- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- edno vupros4e sum momi4etata!
ami az sam provit kosmite po gurdite i gurba
na rycete i krakata ok... ama na gyrdite e gadno..![]()
![]()
Po dobre da padnesh duhom, otkolkoto da duhash padnal
Аз съм против космати гърди,гръб и корем.Иначе за ръцете и краката нямам нищо против дажетам е по-хубаво такова мекичко,косматичко там е сладко.Ама не и на корема или гърдите както вече казах.Целуваш го и после 1 кола космаляци от устата
![]()
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
Az sym mom4e i obezkosmqvam vsqka 4ast ot tqloto si..I mislq 4e e super qko..I mislq 4e vsqko mom4e trea da go pravi.I ot druga strana taka e po higieni4no.No vseki si ima mnenie.
e ako e malko moje...Първоначално написано от Atula
Po dobre da padnesh duhom, otkolkoto da duhash padnal
za men mom4e koeto si maha kosmite na krakata ili skubi vejdite e na kra4ka ot Pedalina4e ne e lo6o no imeno kosmite zapazvat majkoto v edno mom4e/muj spored men
![]()
Loving is not how u forget but how u forgive, not how u listen but how u understand, not what u see but how u feel, and not how u let go but how u hold on.....
Да си ги маха само под мишниците и на трапеца.Иначе като видя някой мъж с гладки ръце,гърди и крака и все едно пред мен стои гол охлюв-ОТВРАТ!![]()
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...
а бе....тъпи женки...като не искате космати мъже ходете с някой Гей по-добре!
Много по-яко е когато мъжа си е гладичък,много по-приятно е,аз направо се разтапям от кеф...
Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.
ехиахуахихихиххпо тази тема имам много претенциозно мнение :P много се дразня на момчета с по-гладки крака от моите!! ее.. образно казано де.. ама все пак ако им видиш краката под маса ще речеш, че са на някоя девойка... пък за тия с изскубаните вежди... ей тва вече си е ... гавра с природата дае*а .. еее пък и много ясно, че не се кефя на космати гърбове примерно.. аз лично де.. може да има моми дето се кефят... ама определено под мишниците е хубаво да се бръсне едно момче, най-вече от хигиенична гледна точка
а бе, косматите мъже са си мачота, но все пак ако са някой саскуоч
бигфут
йети...
ясно.. \
/
![]()
![]()
![]()
Идиотите са мъдро творение на природата,
което дава право на глупаците да се мислят за хитри.
Не съм голям фен на оранготаните. За щастие гаджето ми няма почти никакво косми по тялото си, освен коса, вежди и малко по краката. Така на мен най-много ми харесва. Аз съм твърдо ЗА за мъжете, които се обезкосмяват!
TO4NO TO4NOПървоначално написано от Aleandra
=D> =D> =D>
kosmqsali race,kraka i bradichka priemam,no gyrba i gyrdite neshto ne vyrvi.......![]()
![]()
![]()
ooo bahti pretenciite ! tova maje li sa ili lukovi glavi! da si brasnat krakata!- otvrat!ili pak zadnika! uuu ili pak onaq rabota!- i da ti bode- aa sam da si pravi svirki! ima si noji4ki za taq rabota! demek nikvo brasnene pri majete osven pod mi6nicite- tova e zadaljitelno!
мм Не някак си не стои хубоПървоначално написано от no0k1e
А ве момичета, като се замислите верно 21 век сме, ама да не би да са се обезкосмявали мъжете преди? Да не би никой да не е правил С*К* , защото мъжете не се обезкосмявалиСпоред мен това са пълни глупости! Баси, природата ни е направила космати, може би и не е без причина
![]()
![]()
Не знам какво да кажа, наистина много се дразня на такива изказвания от рода : "Ауу той виж какви косми имал по гърдите, по ръцете, по краката, че даже И БРАДА имал....ужас"![]()
Това са напълно нормални неща, не виждам кое е гнусното, все пак това е може би едно от нещата, по които се отличават - мъжкият и женският пол.
Както и да е, не се заяждам, просто наистина аз не харесвам това "модерно" (глупаво) мислене...
Какво да ви кажа, броят на гейовете драстично се е увеличил!
Единствено одобрявам окосмяването, когато е наложително: Става въпрос за спортистите (при това не всички!) говоря спец. за спортове като Плуване, Културизъм, Бягане и за тези се сещам. При тях е наложително!
Всъщност от там и е дошла тази "мода" да се обезкосмяват мъжете....![]()
![]()
Спирам до тук, това е моето мнение по върпоса.