.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

как зарязвате гадже?

Искам да ви попитам дали знаете най-оригинални начини да скъсате момче. Ако може ги разпределете в 2 групи. Парвата- да не му става много гадно. И втората - да се изгабриш по някакъв начин.
    Badi naxakan za da ne si precakan.

Супер фен
    Ami to stava trudno ako go obichash i ako imash nqkvi chuvstva, ako pone ima uvajenie. Ne mislq che tuka moje da se kajat originalni nachini. Vsichko si stava ei taka. Prosto kazvash che nqmash chuvstva i ne mojesh da prodyljish.

Мен винаги ме зарязват момичетатаааааааааааааааа аа. Ша плачкаааааааааааааааммммм ммммммммммм.Мамоооооооооо оооооооооо...

Guest
    Az do sega ne sam zariazvala nikoi!Vinagi e stavalo po obshto saglasie!!! :P

Град
    В гората на самотата

Re: как зарязвате гадже?

Цитирай Първоначално написано от Fuck_me
    Искам да ви попитам дали знаете най-оригинални начини да скъсате момче. Ако може ги разпределете в 2 групи. Парвата- да не му става много гадно. И втората - да се изгабриш по някакъв начин.
    Men mito gaje me zarqza v 4ata i mi stana mnogo gadno.
    Kajete za6to sled 4 meseca hodene tq me zarqza v 4ata.
    Ne e li gadno tova.4uvstvam se ujasno.
    Ako obi4a6 nqkoi i tova boli,obi4ai go dori naranen da si.I ako nqkoi te obi4a zapomni,4e i nego bi trqbvalo da go boli!!!

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Az sthe ti kaja edin nachin ot vtorata kategoriq :
    AEEEEEEE BEGAI OT TUKA MA SHTIIII EEEE*AAAA MAIKATA KRIVA I GROZNA EEEEEE MANI SA MA
    Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!

Guest
    1-ви начин Болезнен-Д*х*аш му и му откапяш пирошката
    2-ри "Скъпи съжелявам ма съм тревестит ето ми и чепа(слагаш в гащите нещо по издутичко) и тука може да последва някои друг къс а шамар а тупаница па ако е г*й и някои друга п*т*а.

Голям фен
    Град
    Пловдив
    1-во Кажи му че нещата не вървят и за да не се наранявате един с друг късате
    2-ри Край има друг sorry скъпи но ти беше дотук!

Guest
    Kakto i da mu kaje6 6te u e gadno !?!

оригинален на4ин за късане...хахаха
    ми късането си е късане кво трия да е оригиналното казва6 4е не иска6 да си с него,мноу ясно казва6 и при4ината затва....ако тои има 4увства го заболява.....и така....абе като цяло казва6 квото мисли6...няма оригинално неоригинално!!!
    ...ако изглежда твърде хубаво за да е истина....сигурно не е...

AZ biiii
    Guest
    za gaden na4in 6ti kaja --> 4rez SMS... pi6e6 i --sorry skypa no ve4e ne te haresvam i neiskam da hodim, znam i po gaden na4in da ti go kaja , noo ..eto go i nego --> REJA TE ! , daje i 4ao 6te si napravq truda da ti kaja

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Е аз гледам да не му е много гадно. Може да се каже , че само веднъж наистина се е налагало да скъсам с гаджето и то поради много лоша причина - не го обичах вече, а поводът беше друго момче. спестих му голяма част от нещата, не му казах всичко, но гледах да му кажа истинската причина поради, която скъсваме. Засегнах и повода - нямаше как... беше много гадно. И на него и на мен ни стана гадно...Но сега мисля, че сме по-щастливи всички
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Originalni nachini za razkarvane na gadje?! Ami neznam,poslednoto mi gadje go skasah sas sms !!!Stana mu mnogo gadno!!! ((

bez_znachenie
    Guest
    otivash lepvash na gadjeto edna po specialna celuvka i sled tova mu kazvash : haresa li ti? (ne mi se vqrva da kaje ne)i kato kaje ``da`` kazvash dobre zashtoto ti e poslednata ot men i ako ste nqkade na vun si trugvash bez da kajesh nishto dr po orginalno ot tova ne sum kusala

Фен
    Град
    Varna

Re: как зарязвате гадже?

Цитирай Първоначално написано от Fancy^Man
    Цитирай Първоначално написано от Fuck_me
    Men mito gaje me zarqza v 4ata i mi stana mnogo gadno.
    Kajete za6to sled 4 meseca hodene tq me zarqza v 4ata.
    Ne e li gadno tova.4uvstvam se ujasno.
    Ааааа пич и мен таи ма резнаха ама тя беше бати тарикатката. Начи аз и пиша смс че трябва да поговорим па после и са обаждам и тя ми вика аре казвай ся по тела - аз : не ве трябва да ти го кажа на 4 очи. Тааа после в чата ма резна ама офицялно са води че аз съм я отрязал(абе то не че има голямо значение де то тва за гъзарията). Скии ся кво гадно туи да не ти го кажат в очите мен тогава ми беше мноо гадно. Пак са разтроих ся зарад теб аааааааа мамоооооо даи ми югиотоооооооооооооооо
    YOU FALL ?! NO MATTER, TRY AGAIN !!!

ami spored men ima nqkolko na4ina :
    1)ako si mi bila mnogo qdosana---za6livi mu 6amar pred si4ki i mu kaji nqkolko dumi....
    2)na sami,bydi takti4na,diskretna i nejna...
    3)s dve dumi no da sa mnogo qsni
    4)ovartai dokato ne zacepi za kvo staa vapros
    5)podskazvai mu go (namekvai) primerno 5 dena predi da go skasa6...
    6)s sms
    7) po telefona
    4rez posrednik

abe ima si sumati na4ini malko li ti sa teq
    Бъди такъв какъво си,а не какъвто другите искат да бъдеш!!!

Например можеш да кажеш,че имаш нужда от време,искаш малко свобода,че не си свикнал/а да си толкова дълго време с гадже.Мисля,че това е достатъчно деликатно разкарване.
    А за по-грубия вид:започваш да го отбягваш,да не отговаряш на смс-ите му,да не отиваш на срещите ви,да му изневериш или да му го кажеш направо.
    Всеки сам си решава,обаче най-добре е да се кара по-деликатно,защото и ти няма да се чувстваш особено комфортно ако постъпят така с теб!

Супер фен
    Отиваш у тях разкъртваш го от секс,обличаш се и вместо чао казваш "Късаме" !

Супер фен
    1-ви Съжалявам не искам да те наранявам,но между нас вече не върви!Ако искаш може да си останем приятели!
    2-ри Целувате се гушлате се и накрая му изтърсваш КЪСАМЕ!И си тръгваш без никакви обяснения!!!

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Mene puk me reznaha sus sms , tova e mn tupo za 1-vi put me odrqzaha i to sus sms.Pi6e takuv, 4e taka bilo po dobre i za dvama ni , toi puk zashto si misli taka .
    1-vi nachin: Sorry ama ve4e ne te obicham kakto predi , ni6to ne se pou4ava taka.
    2-ri nachin: Gledash go strashno, kazvash my vij se , spored tebe zaslujavash li me , spored mene ne , ne me zanimavai ve4e , da te nqma

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Има два вида скъсвания.Такия дет не ти пука от тях и такия дет те боли.Такия дет ми е през унаа работа са ме късали 1-2 пъти на живо, точният жест беше мисля че среден пръст и после не ми говореше.От такия дето ме боли са ме късали 2 пъти.При първия път до някаква степен бях аз виновен, щото бехме на някъв лагер и аз я изгоних от моето легло още първата вечер (хаха, ако ви кажа, че незнам защо стана така =) ) и след 20 мин при мене лежеше друга...Хаха...Общо взето на 1 дискотека се скарахме за последно =) При втория ми го каза на живо..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си