- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Коя е последната книга която прочетохте ?
himiqta prez vekovete
2 т. системно.
"Шестото клеймо" - Дан Браун, а сега "Вихрушка" - Джеймс Клавел
[quote="ironic"]Eдна седмица от началото на анкетата и цели 40 поста (горе-долу 37 човека посещаващи форума четат?!?!?!?!). Шок и ужас!!
Не се чете!!!... Ето за това повечето тинейжъри, като седнеш да говориш с тях им се оплита езика 2 думи немогат да кажат, никакъв речник... нищо... пълна трагедия...това си е живата истина.![]()
Ми кво да ти кажа добра книжка поне на мен ми хареса и все пак всеки си има вкус според мен "Шестото клеймо" е по-добра от "Шифърът на Леонардо" и вси пак най-добре да я прочетеш сама и да си кажеш след това мнениетоПървоначално написано от _Jessy_
![]()
"Занимателна психология" на незнам си кой професор,но книгата е страхотна!
Charles Dickens - "Oliver Twist"
Тери Пратчет-"Захапи за врата". Имам прекрасни отзиви за тая книжка,страхотна е.Абе изобщо Пратчет е велик!!! =D>
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Продължението на "брулени хълмове". Супер книга, въпреки че е малко странна.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Агата Кристии - "Слоновете помнят"...готино криминале![]()
ooo tazi kniga e mn gotina \Първоначално написано от i_want_u_f
/ ,skoro q 4etoh,a ina4e sega 4eta qnkva kniga ot bibliote4kata na mama,dosta e strai4ka kazva se "Za6to Zara",ina4e me kefi de
nenasitnite normni-teri diari \/
Ами последно прочетох "Старогръцки легенди и митове".. Доста е интересна. А сега чета "Пиратът Шарки" на Артър Конан Дойл.
Freedom will only be available through death!
bravo macka!!!Първоначално написано от Sarabi*
evalata! teri pra4et e velik!!!!
Най-последно учебника по Физика прочетохако се брои......
Worship the BEST, We are NOT everywhere!
Ами "Силмарилион" така и не го дочетох...Ама "Властелинът" прочетох![]()
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Социално-икономическа география на България. - Дончо Дончев, Христо Каракашев
Кандидатстващите със география ще ме разберат какъв роман съм научила на изуст почти.
Видя я царят, че се смее,
но сам усмивката изгуби.
Забрави ловните соколи,
дори забрави да воюва.
lOvE iS DEliGhT!
strahotna knigaПървоначално написано от WILD__BOY
gledai i filimite ..
a v momenta 4eta 6ifurut na leonardo![]()
moq nevinnost i greh.....
Страстно обещание-Даниел Стийл.
Ама нещо не ми харесва, Даниел Стийл ме разочарова с тоя роман, всички други, които съм чела са супер, ама тоя нещо куца...Е, още не съм я прочела цялата де...![]()
I`m trying to make your dreams come true...
A Kiss Before Dying - Ira Levin
сега чета .. All I Want - Margaret Johnson
http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
MinD|ConTroL_F
..and if you`re lucky.;;
I mean.. the luckiest person in the world...
the one you love decides to love you back!
"Шестото клеймо",обаче незнам кой беше автора
KoITo nE Me PoNaSq DA Se IzNaSq...
"Die gro
oBi4aM Da OtBiRaM nAi- HuBaVaTa sToKa...oBi4aM BaNknOtiTe Da sA s 4 NuLi,oBi4aM VsI4kO LaSkaVo i sKaPo..4u Li?Obi4aM DoRi KoGaTo Ti Me MraZi6 ,Obi4aM 6ToTo PoSle PaK v KraKaTa Mi 6Te LaZi6...!