- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- съвет, че ми е необходим
ситуацията е следната:
от близо 2 месеца съм влюбен в едно момиче. проблема беше, че тя имаше гадже тогава и това беше главната пречка.
вчера обаче бяхме цял ден с нея и хора от класа ни. нямаше как да не забележа, че искаше тя и аз да сме заедно и да си говориме, но не само аз - същото искаше и от друг приятел. сложно го обясних, но да кажем просто че през по голямата част аз, тя и приятеля ми (абе той колко ми е приятел... ама айде) бяхме заедно, забавлявахме се, говорихме си и така. след това, докато се прибирахме кой от където е, тя ни обясни как била скъсала с гаджето си. в мен се появи надеждата.. обаче след като се разделихме с нея, останах аз и въпросния приятел. тогава пък той ми призна колко силно искал да бъде повече от приятел с нея. е, нямаше да се тревожа толкова много, но като се сетя как на моменти се натискаха буквално пред мене (е, то не нищо особено за нас де, все пак ние сме едни откаченяци всички) и ми става лошо.
това, което искам да знам е, дали да изчакам и да видя дали тя и приятеля ще се съберат или... какво? надявам се да предложите нещо, защото вече не мога да спя заради нея...
Ми прецени дали този приятел наистина ти е толкова приятел и дали си залсужава да изпуснеш шанса да си с момичето.Признай й чувствата си,опитай се да се сближите,пък нека тя сама да реши с кой от двамата иска да бъде![]()
brato az imam sa6tiq problem i 6te mi e interesno kvo 6te pi6at za teb toest donqkade i za men 6toto problema mi e shoden s tvoq az li4no oba4e smqtam vaob6te da ne 4akam ami da si zabiq gadjeto 6toto pone v na4aloto kogato se svalqhme no pre4kata be6e imeno togava6noto im gadje mnogo me haresva6e i post mi go kazva6e sega ne mislq 4e e po razl no sam q 4akal tolkoz vreme sega nqma da q dam na nekav kele6 6te si q zabiq i tolkoz....pone az taka mislq da napravq no edin savet ot mene za svalkata priloji maximalno razli4ni pohvati 6toto vse pak ne zabravqi 4e po tova vreme i dryg 6te se opitva da q svalq a tq 6te oceni razl mom4e 6toto tapo e vseki pat da q vidi6 na kafe izmisli nekvi po razl ne6ta ne6ta koito toi edva li bi im predlojil ako go napravi6 100%6te ti varje ..... vsi4ko koeto ti pisah da napravi6 smqtam i az da go napravq .... ko iska6 probai po moq na4in yspeh
Не чакай приятеля,а направо действай и я спечели!!!
ako tozi priqtel ti e naistina tolkova dobru,ne si zaslujava da si razbalqte otno6enieta zaradi momi4e,ako ne e ,deistvai napravo
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
Бори се за нея.За кво ше го чакаш..Ще ти я открадне под носа и после ще те е яд...
ами мисля да видя още няколко дена как ще се развиват нещата, след това ще поговоря с него и ще видиме...
то не се знае и дали тя го харесва като повече от приятел ... та ще изчакам, и после ще действам най-вероятно
Недей много да отлагаш,че може да я изпуснеш...
Ако я искаш-покажи и,че я харесваш.Няма от какво да се притесняваш.Сам казваш,че това момче не ти е толкова добър приятел.Пробвай си късмета,а ако тя не желае да бъде с теб,поне ще знаеш,че си пробвал.Успех
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Първоначално написано от LP_girl_14
Не чакай последния момент...действай....Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
Напълно съм съгласна.Първоначално написано от LP_girl_14