- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- СПОРЕД ВАС ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е?
гажето ми само ме изнудва винаги когато трябва да си ходя започва да ме заплашва ,че ще се самоубива ,че никой на този свят не го обича и така нататък и му казах ,че по този начин ме тормози но на него това му е навик.![]()
Come on and dance
![]()
За мен това е един вид манипулация.Знае че държиш на него и използва това за да изпълниш това з акоето те моли и да почнеш да го убеждаваш как го обичаш,как има закво да живее и т.н.Ужасно е !Каква сигурност и защите би могла да получиш от човек,който постоянно говори за самоубийство?Наистина може би наистина има проблем и няма да е зле да поговориш с него,защото явно се нуждае от теб,но в никакъв случай недей дапозволяваш да бъдеш изнудвана.Пък тия приказки за самоубийството..или изразяват неговата слабост или желанието му да привлече внимание
Ne mu pozvolqvai da te manipulira.. v nikakaf sluchai.. pokaji mu che ne moje da zavisi ot teb.. kaji mu che go obichash i nqma smisal da pravi prostotii .. kaji mu che v nego ima mnogo gotini kachestva i koito ne gi ocenqva znachi e glupak.. vdigni mu malko samochuvstvieto !
Абсолютно те манипулира...ти пък му кажи другия път,че ако не си тръгнеш-ти ше се самоубиеш и тва е
I az imah edna takava sduhanqchka pri men ... i kato e razkarah sq se pochuvstvah super po-dobre....tova ne e lubov!!!! samo tova 6te kaja!Първоначално написано от SuMmEr_F
4ista manipulaciq
най-лошото е ,че той знае говорила съм с него и продължава.и на всичкото от горе когато не стане както той иска почва да ме заплашва ,че ще ме убие или ще прати хора да ме убият![]()
![]()
![]()
Come on and dance
![]()
Мило момиченце, разкарай го...това са само заплахи, не се поддавай, това е тормоз...Първоначално написано от SuMmEr_F
аз го обичам и то многоПървоначално написано от Анонимко
Come on and dance
![]()
Гаджето ти на колко години е?.....мисля че не е мн наред за нормален![]()
17Първоначално написано от ziky
Come on and dance
![]()
поговори с него...и му кажи че ако те обича ще те разбере....и че трябва сега да се прибираш![]()
Ти луда ли си...как ще обичаш такъв манияк...някъв психопат,манипулатор,който те мачка психически и ти го обичаш и би останала там той да те тормози?!?!?!
Виж,той може би не те заслужава.Това си е чисто изнудване..Особено как ще те заплашва,че ще те убие,като те обича???![]()
ami toi 4isto i prosto te manipylira.oba4e ne trqbva da my go pozvolqva6 6toto kato vidi 4e nomera minava,6te te iznydva za vsi4ko
Първоначално написано от SuMmEr_F
хах.....ето още едно доказателство че повечето ГОЛЕМИТЕ батковци с много пари и големи патки не се различават много много по акъл с нас,по малките !![]()
е 1 година разлика не е кой знай кво.верно има пари кола и всичко ама не го обичам заради това а заради това което е той но от скоро (3-4 седмици) това заплашване му стана навик.Първоначално написано от ziky
Come on and dance
![]()
Ama toia naistina li zaplashva, che shte prati da te ubiat...na nego neshto mu kuca...
nai-dobre spri da mu obrushtash vnimanie za malko, che da se osuznae...
ili puk mu kaji, che ako produljava taka toi tebe moje i da ne te ubie, ama ti nego sus sigurnost!
незнам но ти ако го късаш по добре да не е на живо защото не мисля че ще останеш в добро здравословно състояние .... ако етапа с късането мине добре в следващата минимум половин година си наеми лична охрана... просто съвет....![]()
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
Lelel mila mi pogovori s nego ako ne stana kaji na maika si ili na ba6ta si spodeli s nqkoi za da ti pomogne. Tova ne e lubov tozi 4ovek e istinski prishopat i ne e vred gorkiq hlopa mu daskata qvno nqma pironi v glavata. Az ako bqh 6tqh az da go ubiq lele kak 6te me zapla6va we boje toq ne e normalen serizono ti govora samo te manipulira
хора аз ако го заплаша просто жива няма да остана познавам хора които са го заплашвали сега имат респект от него.страх ме е от него честно
Come on and dance
![]()
Мацко, кажи му го просто...кажи му "плашиш ме. това не е човека в който се влюбих!" и готово...ако пак те заплаши след като му го кажеш...просто спри да му звънниш...и се дръж малко по студено!...и веднага ще се оправи според мен!Първоначално написано от SuMmEr_F
Е ти други приятели освен него нямаш ли?Искай им защитата...
Чакайте бре вие го обърнахте на пиянски вечери под върбата...стойте....тука клубна атака стана....как така ше го заплашваш....то направо смешно ше му се стори...като те е страх от него защо изобщо си с него още...разбираш се с него и сикчко е наред но просто каот не върви и като те е страх просто го остави...няа начинПървоначално написано от Angel_Girl