.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: za 7 klas?

Hybrid View

SWEETy_dReAm
    Guest

za 7 klas?

sega 6e sam 7 klas pls davaite niakvi suveti kak da se spravia a i ako zn niakvi dobri 6koli za podgotovka vie kude se podgotviahte i kude vlezohte az sum se zaputila kum frenskata nemskata italianskia licei ili klasi4eskata razkazvaite 4e ni6o nz i sum upla6ena 4e niama d se sprava

he

Цитирай Първоначално написано от SWEETy_dReAm
    sega 6e sam 7 klas pls davaite niakvi suveti kak da se spravia a i ako zn niakvi dobri 6koli za podgotovka vie kude se podgotviahte i kude vlezohte az sum se zaputila kum frenskata nemskata italianskia licei ili klasi4eskata razkazvaite 4e ni6o nz i sum upla6ena 4e niama d se sprava
    споко всички се справят
    2,3,13 tochka

Голям фен
    Град
    :)
    Имаш високи цели и хубаво ако ги постигнеш. Аз се подготвях сама и имам много добри оценки : 4 по БЕЛ (не ми е силна страна или поне не беше) и 5.25 по математика. Влязох в НФСГ и съм много доволна. А иначе трябва да ги разбираш нещата, а не да ги зубриш

Guest
    Цитирай Първоначално написано от FikyScHetOo
    Имаш високи цели и хубаво ако ги постигнеш. Аз се подготвях сама и имам много добри оценки : 4 по БЕЛ (не ми е силна страна или поне не беше) и 5.25 по математика. Влязох в НФСГ и съм много доволна. А иначе трябва да ги разбираш нещата, а не да ги зубриш
    za6to puk da ne gi zubri?koito moje-zubri.ako si mislite 4e e po-lesno-mn se lujete.az li4no ne moga da pi6a temi i sum(bqh) mn zle po literatura i zatova si zubkam temite i nqmam problemi

Голям фен
    Град
    :)
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    za6to puk da ne gi zubri?koito moje-zubri.ako si mislite 4e e po-lesno-mn se lujete.az li4no ne moga da pi6a temi i sum(bqh) mn zle po literatura i zatova si zubkam temite i nqmam problemi
    да, ама аз учих тогава...и сега уча по литература.....като почнах с разбиране да слушам в часовете ми е много по-лесно. Сега пиша теми за класна работа там, в часа, без да се подготвям специално и грешките са ми (този срок) 1-2 повторения и една сгрешена дума...Все пак за 90 минути това е прекрасно. Предното класно имах 5+, а по-предното пак 5 Номера не е да зубриш, а да разбираш. И зубренето не е умение, а неспособността логически да запомниш нещата и да ги използваш за в бъдеще!

Guest
    да, ама аз учих тогава...и сега уча по литература.....като почнах с разбиране да слушам в часовете ми е много по-лесно. Сега пиша теми за класна работа там, в часа, без да се подготвям специално и грешките са ми (този срок) 1-2 повторения и една сгрешена дума...Все пак за 90 минути това е прекрасно. Предното класно имах 5+, а по-предното пак 5 Номера не е да зубриш, а да разбираш. И зубренето не е умение, а неспособността логически да запомниш нещата и да ги използваш за в бъдеще!
    az po literatura ne se pritesniavam vurvi mi ma matematikata s trista zora

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Математика не може да я назубри, а по литература, ако не е добра, е просто задължително. Научаваш по еднат ема наизуст от всяко едно произведение и после използваш като аргументация. А иначе уча в ПМГ

Няма кво да се спичаш - учиш яко и влизаш и после не учиш. Тва е системата.
    Италиянският лицей си има свой изпити.

Guest
    haha vav sedmi klas az qko zubreh temite vob6te ne gi u4eh

haha vav sedmi klas az qko zubreh temite vob6te ne gi u4eh
    И колко изкара на изпитите или и ти се успа (като всеки който не е отишъл).

Guest
    izkarah 5.25 ako iska6 da znae6

izkarah 5.25 ako iska6 da znae6
    Браво, браво, шушляк

Guest
    Ами и аз съм 7 клас,но няма закъде уроци.Ами правиш каквото можеш!Не е толкоз страшно,аз ей сега бях на изпит.

Guest
    Nqkoi hodil li e na kursovete pri 6kola "vedi" ?I dovolen li e ?

еми аз ходя на уроци във веди и съм доволна от мойта учителка

Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
    http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Kam4eto
    еми аз ходя на уроци във веди и съм доволна от мойта учителка
    razkagi pove4e za vedi 4e mai i az tam 6e se podgotviem ili pri ivanovi/.

Guest
    te mai zimat pari za deto nqma6 i doma6no

az puk sum v nemska moeto daskalo e qki4ko no daskalite po nemski sa ujas i otivam v angliiska gimnaziq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си