.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

При бръсненето на...

докато се бръсна със самобръзначка ми се получават някви гадни пъпчи където са били космите. с какво се мажете след бръснене. да уточня става въпрос за интимните части

Guest
    Mi az 4estno-kazano ne sum namerila spasenie ot tezi pupki do kokoto znam dosta se polu4avat i ot dopira na drexite kum obrusnatoto mqsto, ama ne moje da se provetrqvame neprekusnato \/

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Mi az 4estno-kazano ne sum namerila spasenie ot tezi pupki do kokoto znam dosta se polu4avat i ot dopira na drexite kum obrusnatoto mqsto, ama ne moje da se provetrqvame neprekusnato \/
    така е!

не се бръсни на контра(демек срещу косама)и ше са по-малко
    2,3,13 tochka

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от laynovoz
    така е!

Е че ако не се бръсне срещу косъма няма да се обръсне добре бе!!!

Цитирай Първоначално написано от rali4ka91
    Цитирай Първоначално написано от laynovoz
    така е!

Е че ако не се бръсне срещу косъма няма да се обръсне добре бе!!!
    ми нека има косми тогас
    2,3,13 tochka

Град
    BG-Ruse

pri brisneneto na....

nikakvo brysnene - samo kola i epilator...i osobeno tam...problema e 20-30 min - dokato se vyzstanovi kojata i iz4ezne za4ervqvaneto. a moje da se majete s krem BO4KO - za bebeta ima go navsqkade - i struva stotinki - sydyrja smradlika i e super efikasen za vsqkakvi pypki i odraskvaniq.

На мене с бебешка пудра много ми се успокоява кожата след всякакъв вид епилация и депилация.Пробвай!!!

Цитирай Първоначално написано от dan dan dan
    На мене с бебешка пудра много ми се успокоява кожата след всякакъв вид епилация и депилация.Пробвай!!!
    На мен също!

Guest
    na men ne

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си