- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- I l0ve me,wh0 d0eznt..
imam mN seriozeN problem.. i nz kwo da prawq vece.. tova ne e p0rednata ebafka..;[[ .. amm.. pr0blema e che.. p0chti sicki momicheta.. da ne kaza sichki.. gi e sram da me zagoworqt d0ri.. shoto me smqtat za prekalen0 g0tin..za nesht0 mn0g0 p0veche 0t tqh..;(ne che ne e taka f povechet0 sluchaj..;() pff.. inache sam skr0meN i s poveceto hora se dyrza normalno ddznam .. kv0 tolkowa gi e strah da me zagoworqt i etc..che nqma da im 0byrna vnimanie na p0vecheto nqma.. hahah no nqkoua moje da izvadi kysmet.;[[[[ nqk0u ako she se bazika neshto i she pishe tapotii da si go spesti .. iskam seriozni k0mentari..;[[ kw0 da prawq.. d0ri nqk0ua mn qka da e.. pak nqma da e idealna kat0 za men.. n0 pff nz
ебаси и самочувствието..а дали те просто не искат да имат нищо общо с теб?!?!?!..тц тц тц
2 т. от правилника. Бан на профил
Povqrvai mi,problema ti e v tova che si prekaleno nadut.Az si mislih,che imam visoko samochuvstvie,ama sam se barkala.Ne mislia che ima drug problem,taka che slez ot oblacite i se draj po zemno.vse shte se nameri nqkoia dostoina za teb ne mislish liBtw. ot kade si i na kolko godini si?
Ne me interesuva, kakvo govoriat za men, osven, ako ne e v moia polza.
haha.. chesto nqma da iskat da imat nisho obshto s mene.. vsqka edna krasiva jena bi iskala.. no nestawat taka rabotite.. prosto ne sam nameril nqkoia da stawa kato za men tolkowa gotina.. i zatwa ne gi zagowarqm mn.. shoto sa nqkwi deto pak stawat.. i si lichi che me hareswat no oswen az da trygna.. da gi zagowarqm..
KUCHKATA ami ot plovdiv na 18 ;0) emi dano se nameriako se smqtash ti za takawa..hahaha;P prati pic RioOoN@Abv.bg
i kato ima otgore na kakwo da imam samocystwie zashto da nqmam .. a ne sam tolkowa nadyt .. kazah ti che sas pocti sicki osobeno s priqtelite si se dyrza syper normalno sega.. s nqkwi mastii.. kade sa grozni a se mislqt za hybawi kak da se dyrza..
Аз лично ти предлагам да се прегледаш на лекар. Незнам момичетата дали ги е срам да те заговарят, защото си готин, немога да ти кажа дали си, но може просто да те смятат за глупав надут пуяк / какъвто си/ и затова да не ти говорят ...
Преди да пишеш на Английски Език, ти предлагам да го научиш
обичам дениту ми{}
Problema e 4e si mn nadut i se msili6 za ne6to pove4e ot drugite kafto ne si ! Hodi6 fo kenefa nali ? - Da i nie hodime s kvo si po razli4en ??? "Teh gi e sram 4e sam mn gotin" basi mnoo si nadut.Opravi se be 4ovek 21 vek sme ...
Abe kato te gledam i si mislq, che s pravo ne te zagovarqt.Shto ne zemesh da pratish nqkoe pic-che da vidq stavash li? No i ot sega moga da ti kaja, ne mojesh da otkriesh idealnata.........ami da idealni hora nqma. I ti ne si? Taka che dai go po-spoko.
PS: Mail-a mi e: aleandra@abv.bg
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Frank_Lampard awe pich ti si super zle maina na kuf lekar da hodq.. q ne se izkazwaj nepodgotwen.. na dr-te kwo da vi kaja ne sam tolkowa nadyt tz tz.. osobeno s pr- mi ne se dyrza nikoga taka.. no s nqkwi mastii kade ne sa hybawi a se mislqt.. kak da se dyrza.. a za pics she kacha spox.. f`chetata da si praite skrechove xaxaxaxa; ))) aleandra li kvo beshe.. zatwa li ti e;)))) oshe ne si me vidqla i me jelaeshhh ;)))) xaax nqma kvo ti prashtam na maila posle she dam nekaf link tyka,kakto kazah f`chetata da si naprajat nqkoj dr skrech.. a pichovete koito oshte ot sega zeha da hranqt.. oshe ne sa me vidqli i pocnaha da zavizdat .. no i te she si biqt po edna chikia nqma kak :))))))))))))))))
Xa-xa-xa jestoko se zabujdavash, ako si mislish, che te jelaq. Prosto mi stana lubopitno dali ne si poredniqt sus samochuvstvie bez pokritie.
от теб ми се доповръща...Първоначално написано от Анонимко
Aleandra emi ne sam shte ti pratq pic posle na teb na maila.. Ice_Queen axxaxaax ako me vidish dr she kaesh.. no prosto zabravi nikoga nqma da imash towa ydowolstwie :))))
ахахахахахахаххахаахахаха ххПървоначално написано от Анонимко
смех!!!!!!!!
като те видя най-много верно да повърна хахаха..![]()
а за това удоволствие..ооо бъди лош,пляскай ме де хахахахахах
ае качи снимка деили просто на думи си ГОЛЕЕЕМ
ахахах
леле не се бях смяла така отдавна![]()
XAXAXAXXAX LEleleleeeee Ako 6te i brad pit da si s takava liohma kato tebe nikoe momi4e ne bi se hvanao taka4e nqma kvo da se 4udi6 6to ne te zagovarqt.. xaxaxxa mn si zle brat 4esno MNOGOOO
Ako 6te i zlato da i se dava, edna samouvajava6ta se jena nikoga ne bi tragnala s takuv pozior, kreten, nadut gei kato tebe) Misli malko s "krasivata" si glavica i prosto zabravi da nameri6 hubavo i svqsno momi4e koeto da ti varje
Za idiotite kato tebe s tolkova visoko samomnenie ima sa6tite izprostqli ku4ki kato teb!!! Taka 4e ne se nadqvai na ne6to dobro
) Shtoto si mnogo smotan xaxaxxa
Мене ме нема в целата схема..
Xa-xa-xa napulno suglasna.
Puk i v kraina smetka ako ne si nameri6 tolkova izpadnala magarica kato za tebe si ima i drugi na4ini da si na4e6e6 krastata.. otia6 na okolovrastnoto, tam ima edni takiva podobni na tebe, vadi6 kintata 6toto ti si gazarq nali 6tom si THE BEST kakto kazva6 bi trqalo ima6 mnogo zeleno, i te tam 6te ti izkarat cenorazpisa i pri malko pove4ko kasmet nqma da te izgonqt.. ako si darji6 ustata zatvorena estestveno...![]()
Мене ме нема в целата схема..
RiOoOo, леле, пич, толкова голямо самочувствие не бях виждал до сега. Като те гледам как говориш за себе си и за момичетата, не вярвам някое момиче да те заприказва, камо ли да излезе с тебе освен ако не е супер кухо в главата или просто е по-голяма надувка от тебе.
Emi "nqkoi" vidqha snimkata ti ...i chestno da ti kaja .... produljavat da pishat i da sa na sushtoto mnenie![]()
hahahha,svali si malko samo4uvstvieto puk moje i nqkoq da te zagovori
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
айде де къде е ПРОСЛОВУТАТА СНИМКА ?Първоначално написано от Анонимко
![]()
Tvoqta snimka vtori put prez jivota si nqma da q pogledna, poradi 3 prichini:
1.Iztrih q vednaga, shtom q vidqh
2.I ti ne si nishto osobeno, ima mnogo po-gotini ot teb
3.Nai-vajnoto- do sebe si imam chovek, na koito i na malkiq mu prust ne mojesh da stupish.
Vtoro mnenieto ti za men ne me interesuva ni nai-malko. Ne sum trugnala da tursq tvoeto odobrenie, koito trqbva da me haresva si me haresva. Da.... stranno s men govorqt, kak stava toq nomer ne znam. A ti nqkoi den moje bi.... (no ne e sigurno) shte se opravish. A ti vzemi i prati i na drugite snimka da ti se "poradvat". O i da ne zabravq da ti blagodarq za "chestta " da govorish s men. Abe kakvo da kaja...vsqkakvi gi ima na toq svqt.
даааааааа явно от липса на внимание почна да го търсиш по форумите..викаш си:еее мацките не ми обръщат внимание,мнооо се сдухах,ае да пиша в некой форум,да ми обърнат внимание,че ми е гадно![]()
![]()
ei KLOSHARI TAPI .. zasho sicki mi pishete da si smykfam samocystwieto kvo losho ima chowek da ima takowa.. osobeno kato ima otgore na kakwo?!? i za poreden pat kazwam che ne se darza sas sicki taka.. a i nikoi ne me poznawa ot tyk live che da mi gowori che sam bil TAP i nz si kvo teja analizi moze da si gi navrete f gyza... a twa che ne me zagowarqli shoto gi bilo sram ne mi go obesnqwaite kwo da naprawq che da pochnat da me zagowarqt.. prosto sigorno ne samo sam tolkowa gotin kolkoto se opiswam ami i oshte povece.. i to spored jenite.. ako bqh nqkaf zadrysten tapak shqha li da me zagowarqt NE .. prosto i sega ne go prawqt POVECHETO shoto sigorno sam prekaleNOOO GoTiN za tqh i si mislqt che nqmat nikaf shans da im obyrna vnimanie .. twa si go mislqt te AZ NE GO POKAZWAM tolkowa i ne se nadywam tolkowa.. tz tz
eto she vi dam naj nakraja 2a shibani pic-a.. na ediniq ne se vizdam mn dobre no nqma zn.. ne zaslyzawate po qk pic .. tolkowa bez pari :))))
http://img223.imageshack.us/img223/1507/hehe3mn.jpg
http://img415.imageshack.us/img415/367/rio5yn.jpg
Sq 100 % povecheto ot mom4etata tyka.. she pochnat da narezdat.. ama ste mi prez kyra ... zavizdajte goworete kwoto si iskate ;] are pr gledane.. opr she e priqtno
Kato na4alo stiga si se ligavil i se nau4i da pi6e6 kakto trqbva. Ti ot samo4uvstvie dori 5 reda normalni ne moje6 da napi6e6... ne si mn interesen sus "skromnostta" si.[-o<