.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Ot 1-vata sreshta

Guest

Ot 1-vata sreshta

Predi edna sedmica , pravih seks s edno mom4e (muj na 28 ),no ot 1-vata sreshta,bqh go vijdala samo 2 puti na rabotnoto mi mqsto.Po-kusno razbrah , 4e toi e golqm jenkar.V4era doide da me vidi na rabotata mi i mi vika dneska dali iska da izlezem pak da pravim seks,na mene mi se iska pak da sum s nego, no mai izglejda dosta kurvensko, kakvo 6te kajete vie?Kak da postupq ? [/color]

Guest
    а ти неможеш ли да схванеш че той иска да излиза с теб само зарди секса. Ако и ти го желаеш зарди това добре излизай но ако имаш симпатий към него просто недей защото след време ако се влюбиш и ще ти бъде доста гадно

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Ami mila prosto vnimavai , naistina da ne se vlubish , 4e togava stava lo6o.Toi 6te te tursi samo za seksa , a ti nqma da moje6 da my otkaje6 , zashtoto go obicha6, a tova e gadno.Puk ako ti e samo za seksa davai da ne ti puka , no btw ti na kolko si godini, 4e toi mi se struva dosta golemi4uk muj

Цитирай Първоначално написано от XXX_f
    Ami mila prosto vnimavai , naistina da ne se vlubish , 4e togava stava lo6o.Toi 6te te tursi samo za seksa , a ti nqma da moje6 da my otkaje6 , zashtoto go obicha6, a tova e gadno.Puk ako ti e samo za seksa davai da ne ti puka , no btw ti na kolko si godini, 4e toi mi se struva dosta golemi4uk muj
    naistina vnimavai mnogo

Guest
    Ami az sum na 18-19 godini

Guest

Re: Ot 1-vata sreshta

mnooooooooooooooooooooogo vnimavai che naistina tezi vryzki sa opasni!!!!!!!!

ima6 si mozuk-ti si re6i tva si izcqlo tvoe re6enie
    Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!

Guest
    Нурвенско е.Но пък няма нищо лошо.Все пак си помисли.

Guest
    нема лошо ако ти е харесало пак го направете това че иска само секса нема лошо

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Съгласна съм,но си имай винаги едно на ум и внимавай!

Голям фен
    Kakvoto i da pravish trqbva vyv vseki edin moment da chuvstvash che jiveesh .. kakvo ot tova dali e kurvensko ili ne ... ako ti ne se chuvstvash kurva mislq che nqma kakvo da te spira

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Съгласна съм,но си имай винаги едно на ум и внимавай!
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Голям фен
    Град
    Pleven
    Az po princip za sega sum protiv podobno neshto. Jenite imame vredniq navik da se vliubvame tam kudeto viree samo ideqta na muja za sex. A tuk tova e poveche ot qsno. Nedei si razbiva glavata sama i se otkaji ot podobno neshto, a e poveche ot qsno shtom ni pitash tuk, che na teb sex ne ti e napulno dostatuchen poneje ti se iska i neshto poveche ot tova. Pomisli si dobre!
    Blame the sin, not the sinner.

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    Цитирай Първоначално написано от Atika
    Kakvoto i da pravish trqbva vyv vseki edin moment da chuvstvash che jiveesh .. kakvo ot tova dali e kurvensko ili ne ... ako ti ne se chuvstvash k***a mislq che nqma kakvo da te spira

i az mislq taka,tr da pravish tva,koeto ti haresva,a ne da mislish kakvo biha kazali drugite,vajno e na teb da ti e hubavo....no vse pak v toq sluchai mn vnimavai,za da ne ostanesh obidena i naranena uspeh
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Повече от фен
    kakto si preceni6,no si znai 4e toi e s tebe samo zaradi sexa,a kakvo 6te pravi6 po natam etvoq rabota
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Фен
    Град
    Sofia
    na 18-19 godini AHHAhA

Guest
    Мога да ти кажа че те използва само за секс според мен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си