,,,,,,,
    А ти какъв си дебил просто.

Guest
    6to za seks e tova togava??!?!?!??!?!?!?!??!?!?!??!

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    ааа не Най-сигурният начин е - БЕЗ секс. Според мен няма опасност, когато момчето е с презерватив, дори и да се изхвърли в него. Все пак ако не е това, за какво се ползват тея кондоми?!? Ако е спукан дали момчето ще свърши или не... Няма особено значение. Ако си е здрав, що да не се "изцепи" в него

Голям фен
    Град
    Pleven
    Edno da znaesh--nqma sigurni neshta. I hapchetata si imat nedostatuci--moje da stane devoikata sto kila ot tqh. Prezrevativite se kusat...ama vse pak ako si pravite sex redovno vzemete povechko merki. Aide uspeh:P
    Blame the sin, not the sinner.

Повече от фен
    emi nai bezopasnoe 4e kak
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

Фен
    Град
    Там някъде!
    Най безопасно е-БЕЗ СЕКС!!!
    ...очите от въглени...клета съдба творение всяко на прах се разпада щом паднат край него черни пера.Мелодия тъжна се лей в тъмнината детенце поредно на мрака е роб черните ангели отнасят душата оставят телцето в студения гроб....

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    Цитирай Първоначално написано от viki91
    Най безопасно е-БЕЗ СЕКС!!!

interesno mi e kolko ot nas shte se pridyrjat kam nai-bezopasnoto ? xaxxaxa
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    mislq 4e taka e dobre... s prezervativ i mom4eto svarshva otvan
    Love you Kris !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си