- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво харесват момчетата
Чудя се какво харесват момчетата...то верно че някакви по-апетитни устни ама като се стигне до целуване как е....аз лично не обичам да се омазвам...кво остава за тях... и сякво...сичко е готово, седите на пейката, той си плъзга ръката и те прегръща....тръгва към теб...затаяваш дъх и усещаш негвия, сърцето ти бие лудо...моментът настъпва при което ТИ ИЗКРЕЩЯВАШ чакай да си изтрия червилото/гланца
ахаххахх тва ся беше шега ама така ми дойде сори..по принцип си ги ръся такива....е, питам МОМЧЕТАТА :
Пречи ли ви да се целувате с момиче което има нещо по устните...и ако има нещо какво предпочитате да е то - може би балсамче, за по-меки или гланц..или червило...
Айде помагайте и мерси..![]()
obi4am da ima obica , i liste s d
yyy sry ne sym mom4e ma moje da se izkaja nali![]()
kato znam 4e 6e se celuvam primerno i ne se napleskvam s glancove est i t.n....slagam syvseeem leko balsam-po edno macvane na djuka g/d i tva predi 10-15 mins predi da se vida s vyprosniq....taka 4e da ima dostaty4no vreme balsama da si svyr6i rabotata, pyk i da go poizqm dotogava i taka neam nikvi problemi. Plius tva ako si poddyrja6 ustencata v dobro systoqnie nqma da ima6 nujda ot 'popravki' to4no v posledniq moment.
ae celuvai se spokoino![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Ае стига да не се маже с блажна боя всичко е ок...поне за мен.
За мен също.Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
![]()
Неприятно и смешно е - свършва целувката и момчето все едно излязло от гримьорната - или устата му е червена или целия лъска от брокатчета и подобни светещи частици. Не слагам червило когато излизам с гаджето ми , освен ако поводът не го изисква. Много ясно , че не им е приятно като се омажат и те.
Ами най-добре да питаш тоя с който се целуваш,питаш го дали му пречи и в зависимост от отговора му,решаваш проблема.
Малко е кофти ако момчето се омаже с червило или гланц.Най-добре е да си с балсам
моя приятел все се триеше след като го целуна и затова не си слагам разни мазила по устните преди среща..
т. 2, 9
Червилата орпеделено пречат. И двамата се омазват...смях голям.
хахах-да!Голям купонПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
аз пък никога не се съобразявам с гаджето и кат си слкожа някъв лепкав гланц с брокат и горкия целия лъщи после.
a kolko struva ?Първоначално написано от Atula
![]()
Пфф, мноу ясно, че е тъпо с червило, то мен ме дразни като веднъж на 100 години си сложа и после се целуваме, к'во остава пък за него! Тъпо е...
as sam mom4e. nogo me drazni 4erviloto, 6tot sled "pliueneto usta v usta" prili4am na maimunski zadnik. zatova samo malko glanc. no gi obi4am so4ni i meki.
moite ustni sa sredno golqmi i az predi gi podchertavah s chervilo no naposleduk zapochnal da izpolzvam poveche balsamche a mislq che momchetata haresvat normalno golemi ustni
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
какво по хубаво от гланц с вкус на ягодка или нещо подобно да ти се ослади..![]()
az imam obica ama mn mom4eta neim haresva obica na ezikaПървоначално написано от Анонимко
Ако са на 12, може да мислят, че ще им повредиш езика с тази обица. С такива ли общуваш?
Няма такова нещо =) Обицата я обожавам =) Имал съм 2 приятелки с обици, беше жестоко =)Първоначално написано от seksi_pi4ka
пука ми кво има по устните..стига да не е ядене хАХАХАа
важното е екшън да има