.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    looper
    Guest

Бръснат или не?

Значи винаги се бръсна, имам чувството че има голямо значение. Има ли нещо отвратително в небръснатия член?

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    За мен не е хигиенично.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

ми едни се отвращават от небръснатиа други пък не им пречи.. зависи от човека с които си
    Every GirL WaNts One Guy To Meet All Her Needs, While Every Guy Wants All The Girls To Meet His One Need...

Фен Аватара на empjori
    Град
    Пловдив
    Не, няма нищо отвратително, просто някой са тотално вманиачени в бръсненето.
    За да получиш - първо трябва да дадеш!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    според мен трябва да е най-малкото късо подстриган. най добре бръснат, но брадясал определено не е хигиенично.

looper
    Guest
    Ми да.. то е доста гадно, дори и за мене, когато съм небръснат. Но най-гадно се бръснат тестисите... бахти неудобното е

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ne mi prechi ako ne e brasnat ..Ama mislq che e po gotino kogato e gladak kato praskovka
    Btw..edin moi pr vika - "Mnogo e gadno da si brysna tashacite .. Ama ako probvam s kola maska tam she mi ostanat!"

еми неудобно ама като искаш максимално удоволствие и на момичето което е с теб да му е яко .. тряя има жертви
    Every GirL WaNts One Guy To Meet All Her Needs, While Every Guy Wants All The Girls To Meet His One Need...

Guest
    Я съм си почти винаги гол от секъде макс 1 сантиметър ,но пък това с хигиената няма нищо общо само да кажа ако се къпе човекът поне 1 - 2 пъти на ден всичко е наред.

Голям фен
    Град
    Pleven
    Vurvi na kozmetichka da ti gi mahne i nqma da imash nikakuv problem za okolo mesec. Btw tova se otnasq i za momichetata.
    Blame the sin, not the sinner.

Повече от фен
    ima
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

С косми не ми харесва.. Може да не си гладко избръснат, ама поне да не си на кълбета..

Фен
    Град
    Sofia
    ni6to protiv nqmam tova da nqmate kosmi no opredeleno NE SE BRASNETE! prosto nikav 6ans za svirka-otkazvala sam za tova primerno, za6toto ako ne sa izbrasnati predi 10 4asa kosmite nabojdat kato ostrieta i napravo si ostargva6 ezika ili usnite i ujasno nepriqtno i prosoto ako bi mi bilo vazbujda6to da pravq svirka, to v taka situaciaq stava nepriqtno i otvra6tava6to. PO DOBRE KASA PODSTRIJKA S NOJI4KATA!

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от mravkata_z
    ni6to protiv nqmam tova da nqmate kosmi no opredeleno NE SE BRASNETE! prosto nikav 6ans za svirka-otkazvala sam za tova primerno, za6toto ako ne sa izbrasnati predi 10 4asa kosmite nabojdat kato ostrieta i napravo si ostargva6 ezika ili usnite i ujasno nepriqtno i prosoto ako bi mi bilo vazbujda6to da pravq svirka, to v taka situaciaq stava nepriqtno i otvra6tava6to. PO DOBRE KASA PODSTRIJKA S NOJI4KATA!
    Хм, ти чак до космите ли умееш да го лапаш? Ако е тава - явно представляваш интерес за доста мъже.
    Левски шампион але але!

Фен
    Град
    Sofia
    Хм, ти чак до космите ли умееш да го лапаш? Ако е тава - явно представляваш интерес за доста мъже. [/quote]

Ami umeq, samo4e zaradi tova predstavlqvam interes samo na edin....na drugite sigurno sam im interesna s dostata4no drugi ne6ta, za6toto ne se dopuskat do tezi mi umeniq.

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    Хм, ти чак до космите ли умееш да го лапаш? Ако е тава - явно представляваш интерес за доста мъже.

Ami umeq, samo4e zaradi tova predstavlqvam interes samo na edin....na drugite sigurno sam im interesna s dostata4no drugi ne6ta, za6toto ne se dopuskat do tezi mi umeniq. [/quote]
    хахахах
    Най-якото е, че си вярваш... Или твоят човек е с 10 санта, или твоята уста е като издънена кофа... Няма друго обяснение и докато не видя как 17 санта примерно ти влизат до дръжката не вярвам!!!

Фен
    Град
    Sofia
    a tvoq si rabota kakvo vqrva6 ili ne - prosto poqsnih na 4oveka kak stoqt ne6tata
    pak ti vqrvai na kvoto izka6

Повече от фен
    vinagi si go brasnete we ludiliste nema miri6em na pot i na o6te kakvo li ne ..
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

Мега фен
    Всъщност всичко е до тренировки. Чудя се дали твоят приятел прави тренировки за доставяне на колкото може повече удоволствие на теб?

Град
    Far away
    XmXmXm az si maham vulnata otdolu imam priqteli koito ne si q mahat taka si hodqt kosmati...marlq4i...ei kvo da vi govorq
    Танцувай с мен, богиньо бяла,
    жарава бясна постели.
    Как мога да не вярвам в Рая,
    щом тази лудост носиш ти!

Deep throat ли владееш? Респект! Само веднъж съм попадал на такава жена!
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

Re: Бръснат или не?

Цитирай Първоначално написано от looper
    Значи винаги се бръсна, имам чувството че има голямо значение. Има ли нещо отвратително в небръснатия член?

Фен
    Град
    Sofia
    Ne nqma ni6to otvratitelno v nebrasnatiq 4len! Samo 4e togava e absolutno zadaljitelna noji4kata!

za men li4no edin muj trq da se brusne na tezi mesta toi trq ine4e da e nqkuf idiot koito nema nikfa xigena aaxxaxxaxaxaxxaxaxaxaxxa
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си