- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- basket ili....
basketbol![]()
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
баскетбол-преди го тренирах
I was lost and I'm still lost...
Баскет![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
нито едното от тези,но все пак предпочитам волейболаПървоначално написано от th3_0n3
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Няма друга игра като Баскетбола в нея и ма и физическа игра и техничност и красота и това което е най яко е че повреме на игра имаш част от секундата да решиш какво да правиш - динамиката е огромна и в една атака може да станат над 100 000 000 изигравания така че мисля че е безмислено да сравняваме Волейбола игра в която дори нямаш физически контакт с противника
What Is Love?? Love Is To Play Every Game As If It Is Your Last -Michael Jordan
basketbola estestveno I PREDI I SEGA DUNAV RUSE NA VURHA!!!treniram tozi krasiv sport i sam za negoooooooooooooooooooo
I LOVE MY TEAM!!!THEY ARE THE BEST!!!
НИЩО НЕМОЖЕ ДА СЕ СРАВНЯВА С ЦАРЯ ФУТБОЛ !!!!![]()
Баскетбол
те баскета волейбола не могат да се сравняват щот са супер различни. Освен , че играят височки хора деЛично ифрая и двата , но в баскета сякаш ми е по-добро нивото.Аве радват
![]()
Я свободен – словно птица в небесах,
Я свободен – я забыл что значит страх.
Быть другим – это значит быть всегда одному,
Выбираешь что тебе: суму, или тюрьму,
Никому просто так не дается свобода
Из неё нет выхода и в неё нет входа.
basket rulzzzzzzzzz
Предпочитам да гледам баскетбол, а да играя волейбол![]()
The Hate U Give Little Infants Fuck Everybody
Първоначално написано от xaxo_xixi
samo basketbol![]()
BASKETBALL!!tva e istinata...e i voleq ne e lo6..oba4e ne me kefi tva 4e e ot oniq sportove pri koito otborite sa otdeleni ot mrejata...basketa e po-agresiven...ima pove4e svoboda ..opredeleno po-interesen e!!!
"Be the change you want to see in the world!"Mahatma Ghandi
волейбол![]()
LoVe Is ThE nAmE
sEx Is ThE gAmE
fOrGeT tHe NaMe
AnD pLaY tHe GaMe
тренирал съм волейбол,кефят ме баскета и футбола![]()
от волейбол, баскет и футбол най-харесвам волейбол и футбол.. баскета също но на 2ра позиция , и все пак гласувах за волейбол
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
basket mn qsno.mn po-zabaven e puk i e po-dinami4en
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!