- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- napravo se pobarkvam
lele kak mi se 4uka...ama sam v cikal kakvo da pravqq...
daite nqkoi adekvaten otgovor bez tapi izcepki..
Malee ne mojesh li da izchakash 3 dena..?
ami parvo cikala mi e 7 dena...sega mi e 2 ri den
2 ro toi me pobarkva..iskam goo
Пиши ми едно ЛС.. мога да уредя въпроса![]()
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
аз съм гнусар не ма ибе, от кой си град? ахахаха базикам са. мисли си за други работи...?Първоначално написано от sundale
2,3,13 tochka
prati edna snimka i pak 6te talk
хахаха е откъде си? кажи skype или icqПървоначално написано от sundale
редакт: аве луда ли си няма да са чукам с тебе!!
2,3,13 tochka
blqh blqh blqh blqh..... a na mackata moga da i kaja da si napravi edin skre4 i si4ko 6te e okПървоначално написано от skate_warrior
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
Е и аз в цикъл съм бомба със закъснител,ма толкова ли не можеш да изчакаш.Да не сте животни вие с гаджето ти все пк.7 дни-голяма работа-не е болка за умиране.А пък като ви се ще толкова-действайте ама с презерватив,стига гаджето ти да иска.Разбирам те и аз в цикък съм така,ама мога да стискам зъби и да потърпя-после сексът е невероятен!
Аз пък го правя докато съм в цикъл и тогава ми е най-хубаво. Перете после чаршафите и сте готови :Р
Ако не можеш да чакаш..направи го пък.....................каквото стане, стане!!!!!!!!!!!
4ukai se v gaza![]()
ami iz4akai 2-3 dni,nqma da umre6,nali taka
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре