.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: daite nqkva ideq

Hybrid View

dremer
    Guest

daite nqkva ideq

ta taka imam vapros4ence iskam da napravq na gadjeto svirka ama mi e neudobno..kakvo da pravq kak da podhodq..kofti mi e da mu svalq pantalona i da po4na da mu duham ...

DAITE NQKAF SAVETTT ILI TRIK4e KOETO MOJE DA IZPOLZVAM..

mersi iii predvaritelnoooo..!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: daite nqkva ideq

Цитирай Първоначално написано от dremer
    ta taka imam vapros4ence iskam da napravq na gadjeto svirka ama mi e neudobno..kakvo da pravq kak da podhodq..kofti mi e da mu svalq pantalona i da po4na da mu duham ...

DAITE NQKAF SAVETTT ILI TRIK4e KOETO MOJE DA IZPOLZVAM..

mersi iii predvaritelnoooo..!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ми кат са натискате и сваляш му гащите и лапаш и готоо, едва ли ши има против. ща пита вероятно сигурна ли си и ти не отговаряй ми продалжавай, ше има по голям ефект
    2,3,13 tochka

Re: daite nqkva ideq

Emi shtom darjish da podhodish po vnimatelno,prosto dokato se celuvate primerno zapochni da se spuskash bavno na dolu-da go celuvash po vrata,po gardite,po korema i nakraq shte stignesh i do tam \/ USPEH!
    Ne me interesuva, kakvo govoriat za men, osven, ako ne e v moia polza.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Просто кажи че искаш да се запознаеш по отблизо с малкия му приятел.Или нещо от сорта,хем леко игриво,хем перверзно.Ако не реагира не прави нищо,но ако и той го иска ще си проличи.И не се притеснявай-ако си нежна и внимателна с мъжествеността му ще му хареса.Само не дери,не хапи и не пипай много силно!

Emi shtom darjish da podhodish po vnimatelno,prosto dokato se celuvate primerno zapochni da se spuskash bavno na dolu-da go celuvash po vrata,po gardite,po korema i nakraq shte stignesh i do tam USPEH!
    Да, това би трябвало наистина да свърши работа.
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    Ми примерно ако сте си легнали за секс му пусни една ръка надолу, нежно така и после като я подвижиш малко нагоре-надолу можеш сама да се преместиш отдолу и да го лапнеш

Повече от фен
    deistvai direktno 6te mu haresa povqrvai
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си