.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Lip_manq4ka
    Guest

Какво харесват момчетата

Чудя се какво харесват момчетата...то верно че някакви по-апетитни устни ама като се стигне до целуване как е....аз лично не обичам да се омазвам...кво остава за тях... и сякво...сичко е готово, седите на пейката, той си плъзга ръката и те прегръща....тръгва към теб...затаяваш дъх и усещаш негвия, сърцето ти бие лудо...моментът настъпва при което ТИ ИЗКРЕЩЯВАШ чакай да си изтрия червилото/гланца

ахаххахх тва ся беше шега ама така ми дойде сори..по принцип си ги ръся такива....е, питам МОМЧЕТАТА :

Пречи ли ви да се целувате с момиче което има нещо по устните...и ако има нещо какво предпочитате да е то - може би балсамче, за по-меки или гланц..или червило...

Айде помагайте и мерси..

Guest
    obi4am da ima obica , i liste s d

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    yyy sry ne sym mom4e ma moje da se izkaja nali
    kato znam 4e 6e se celuvam primerno i ne se napleskvam s glancove est i t.n....slagam syvseeem leko balsam-po edno macvane na djuka g/d i tva predi 10-15 mins predi da se vida s vyprosniq....taka 4e da ima dostaty4no vreme balsama da si svyr6i rabotata, pyk i da go poizqm dotogava i taka neam nikvi problemi. Plius tva ako si poddyrja6 ustencata v dobro systoqnie nqma da ima6 nujda ot 'popravki' to4no v posledniq moment.
    ae celuvai se spokoino

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Супер фен
    Ае стига да не се маже с блажна боя всичко е ок...поне за мен.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    Ае стига да не се маже с блажна боя всичко е ок...поне за мен.
    За мен също.

Голям фен
    Неприятно и смешно е - свършва целувката и момчето все едно излязло от гримьорната - или устата му е червена или целия лъска от брокатчета и подобни светещи частици. Не слагам червило когато излизам с гаджето ми , освен ако поводът не го изисква. Много ясно , че не им е приятно като се омажат и те.

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Ами най-добре да питаш тоя с който се целуваш,питаш го дали му пречи и в зависимост от отговора му,решаваш проблема.

Голям фен
    Град
    Pleven
    Ami ne obichat i te da se omazvat. No obichat meki ustni. Kupi si na "Eucerin" balsama za ustni. Mnogo e kachestven i pravi ustnite meki, sochni i priqtni na dopir
    Blame the sin, not the sinner.

Малко е кофти ако момчето се омаже с червило или гланц.Най-добре е да си с балсам

Голям фен
    Град
    United We Love You
    моя приятел все се триеше след като го целуна и затова не си слагам разни мазила по устните преди среща..
    т. 2, 9

Мега фен
    Червилата орпеделено пречат. И двамата се омазват...смях голям.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Червилата орпеделено пречат. И двамата се омазват...смях голям.
    хахах-да!Голям купон

Guest
    аз пък никога не се съобразявам с гаджето и кат си слкожа някъв лепкав гланц с брокат и горкия целия лъщи после.

inlove
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Atula
    Ami ne obichat i te da se omazvat. No obichat meki ustni. Kupi si na "Eucerin" balsama za ustni. Mnogo e kachestven i pravi ustnite meki, sochni i priqtni na dopir
    a kolko struva ?

Повече от фен
    Пфф, мноу ясно, че е тъпо с червило, то мен ме дразни като веднъж на 100 години си сложа и после се целуваме, к'во остава пък за него! Тъпо е...

bikerboyBG
    Guest
    as sam mom4e. nogo me drazni 4erviloto, 6tot sled "pliueneto usta v usta" prili4am na maimunski zadnik. zatova samo malko glanc. no gi obi4am so4ni i meki.

Голям фен
    Град
    sofia
    moite ustni sa sredno golqmi i az predi gi podchertavah s chervilo no naposleduk zapochnal da izpolzvam poveche balsamche a mislq che momchetata haresvat normalno golemi ustni
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

какво по хубаво от гланц с вкус на ягодка или нещо подобно да ти се ослади..

ami az imam

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    az imam obica ama mn mom4eta neim haresva obica na ezika

Мега фен
    Ако са на 12, може да мислят, че ще им повредиш езика с тази обица. С такива ли общуваш?

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)

Re: ami az imam

Цитирай Първоначално написано от seksi_pi4ka
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    az imam obica ama mn mom4eta neim haresva obica na ezika
    Няма такова нещо =) Обицата я обожавам =) Имал съм 2 приятелки с обици, беше жестоко =)

Фен
    Град
    Sofia
    пука ми кво има по устните..стига да не е ядене хАХАХАа
    важното е екшън да има

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си