- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос свързан с окосмяването
Трябва ли момчетата да си махат космите, то под мишниците или на др места??На мен ми е много любопитно , защото някой го правят , някой не ... а мен ме е срам да ходя гол (по бански ) на море , купон
![]()
Щом те е срам от тях, ги махай, дори за другите да не е задължително.
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...EA%EE%F1%EC%E8
Има толкова много такива теми.
Ето ти една от тях, писна ми вече да чета едно и също.![]()
Give me your best shot motherfucker!
аз лично ги махам навсякъде
Винаги правя това, което не мога, за да мога да се науча да го правя !!!
Абе хора...мойта мома иска да ми маха космите по краката...ми няма пък да и дам
![]()
![]()
маа фака
oxoxoxсчупвате ме от смях тука
както се казва в една песен на
Soulfly ... "I am what I am ... and nothing else" ако гаджето ви иска среща с Том Круз защо направо не отиде с него да се пробваимам си косъмчета навсякъде и това си е мъжка черта
все пак не съм станал жена още ... ако жените искат толкова много на гладките мъже навсякъде
да си намерят някои пенделвайс
)) знаeш ли може да им харесва да са на сух режим
обичаш един човек заради това което е, а не заради това което искаш да бъде ... помислете малко над това. Мили девойки ако това е кусура на вашето гадже и не можете да го преживеете значи не знаете какво искате
![]()
![]()
Добре де как се махат?
mi moqt priqtel ima kosmi i nito go obi4am po malko nito tova mi pre4i az go obi4am takuv kakuvto e
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
под мишкитеи по хуя ги махай
другаде е гнусно...
Ако ше махам махам само мишници те и хуя!
Това го разбрахама с какво ги махате ? Няма ли да бодат ... по някое време .. и така на стари години няма ли да съм чудовище
![]()
bre mom4eta,verno,kak se obezkosmqvate ????s kola maska i epilator SUPER gadno boli,s samo brysna4ka posle stavat kosmite kato brada....s kakvo se obezkosmqvate ???
em nedej gi cheti !Първоначално написано от fire_of_satan
![]()
![]()
![]()
http://i59.photobucket.com/albums/g293/wlcked_/avatar_tits.gif[/img]
ave samo na mi6nicite spored men trqbva dase maxat az imam kosum4eta no nemi pyka i toplqt prez zimata![]()
skype-ceco_novaka- Няма значение дали вървиш бавно,важното е да не спираш.
qkata higiena!..Първоначално написано от patoka_dafi
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
споко бе пич няма страшно.. значи най-добре ги махни, поне подмишниците и долу, за краката и ръцете не е задължително даже ненужно (е, ако много ти виси вълната по краката по добре да се маха де) наистина е гнусно да гледаш някой космат... а и мирише лошо. Все пак ако не ти харесва, те пак ше пораснат
![]()
i az sum na su6toto mnenie!! =D>Първоначално написано от iskamTe_vednaga
Хигиената и обезкосмяването имат няколко общи неща само , когато човек не се къпе. Престанете с глупостите за това , че било "по-хигиенично".
Преди 2000 година и жените не се бръснеха. И какво, нехигиенични ли са били хората? Глупости на търкалета. просто една обезкосмена жена изглежда по-привлекателна, а обезкосмен мъж - като гол охлюв.
a ti pomni6 li gi teq hora?!?
Да, помня ги. Попрерминах малко тийнейджърските години. Това на аватара ми съм аз. Приличам ли на 16-17 годишен?Първоначално написано от vikito_666
mi togaa ko prai6 tuka be "dedo"?![]()
![]()
![]()
![]()
Предимно чета майтапи и от време на време давам по някой полезен съвет - защото имам опит, за разлика от теб.Първоначално написано от vikito_666
![]()