.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

OBI4AM SA6ENCETO!!!

Obiknah edno momi4e.....koeto dori ne sam vijdal.....koeto e mn dale4 ot men.....spored vas normalno li e? OBI4AM Q MNOGO!!!

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Ми за мен е някак си нереално ама... както си прецениш и все пак мисля,че за да има истинска любов трябва да си виждал половинката си
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Мега фен
    Човек не е само думите, които казва. Човек е мимика, поглед, отношение. А за тези неща ти нямаш представа. Мислиш ли тогава, че я обичаш?

ne 4e ne sam q vijdal vaob6te....ne sam q vijdal na jivo, no mislq 4e moje6 da opoznae6 du6ata na edin 4ovek po mnogo drugi na4ini....

Мега фен
    Но не си виждал очите И, не си виждал усмивката И, когато И казваш нещо мило. Тези неща са част от душата.

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Много,ама прекалено много се престараваш с думата ОБИЧАМ....май не правиш ралзика м-у обичам и харесвам или изобщо не си запознат с истинското значение на тая дума...

Sa6eto
    Guest
    da_evil i az te obi4am s cqloto si surce! iskam da sum s teb naistinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ti si mi vsi4koooooo! ne me interesuva kakvo mislqt drugite az te obi4am bez da sum te vijdala na jivo!

Мега фен
    Личи си, че и двамата сте заклети чатъри - пишете на латиница и не признавате правопис и пунктуация. Чатете си в Мирката обаче!

Цитирай Първоначално написано от ziky
    Много,ама прекалено много се престараваш с думата ОБИЧАМ....май не правиш ралзика м-у обичам и харесвам или изобщо не си запознат с истинското значение на тая дума...
    priqtelu povqrvai mi....prekaleno dobre znam razlikata......i tam e problema..... a az prosto nz kak se polu4i tova.....

Мега фен
    Не знаеш как се е случило така, че обичаш...а знаеш ли защо обичаш?

И аз се влюбих в Emma Watson, но ми мина.

Guest
    според мене е нормално ако ти завра една фадрома с говна в устата и те накарам да се изсере6 докато ги гулташ

Повече от фен
    Град
    Стара Загора
    И на мен ми се е случвало да съм толкова привлечена от някой в чата, но това е временно. Не избързвайте
    0БиЧайТе СЕ!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Както казах тук някои от форума много леко използват думата "ЛЮБОВ"!Дори смея да твърдя повечето.Та ти дори не я познаваш за Бога! Продължавай да се лъжеш.Момче я се стегни малко!

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Човек не е само думите, които казва. Човек е мимика, поглед, отношение. А за тези неща ти нямаш представа. Мислиш ли тогава, че я обичаш?
    daaaaaa

Съгласна съм с повечето мнения.Някой ден ще разбереш какво е да обичаш и тогава ще се смееш на сегашните си думи и представа за "любов".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си