.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    broblemen
    Guest

Problemi s onaq rabota

Imam problem onaq mi rabota i kriva i neznam ako legna s neq kakva 6te e reakciata i .Izob6to ne znam kvo da pravq dosega ne sam go pravil i ... rabirate me a i na si4koto otgore e kriv Sram me e .... kajete k oda pravq.A i btw na glavi4kata imam ne6to 4erveno kato vruz4ica za kojata wtf e tfa ?!?! Ne se smeite pls

Re: Problemi s onaq rabota

Цитирай Първоначално написано от broblemen
    Imam problem onaq mi rabota i kriva i neznam ako legna s neq kakva 6te e reakciata i .Izob6to ne znam kvo da pravq dosega ne sam go pravil i ... rabirate me a i na si4koto otgore e kriv Sram me e .... kajete k oda pravq.A i btw na glavi4kata imam ne6to 4erveno kato vruz4ica za kojata wtf e tfa ?!?! Ne se smeite pls
    брато сигурно та е срам да идеш и на лекар да питаш ко стаа мо стаа с тос кур. ами брато чесно да ти кажа на секи му е крив ама нали не е чак толкос. по точно не че крив ми стои на ена страна. нз човек най добре иди питай там ала бала. ама и аз незнам при какъв доктор, ако може някой тук да ти каже...при личния лекар ли нз
    2,3,13 tochka

Nai-dobre idi na kojen lekar,no mislia che nqma da e nishto seriozno
    Ne me interesuva, kakvo govoriat za men, osven, ako ne e v moia polza.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Не ми се вярва да е нещо сериозно.На колко си год.?По-добре се консултирай с лекар.

Фен
    Град
    NaDeJdA CiTy
    takam.... moq li4en opit e 4e s kriv mi e po qko nz za6to.... a i po princip tova e ob6to tvyrdenie... za tova 4ervenoto predpolagam 4e ili e kapilqr ili e vena koqto minava ot tam..... no vse pak idi na lekar nqma ot kakvo da te e sram ne si si pravil ti se6ta6 li se?! I ne se strqskai tolkova
    Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!

chiki
    Guest

hm

awe ludi li ste trqbva da otide6 pri li4niq doktor i toi 6te ti dade napravlenie za genekolog toi 6te te vidi. 4esno kazano nqma ni6to sramno. Ako ima nqkav problem 4ak togava genekologa moje da te prenaso4i kam kojen. spoko. prestra6i se! Nqma ni6to sramno.

problemenmn
    Guest
    abe i priqteli sam pital i edin ot tqh vika 4e i toi e imal vika 4e e "gerdan" ili ne6to ot sorta.To tva e ot kovata i e zakrepeno za dup4icata na glavata sram me e da idi pri li4nata lekarka i da si svala ka6tite i da i vikam kvo e ei tva Vie ste mi nadejdata.Ako nqkoi ot mom4etata znae ko e tva da kazva

hahotoe
    Guest

Re: hm

Цитирай Първоначално написано от chiki
    awe ludi li ste trqbva da otide6 pri li4niq doktor i toi 6te ti dade napravlenie za genekolog toi 6te te vidi. 4esno kazano nqma ni6to sramno. Ako ima nqkav problem 4ak togava genekologa moje da te prenaso4i kam kojen. spoko. prestra6i se! Nqma ni6to sramno.

луд ли си ве тои има проблем с патката не с путката ве трее ходи на уролог не на генеколог лелеле

Guest

Re: hm

Цитирай Първоначално написано от hahotoe
    Цитирай Първоначално написано от chiki

луд ли си ве тои има проблем с патката не с путката ве трее ходи на уролог не на генеколог лелеле
    emi to4no i az tova 6tqh da pisha trqbva da otide na urolog!genekologa e za jeni

Повече от фен
    otivai na lekar
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Guest
    тая я кожа и аз я имах преди време и лека полека от злобарките се изтърка и се скъса и нищо ми няма сега споко не ти трябва лекар
    а иначе на всеки му е крив и мисля че това е за по-лесна пенетрация тия като женското влагалище не е право като линия така че нищо ти няма никви лекари

Град
    Far away
    q ne se kompleksirai ot prostotii kriv mu bil mi nali ne ti e kriva glavata ot kvo se pritesnqva6
    Танцувай с мен, богиньо бяла,
    жарава бясна постели.
    Как мога да не вярвам в Рая,
    щом тази лудост носиш ти!

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Еми ако решиш да спиш с някоя малка, където не разбира може и да се смее или да не каже нищо ама после веднара ще разберат сичките и приятелки.. най-добре някоя део знае за какво става въпрос .. Пък и то е по - хубаво да е крив , защото пениса има повече допирни точки с влагалището , което достава по - голяма наслада на момичето

Цитирай Първоначално написано от broblemen
    Смени ръката и ще се оправиш

Цитирай Първоначално написано от ~KUCHKATA~
    Nai-dobre idi na kojen lekar
    whoaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

Фен
    Град
    У Нас!
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    тая я кожа и аз я имах преди време и лека полека от злобарките се изтърка и се скъса и нищо ми няма сега споко не ти трябва лекар
    а иначе на всеки му е крив и мисля че това е за по-лесна пенетрация тия като женското влагалище не е право като линия така че нищо ти няма никви лекари
    Ебахти простотията,вика от злобарките се скъса,тва според мен не е нормално,това придържа кожичката към главичката,при всеки мъж е нормално,как така ще се скъса?!

Цитирай Първоначално написано от laynovoz
    брато сигурно та е срам да идеш и на лекар да питаш ко стаа мо стаа с тос кур. ами брато чесно да ти кажа на секи му е крив ама нали не е чак толкос. по точно не че крив ми стои на ена страна. нз човек най добре иди питай там ала бала. ама и аз незнам при какъв доктор, ако може някой тук да ти каже...при личния лекар ли нз
    Как така...? На мен не ми е крив

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си