- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ne mi varvi v liubovta
Na 19 godini sam.Imam seriozen problem s otnosheniata s majete.Imam dobar vanshen vid,ne moga da se oplacha,che ne me haresvat,no mnogo barzo gubiat interes kam men i ne moga da zadarja momcheto po-dalgo do sebe si.Nai-loshoto, e che ne znam kak da nakaram edin maj da se vliubi v men.Molia vi pomognete mi sas nqkakav savet.![]()
Е щом бързо те оставят, а и като се има предвид и тъпата ти тема едно е сигурно - проста си. Може би в това е проблема.
sigurno prosto ti e po-trudno da ob6tuva6 s mujete.mnogo momi4eta sa taka,no vse pak ti nai-dobre si znae6 kude moje da e problema.no za da zadurji6 nqkogo do sebe si trqbva da se durji6 estestveno i da ne se pravi6 na takava kakvato ne si..predstavi si 4e govori6 s nqkoq priqtelka i 6te ti e po-lesno kato se sapoznae6 s nqkoe mom4e![]()
Вероятно трябва да смениш подхода си и ще имаш повече успех
leleeee dori ne q poznava6!!!!!!!!ti ne si dobre!!!!!Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
I'm waiting for the night to fall
When everything is bearable
When everything's dark
Keeps us from the stark reality
And there in the still
All that you feel is tranquillity
темата не е за този раздел!
Според мен трябва да направиш така 4е времето прекарано с теб на едно мом4е да е весело и незабравимо.....всеки ден
Първоначално написано от cool_kitty_:P
....хора всякакви...простаци,много
xmm..nz s kolko mom4eta si bila,no moje pyk v tqh da e problema,ne v teb
sledva6tiq pyt govorete pove4e po temite,koito na nego mu haresvat,bydi zabavna..ne byrzai o6te v na4aloto na vryzkata vi da go zatrupva6 s problemite si
trudno mi e da pi6a kato nz podrobnosti..
get off.
awe mn typa tema.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()