- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ot 1-vata sreshta
Predi edna sedmica , pravih seks s edno mom4e (muj na 28 ),no ot 1-vata sreshta,bqh go vijdala samo 2 puti na rabotnoto mi mqsto.Po-kusno razbrah , 4e toi e golqm jenkar.V4era doide da me vidi na rabotata mi i mi vika dneska dali iska da izlezem pak da pravim seks,na mene mi se iska pak da sum s nego, no mai izglejda dosta kurvensko, kakvo 6te kajete vie?Kak da postupq ?[/color]
а ти неможеш ли да схванеш че той иска да излиза с теб само зарди секса. Ако и ти го желаеш зарди това добре излизай но ако имаш симпатий към него просто недей защото след време ако се влюбиш и ще ти бъде доста гадно
Ami az sum na 18-19 godini
mnooooooooooooooooooooogo vnimavai che naistina tezi vryzki sa opasni!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
ima6 si mozuk-ti si re6i tva si izcqlo tvoe re6enie![]()
Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!
Нурвенско е.Но пък няма нищо лошо.Все пак си помисли.
нема лошо ако ти е харесало пак го направете това че иска само секса нема лошо
Съгласна съм,но си имай винаги едно на ум и внимавай!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Kakvoto i da pravish trqbva vyv vseki edin moment da chuvstvash che jiveesh .. kakvo ot tova dali e kurvensko ili ne ... ako ti ne se chuvstvash kurva mislq che nqma kakvo da te spira![]()
Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
Az po princip za sega sum protiv podobno neshto. Jenite imame vredniq navik da se vliubvame tam kudeto viree samo ideqta na muja za sex. A tuk tova e poveche ot qsno. Nedei si razbiva glavata sama i se otkaji ot podobno neshto, a e poveche ot qsno shtom ni pitash tuk, che na teb sex ne ti e napulno dostatuchen poneje ti se iska i neshto poveche ot tova. Pomisli si dobre!
Първоначално написано от Atika
i az mislq taka,tr da pravish tva,koeto ti haresva,a ne da mislish kakvo biha kazali drugite,vajno e na teb da ti e hubavo....no vse pak v toq sluchai mn vnimavai,za da ne ostanesh obidena i naranenauspeh
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
kakto si preceni6,no si znai 4e toi e s tebe samo zaradi sexa,a kakvo 6te pravi6 po natam etvoq rabota
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
na 18-19 godini AHHAhA
Мога да ти кажа че те използва само за секс според мен.![]()