.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: хелп

helppp
    Guest

хелп

НЯКОЙ ИСКА ЛИ ДА МИ ИЗЯДЕ МИРИЗЛИВОТО ГОВНО, ОДЕВЕ ГО ИЗСРАХ ОЩЕ Е ТОПЛО ????

Za pomosht li molish.. da ti go podam v ustata da go xapnesh,a??!!?!
    Vsichko, koeto pravim proisticha ot dva motiva-seksualnia nagon i jelanieto ni za velichie.
    Zigmund Froid

Супер фен
    Град
    От София на 20 години

Re: хелп

Цитирай Първоначално написано от helppp

Имам по добра оферта...начи продавам си запалката......на половина гас е вярно смисал пали и е с барабанче...искам и само 50 стинки...що не земеш да ми я купиш и да си запа;ллиш фекалите да изгорт и после испаренията да си ги дишаш сам...така най лесно се смиял и усвоява от организма

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Без коментар!

Повече от фен
    Град
    Sofia

Re: хелп

Цитирай Първоначално написано от ziky
    Цитирай Първоначално написано от helppp

Имам по добра оферта...начи продавам си запалката......на половина гас е вярно смисал пали и е с барабанче...искам и само 50 стинки...що не земеш да ми я купиш и да си запа;ллиш фекалите да изгорт и после испаренията да си ги дишаш сам...така най лесно се смиял и усвоява от организма

Накъде е тръгнала БЪЛГАРИЯ!!!!!!
    БОЖЕ до къде стигнахме!Чак ми е жал за някои хора

Az....ne razbrah.
    Tova niakakva metafora li beshe...
    Toiat sviat niama da ocelee mnogo dulgo. Tova e forum, b koito si pishat hora....i imam edna malka molba. Koito ne se smiata za chovek, da ne pishe, che moje da se oburkam i tebe da iziam

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си