.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Помогнете

Помогнете

Харесвам едно момиче , но ме е срам да и кажа ... какво да правя ...много е сладка.Мисля , че ако и кажа ще ме отреже

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Нищо не губиш - най-добре и кажи. Ако не го направиш,винаги ще се чудиш какво е щяло да стане ако и беше казал а тва не е оферта.
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

predloji i po dobre da znae6 kvo 6te ti otgovori otkolkoto posle da se 4udi6

Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    Нищо не губиш - най-добре и кажи. Ако не го направиш,винаги ще се чудиш какво е щяло да стане ако и беше казал а тва не е оферта.
    проблема е че съм още малак а тя не си пада по малки въпреки че е на мойта възраст
    П.П. това съм аз
    http://deepseek.net/bitbucket/zakaka.jpg
    http://deepseek.net/bitbucket/zakaka2.jpg

Lady_ff
    Guest
    Кажи малко повече информация. Познавате ли се? Ако да, до каква степен? На колко сте години? Тя дава ли някакви признаци да те харесва?

Цитирай Първоначално написано от Lady_ff
    Кажи малко повече информация. Познавате ли се? Ако да, до каква степен? На колко сте години? Тя дава ли някакви признаци да те харесва?
    на 12 години съм и се познаваме от 3 тя също е на 12 . виждаме се често и си играем заедно по цял ден но незнам дали ме харесва . срам ме е да и кажа че аз имам чувства към нея

Мега фен
    Град
    ох милите еми пич,добре изглеждаш като за 12 годишен ама де да знам.. една целувка ще свърши по-добра работа от думите в случая ако се отдръпне я остави,ако не - начи ходите айде успех
    Така стоят нещата,
    cамо силните оцеляват!

ох милите еми пич,добре изглеждаш като за 12 годишен ама де да знам.. една целувка ще свърши по-добра работа от думите в случая ако се отдръпне я остави,ако не - начи ходите айде успех

досега не съм се целувал никога и незнам как става

Мега фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от UpS

досега не съм се целувал никога и незнам как става
    оф да изключих тоя вариант.. ама кво ти пука всъщност? най-вероятно и тя не се е целувала,така че давай смело. ама аз говора само за лека целувчица по устните,нищо повече
    Така стоят нещата,
    cамо силните оцеляват!

много ми се иска да го направя , но ако това сложи край на приятелсвтото ни

Мега фен
    Град
    ее не вярвам да го възприеме толкова навътре... а тя има ли некви 'чувства' към теб? показвала ли ти го е по някакъв начин? ако искаш първо почни с леки намеци и ако тя ти отвърне,тогава я целуни.
    Така стоят нещата,
    cамо силните оцеляват!

незнам дали има тя чувства.Благодаря ви много за куража днеска ще пробвам да я целуна... дано се получи вечерта ако мама ми даде да седна на компютъра ще ви кажа какво се е случило.

Дам дидо ... знаех си че ме харесваш и обичаш ама да беше ми признал поне Знаеш,че няма да те отблъсна
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Probvai ni6to nqma da zagubi6 ako probva6

когато се опитах да я целуна тя ме попита какво правя и избяга какво да правя

Мега фен
    Град
    Ми пич най-добре щом не иска момичето не я притискай.. откажи се и тва. нямаш избор
    Така стоят нещата,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от UpS
    когато се опитах да я целуна тя ме попита какво правя и избяга какво да правя
    Ами кажи и че я харесваш!!!!!!!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Змачи се превръщаш в артефакт като си с нея така ли....няма как да ти помогнем ако сам не го преодолееш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си