.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

Guest

Пъпки по члена

Как могат да се премахнат малките пъпчици по члена и тестисите?

никои тука не можи да ти кажи най-добре.. иди на лекар
    Every GirL WaNts One Guy To Meet All Her Needs, While Every Guy Wants All The Girls To Meet His One Need...

Guest
    срам ме е

Doktoricata
    Guest
    Emi maji se s krem zdrave,moje da e babeshki no pomaga pri papki

ми няма от кво да те е срам.. тва си е няква инфекциика.. иди поне до аптека и се посаветваи с аптекар..поне ще е мъж и няя да те е срамм.. крем здраве определено помага за пъпки но ЗАПУШВА порите.. така че аз не бих ти го препорачала
    Every GirL WaNts One Guy To Meet All Her Needs, While Every Guy Wants All The Girls To Meet His One Need...

Guest
    благодаря

пак заповадай

Guest
    Хаахахахахаа момиче ше дава съвети на момче как да си поддържа патката. Я се скрий некъде бе! Пич прочети има тема за този "проблем" А ако не ти се търсе ели чете ти го казвам в пряк текст-НП Съвсем нормално си е! Секи ги има просто при някои са по-големи при други са почти незабележими! ~~~

Мега фен
    Само идиот би лекувал пъпки по половите си органи с крем "Здраве". Според мен лекарите знаят малко повече от тийнейджърите за човешкото тяло.

Фен
    Град
    Hell.
    Не малко а много.

леле вие луди ли сте бе как с крем здраве-лелеле

TheGrimRipper
    Guest
    Ako pita6 mene vari na kojen lekar sigurno si alergi4en kam ne6to ...

Повече от фен
    Idi na lekar ili ako si siguren 4e e infekciq polu4ena ot momi4e probvai s pasta "klotrimazol".Prodava se v aptekite.No vse pak ne riskuvai

Хаха! С крем здраве!!!! това ми хареса! най-много да ти се уголемят пъпките! Това е нормално до колкото знам!
    8т. реклама
    бан на профил

Това е нормално, не се притеснявай, ако не са някакви гноясали.
    2т. забрана за ползване на профил

не съм сигурен, но мисля, че това не са пъпкуи бе братле...вгледай се По принцуиоп,където трябва да ти излзиат някога си косми имаш такива като пъпки, но това не са пъпки
    Погледни се внимателно...САМО ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ Е ТОВА!

гост5445
    Guest
    Спокойно нормално е и аз ги имам не пречат...

Guest
    Вие момичетата (или по-скоро момиченца,които подочули нещо за "онова дет го правят по оная телевизия",много голЕми специалистки се извадихте),що не си гледате вагините и не давайте много акъл за неща,за които сте непросветени!!!Бил алергичен,да ходи на лекар,да се маже с бебешки крем "Здраве",да се може с "клотримазол"!Ехоооооооо ,я се осъзнайте малко!!!ние момчетата,или вие дамите имате пишки.Нека първо момчетата да си кажем мненията,пък после добавете и вие нещо (ако сте достатъчно запознати с дадения проблем),ако не - трайте си!За какво е нужно само да го обърквате и притеснявате пича,пък и даже лекарства сте тръгнали да му предписвате!А що не му предложите и да си прави промивки със сярна киселина,за да му се махнат тия пъпчици!Аман от пишман лекари!А най-тъпото е,че има 34764754 теми за тия прословути малки бели пъпчици по задната част на ствола на пениса,които голяма част мъжете имат (ако не и всички),и вие,дами (и момиченца),не разбрахте,че това е нещо нормално и си продължавате с ваш'те глупости.Стига!!!

Бате Енчо
    Guest
    Аз имах същия проблем, но след като започнах да си мия косата с Калгон всочко се оправи. Не искам да правя реклма на Калгон, но точно в този случай помага много.
    Чувал съм също така, че сутрин рано ако кажеш азбуката три пъти на обратно може да ти се смени цвета на очите.

Повече от фен
    nalekar varvi
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

Град
    far in the northen dark woods in the land of elfs
    mi s reza4ka maitap otiva6 na kojen lekar 6ot ot eksperimenti moje6 da ostane6 ibez pokolenie
    луната седи като жесток портрет, и кошмарът ,който преска4а от сън на сън, в копаниата на смърт и малко насилие.

Повече от фен
    otivai na lekar,nqma ot kakvo da te e sram,nali tova im e rabotata
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Мега фен Аватара на koalka
    Отиди на лекар!

Guest
    Ццц, кажи коя мацка е с въшки, че да знаем

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си