.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: KAK?

Hybrid View

Guest

KAK?

i taka stava vapros za prezervativi otnovo zna4i s priqtelq mi iskame da pravim sex ot skoro no toi polzva ot evtinite (one touch) a az mislq 4e po dobre s po hubavite marki problemat e 4e ne moga da mu kaja za da ne se obidi tova zn az da kupq prezervativi koito na men mi haresvat da oba4e do sega ne sam go pravila kak da vlqza i da poiskam ot aptekarkata edna kutiq s rezervativi az sam na 15!!!dali 6te mi prodade
    zn 4e e tap vapros samo ne se podigravaite molq

Голям фен
    Град
    sofia
    est 4e 6te ti prodade, daje te v daskalo go razdavat bezplatno na razni hlapeta deto posle gi pulnqt s voda, ma tfa e dr vupros

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Еми ти ги купи тогава! А иначе много ясно , че ще ти даде аптекарката презервативи. Длъжна е да ти даде просто няма начин.. аз на 12-13 години съм си купувал презервативи ( да ги пълня с вода и да целя хората ) , а ти на 15 се притесняваш

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Фен
    Град
    Еverywhere
    Кофти е да особедно първите пъти когато купуваш презервативи,но не се притеснявай знаеш ли колко още момичета на твоята възраст купуват.

хаха

Цитирай Първоначално написано от Варки
    Кофти е да особедно първите пъти когато купуваш презервативи,но не се притеснявай знаеш ли колко още момичета на твоята възраст купуват.
    и тук забиващия въпрос. КОЛКО? ахахахаха
    2,3,13 tochka

Guest
    Niama razlika vuv sigurnosta mejdu evtinite i skupite prezervativi
    tezi koito sa po-skupi sa po-tunki i ima po-goliama veroiatnost da se skusat i ne se pritesniavai che priatelia ti polzva po-obiknovenni

Фен
    Град
    Еverywhere

Re: хаха

Цитирай Първоначално написано от laynovoz
    И отговорът е : Нямаш си представа,колко много!Изчисли горе-долу аптеките във всеки град изчисли и средно статистически горе-долу колко 2-ки водят полов живот на възраст по темата за момичетата 15 години и кажи горе-долу 1/2 от пътите в който 2-ката си купува презерватив момичето да е ходило да взима :P

Predpolagam, che naistina nqma osobena razlika mejdu evtinite i skupite. Az lichno izpolzvam edinstveno Durex i sum mnogo dovolna i se chuvstvam sigurna. Taka che, ako iskash kupi po-skupi, za da se chuvstvashy sigurna. Ne smqtam, che priqtelqt ti shte se razsurdi. No ako iskash mojesh da mu kajesh, che si gi kupila, zashtoto iskash i ti da nosish otgovornost.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен
    ami kaji mu kakvo misli6,ili ti otidi da kupi6 ot po skupite-durtex,sportex ili dr takiva,spox aptekarkata 6te ti gi prodade
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

wlizash i kazvahs : Moje li edin prezervatic ili moje li edin kondom i tq 6te te pita kakuv i ti kazvash Durex , SPortex ili kuvoto tam si iskash

lalalalbe
    Guest
    ne ebavai bez prezervativ!

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    Ще продаде много ясно!

Фен
    Град
    Sofia
    ах малки курви
    лапат пишки па ги е срам да купат презервативи ХАХАХА

Повече от фен
    6ti dade i o6te kak mene 6to mi davat ma az ne ot apteka az ot magazini 6ot aptekata e mn dale4e a v amagazinite ima DUREX i o6te .... 100000 vida
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

Много си малка ако аз бях аптекарката никога нямаше да ти продам!!!
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Мега фен
    - Имате ли *марка презервативи, които си решила, че ти харесват*?
    - Да, има *видове*.
    - Искам една опаковка *вид*.
    - Заповядайте.
    - Благодаря.

Re: хаха

Цитирай Първоначално написано от laynovoz
    И отговорът е : Нямаш си представа,колко много!Изчисли горе-долу аптеките във всеки град изчисли и средно статистически горе-долу колко 2-ки водят полов живот на възраст по темата за момичетата 15 години и кажи горе-долу 1/2 от пътите в който 2-ката си купува презерватив момичето да е ходило да взима :P
    не ми отговори :P
    2,3,13 tochka

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    - Имате ли *марка презервативи, които си решила, че ти харесват*?
    - Да, има *видове*.
    - Искам една опаковка *вид*.
    - Заповядайте.
    - Благодаря.
    kato cqlo e tova dA ...nqma ot kakvo da se pritesnqvash sas sigurnost 6te ti prodade nqma zna4enie 4e si na 15
    Love you Kris !!!

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Е и аз съм на 15 ама си купувам-по добре е да си купиш отколкото да се преебеш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си