- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- TRUDNO SE OVLAJNQVAM. MNOGO BOLI PRI SEXA:(( PISNA MI :(
Ama naistina mi pisnaPo4ti na 15godini sum. Predi, kogato ne bqh pravila sex, mnogo lesno se vuzbujdah, i to silno,kogato sum s priqtelq si. No sled kato pravihme sex (predi 3meseca) e ujasno. Nito se vuzbujdam kakto predi, nito se ovlajnqvam dostatu4no. Dori i priqtelqt mi kato me lije se vuzbujdam, no ne taka kakto predi...A naposleduk sexa e ujasen. NIKAKVO ODOVOLSTVIE
Prezervativut mnogo burzo izsuhva, a sme vzemali vsqkakvi, i Sportex, i Durex...Nai-dobre da probvame s nqkakuv lubrikant za ovlajnqvane...MOLQ VI KAJETE MI KAKUV
Ve4e ot si4kite bolki po vreme na sex sprqh da se vuzbujdam, ok, ama za kfo da se vuzbudq - za da me boli li
![]()
Kajete kakvo mislite pls![]()
ти ако се възбудиш няма да те боли ???А и помисли дали нещо не си напрегната или от нещо да се притесняваш и за тфа да става така
Ako si dostatachno vazbudena mislq,che ne trqbva da te boli.Otdaite poveche vreme na liubovnata igra-celuvchici,lizane,svirki,a ne barzaite da zapochnete sas sexa i bi trqbvalo da stane.A moje i da te boli,zashtoto gadjeto ti polzva prezervativ.Az primerno edin pat probvah s prezervativ i napravo beshe ujasno,dosta si me boleshe i ot togava ne go pravq sas
а миличка помисляла и си си някога че си малка и просто не си готова. аз тъка си мисля, що не изчакаш докато станеш готова? така наслила само защото другите го правят няма да стане
Може би отговора на въпроса ти се съдържа в последните два поста!
1. Прекалено си малка, и е нормално възбудата да идва по-късно!
2. Както Sexapilna_kukla каза, отдайте се повече на любовната игра. Така още при нея ще се възбудиш и после няма начин при секса да не ти доставе удоволствие![]()
A nqkakuv lubrikant mojete li da mi preporu4ate![]()
![]()
Ami nai-dobre otidi v aptekata i tam shte ti preporachat nai-dobroto.Az lichno ne sam polzvala i neznam,no spored men nqma smisal ot tova,priqtelqt ti si ima "eziche" za taq rabota,koeto e nai-dobroto spored men,no kakto ti si precenish
Abe kvo i govorite malka i treto i peto.. moje da ima problem naistina.. otidi v aptekata ima edni ovlajnqvashti krem4eta. te stavat kakto za analen taka i za vaginalen sex..daje i dori da se vazbujdash dostata4no s nego e po qko
![]()
Никога не правИ секс, ако те боли!
Shto da ne ako izpolzva kremove.. pak i qvnu partniora i e nqkav indqnecНикога не правИ секс, ако те боли!![]()
![]()
Ако и с овлажняващ ГЕЛ я боли, пак не трябва да го прави!
Еми какво да ти кажа мила, и аз имам същия проблем. С разликата, че съм на 18, на хапчета съм и го правим от 10тина месеца всеки ден. Постоянно се протривам. Гинеколожката ми каза да си купя лубрикант, понеже жените на противозачатъчни трудно се овлажняват. Но и преди когато използвахме презервативи, аз изсъхвах и те постоянно се късаха. Възбуждам се, дори свършвам почти винаги, страшен кеф ми е, като изключим болката. Проблема не е в приятеля ми, нито в сексуалното ми желание. Отделяме много време за любовната игра, френската и т.н.
Та онзи ден си купих лубрикант, изпробвах го, наистина е страхотно. Просто това нещо не изсъхва. И ти е едно такова готинко, супер лесно влиза. Лубриканта, който си купих се казва man's best lubricant.Черна е тубичката, струва 14 лева 40 мл.Немско производство.Комбиниран е. Става и за анален, и за вагинален. Най-евтиния, който намерих в сексшопа. Доста са скъпички.За вагинален почваха от 25 лв нагоре, но бяха по-голямо количество де. А дали има по аптеките - еми какво да ти кажа, незнам. Влязох в една аптека и викам на жената:
-Добър ден, имате ли лубриканти?
-А нямаме такива неща. Няма ли си наименование това нещо, какво е?
-Овлажнител.
-А ма за какво е тоя овлажнител, какво е това нещо?
Викам: оооооо, оставете.
И си излязох. И не съм проверявала в други аптеки. Нз мисля, че в една тема бяха попитали за евтин българки лубрикант, и те им бяха казали за някакъв, който струвал 5 лв и го имало по аптеките. Порови се, в раздел "Секс" беше темата.
Нз препоръчвам ти няколко дена, поне седмичка да не правите секс, докато ти мине, защото сигурно и ти като мене си се протрила. Като ти мине, почнете да го правите с лубрикант. А ако те боли наистина много, си прави промивка с лайка - много помага и облекчава. Ако нещо те интересува, питай.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Chiana, blagodarq ti za iz4erpatelniq suvet, kakto i na vsi4ki ostanali.
Btw i az sum ot Shumen i ne znam kude e sexshop-a![]()
Priqtelqt mi ne e indianecaz naistina trudno se vuzbujdam
![]()
6te se radvam i na drugi saveti![]()
Като застанеш пред хотел мадара нагоре наляво фактически се пада има една уличка, едно баирче, което води към улицата за 1вото. Е по това баирче тръгни нагоре и има една табелка с червено. Е то е магазинчето. Не вярвам да ти искат лична карта, на мен не ми искаха, дори се учудих. Едно момиче продаваше, много беше любезна. Аз влизам и я питам : добър ден, лубриканти имате ли?
Тя вика: да, абсолютно.
и ми показа. те бяха на витрината. Тя като ме видя как се кьоря за цените и тогава ми каза, че онзи бил най-евтиния, който имали.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Моето лично мнение е че въпроса не опира до теб.Същия проблем имах аз със стария ми приятел.Правихме секс ПРЕКАЛЕНО често и аз започнах да не изпитвам никакво удоволствие и също ме болеше щото бях суха.Сега като съм с друг,който ме възбужда дори с поглед-нямам никакви проблеми(разбира се ако секса се практикува в нормални количества)Така че според мен проблема е в партниора ти.Може би не те привлича сексуално...???![]()
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......