.
Затворена тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 86 от общо 86
    Guest
    lele ti ako si taja ot avatara maina i si posmqla da mi pishesh nz xa.xa.xa.xa.ax ebahti pachata

ObiChLiFk0
    Guest
    Хахахахах ! Абе ей Смърф я се осъзнай малко бе !
    1во На момиче не се говори така няма значение как изглежда!
    2ро Абе ей див селяндур научи първо българският (Защтото гледам че и него не го знаеш ) и тогава пиши на английски
    3то след като направиш 2рото научи и английският или поне Латиницата !
    4то Ае най добре да замалчиш че дразниш вече
    5то 10000000000000 % си някой тъп шоп на който мама и тати му угаждат и той си мисли че е фанал Господ за оная рабнота!

П.П да ме извиняват другите от София нищо против тях и против софиянците нямам !

ObiChLiFk0
    Guest
    Извинявам се за правописните грешки ама тоя адски много ме изнерви.

Guest
    awe ei baush qsno i tocno sam napisal che sam ot PLOVDIV taka che ne se izkazwaj i ti nepodgotwen malymnik prost a twa che pisha po nz si kakuw nachin ne znachi cheneznam BG i angliiski .. prosto si ynikalno tap i banalen

ей супер готиния прочети преди да постваш
    http://zdrave.start.bg/?article=1013

blahhh
    Guest
    Абе момче... зле си!
    1.Ако ти си това на снимките... много зле за самочувствието ти...
    2.Държанието ти... пак не пасва на самочувствието ти
    3.Теб да не те е срам да ги заговаряш, че чакаш те теб? На 18, а? Браво бе, батко.

Да повторя ли? ЗЛЕ си!
    Хайде у лево и пътя.

ObiChLiFk0
    Guest
    Ок дори и от пловдив да си !Пак си надут и си блъскаш задника в тавана!Аз си мислех че неможе да има толкова прости хора ама явно съм се бъркал!Най-добре да замълчиш вече а ?! Усети се малко бе!На 18 бил ... !Може да си на 18 ама акъла ти е по-зле и от на 10 годишно дете бе !Ама те Мама ти и Тати ти са виновни защото ти играят по свирката и те глезят!Лигльо такъв!Ае просто обобщение ... ТЪП си .... МАЙНА !!!

Голям фен
    Град
    Pleven
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    awe ei baush qsno i tocno sam napisal che sam ot PLOVDIV taka che ne se izkazwaj i ti nepodgotwen malymnik prost a twa che pisha po nz si kakuw nachin ne znachi cheneznam BG i angliiski .. prosto si ynikalno tap i banalen
    Plovdiv, Varna, Sofiq... to kato si glupav ima li znachenie otkude si. Skromnostta znam, che e za hora, koito si nqmat drugi kachestva, ama ti hich ne si popljuvash. Zalivash ni tuka sus samohvalstvo i nie kakvo trqbva? Da postroim hram za prekolonenie pred svetlata ti osoba. Ei sega po4vame
    Blame the sin, not the sinner.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    ебаси и самочувствието..а дали те просто не искат да имат нищо общо с теб?!?!?!..тц тц тц
    \/

ObiChLiFk0
    Guest
    Съгласен съм с момичетата ,че ти просто си живееш в някакъв си твой свят !Осъзнай се малко бе момче ! Уж на 18 години пък то нищо общо с акъла на 18 годишните!

поради грубия тон на автора, предразполагащ към редица нарушения в темата, същата ще бъде заключена.
    Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
    Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си