.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Град
    plovdiv

kak da go spe4elq??????

ot otdavna poznavam edno mom4e no na skoro osuznah 4e izpitvam kum nego ne6to pove4e ot samo priqtelstvo.az go haresvam i mu go priznah v o4ite.do tuk dobre no toi o6te haresva biv6ata si priqtelka,koqto e edna ot nai dobrite mi fr.tq nqma nikakvi 4uvstva kun nego no toi o6te malko q haresva.toi me vuzpriema samo kato fr.no ne se poznavame edin drug tolkova dobre.predi dva dena toi me izprati do nas.prez celiq put si govorehme i nakraq pred nas toi me pregurna.az smqtam 4e toi ima pone malki 4uvstva kum men,no toi katergori4no otkazva da ima takova ne6to.PLS,posuvetvaite me ili mi kajete kvo da pravq!!!!
    Kogato nakoi si otiva ti ne moje6 da go spre6,kogato edna liubov umira,ti ne moje6 s neq da umre6 i togava osuznava6 4e me4tite sa izmama,spomenite bolka otmalqla,4e si bila 6tastliva no NE SI RAZBRALA...........

Повече от фен
    Град
    Mars
    ами аз мисля че трябва да поговориш с него на тая тема и да се разберете дали може да има нещо.просто говори с енго и му задай въпроса направо.айди УСПЕХ!
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Фен
    Град
    Sf

Re: kak da go spe4elq??????

Цитирай Първоначално написано от avito_{P}
    ot otdavna poznavam edno mom4e no na skoro osuznah 4e izpitvam kum nego ne6to pove4e ot samo priqtelstvo.az go haresvam i mu go priznah v o4ite.do tuk dobre no toi o6te haresva biv6ata si priqtelka,koqto e edna ot nai dobrite mi fr.tq nqma nikakvi 4uvstva kun nego no toi o6te malko q haresva.toi me vuzpriema samo kato fr.no ne se poznavame edin drug tolkova dobre.predi dva dena toi me izprati do nas.prez celiq put si govorehme i nakraq pred nas toi me pregurna.az smqtam 4e toi ima pone malki 4uvstva kum men,no toi katergori4no otkazva da ima takova ne6to.PLS,posuvetvaite me ili mi kajete kvo da pravq!!!!
    Хммм....ами според мен той има нужда от време...А ако ти държиш достатъчно на него,ще му го дадеш...Бъди му приятелка,сближавай се постепенно с него и докато се усетиш,нещата ще станат...А ако не-поне ще си спечелила приятел в негово лице...Нз,според мен така ще е най-добре,за да има необходимото време той да забрави бившата си приятелка...А това с бившите гаджета е ужасно..И аз имам подобен проблем и затова те разбирам идеално...Надявам се нещата да се получат.
    Желая ти много успех мила!
    Не изтривай сълзите ми,
    горещи и леки,
    нека чертаят мокри пътеки,
    нека се стичат блестящи и тихи,
    нека рисуват в сърцето ми щрихи...
    Аз съм картина-ти ме създаде.
    Виж творбата си...защо я предаде?

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ми възможно е или наистина да няма никви чувства към теб(все пак ти го е казал в очите),или пък нарочно да го е направил,защото не иска да те нарани.остави го да си изясни чувствата.Кво е тва"малко си харесвал бившата".Или харесваш някой,или не!Не се осъзнае кво изпитва и към коя и тогава действай.Апрез това време бъди с него и се опитвай да го опознаеш като човек,предразположи го да е искрен с теб,но се постарай да не те вземе като изповедник,а като евентуална партньорка за една сериозна връзка

Според мен всичко ще си дойде с времето.И..
    1-во:Ако не те харесва направи така че да те обикне с течение на времето
    2-ро:Може да те харесва , но да се прави на недостъпен,да иска да му се изповядваш в любов и т.н.
    Но и в двата случая го накарай да ти има доверие и постепенно да те обикне

anito_{}
    Guest
    milichka az sum anito ot p-ni kategorichno te razbiram i ti vlizam v polojenieto mnogo ti e tejko ama ne se predavai tuk uvij mu e pisnalo da q chaka i te e hvanal tebe spoko be mila shte doide i tvoq den !!!

Moje bi problema e v tova, che vse oshte misli za ivshata si. Dai mu vreme, za da mu mine. Budi do nego i go podkrepqi. Ne go pritiskai i s vremeto neshtata shte se podredqt. Uspeh!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен

Re: kak da go spe4elq??????

Цитирай Първоначално написано от avito_{P}
    Да ти кажа в подобна ситуация бях!Само че с въпросното момче не бях сближена и накрая нищо не стана...Но ти си сближена,така че продължавай да си говориш с него и накрая му кажи,че според тебе вече вашето не е приятелство а нещо повече!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от sladkoto_neli
    ами аз мисля че трябва да поговориш с него на тая тема и да се разберете дали може да има нещо.просто говори с енго и му задай въпроса направо.айди УСПЕХ!
    Успех и от мен.

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Говорете сериозно,изяснете е и сичко ше си дойде само...

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Pogovori s nego...nqma kakvo drugo da napravi6

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    гадно е да ти го кажа, но май на този етап той те према само като мн добра приятелка все пак това също е нещо

най-добре изчакай известно време, за да осъзнае, че не може да има нищо м/у него и това момиче.. когато преодолее това, той вече ще може да се огледа и да забележи и другите момичета около себе си

според мен постепенно трябва да се поотдалечиш от него, поне за сега, да не му обръщаш чак толкова внимание и да се държиш леко безразлично, но все пак не прекалено де не му позволявай да те изпраща, а когато се опитва да те прегръща, се дръж малко студено, обаче така че да не се обиди нека усети липсата ти и да поиска да се сближите - така може би ще предизвикаш нащо повече от приятелство у него

успех, миличка
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си