.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    NAI GUZARSKO E NA LATINICA S GLAVNI BUKVI.

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    vseki ima pravo na izbor,az sam sviknala da pi6a na latinica i ne smqtam da po4na da pi6a na kirilica,zaradi hora koito ne mogat da 4etat na latinica ili gi marzi!!!

Цитирай Първоначално написано от Taina{}
    vseki ima pravo na izbor,az sam sviknala da pi6a na latinica i ne smqtam da po4na da pi6a na kirilica,zaradi hora koito ne mogat da 4etat na latinica ili gi marzi!!!
    Мързи ме да чета шльокавица (6l10k@v1c@ ако не можеш да го прочетеш на кирилица). Може ли да ти е толкова тругно да натиснеш Ctl, за да смениш от латиница на кирилица?!

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    WILD_BOY ne me marzi a prosto ne moga da pi6a na bg,pak i kato te marzi nedei da 4ete6!!!
    ps ima razlika mujdu tova 6l10k@v1c@ i 6liokavica !!!

Супер фен
    Направо по темата...не ми преча да чета латиница, но предпочитам да пиша и чета на кирилица.

WILD_BOY ne me marzi a prosto ne moga da pi6a na bg,pak i kato te marzi nedei da 4ete6!!!
    ps ima razlika mujdu tova 6l10k@v1c@ i 6liokavica !!!
    И защо не може да пишеш на кирилица? Как пишеш (си писала ) в час ?

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    xaxaaxax..... ti v 4as s klaviatura li pi6e6?

xaxaaxax..... ti v 4as s klaviatura li pi6e6?
    Често ми се налага.
    Само за сведени ще ти кажа, че и аз не мога да пиша на БДС, за това си има и фонетика, при която латинските букви отговарят на кирилицата. t = т, g = г и тн.
    Не е никак трудно, винаги ще си намерип оправдание за мързела!

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    flextype mi blokira i niamam namerrenie da svalqm drug - i tova sa6to ne mi e opravdanie,prosto ne iskam i stiga tolkova po vaprosa! pak 6te kaja 4e vseki ima pravo na izbor !

Ех защо модераторите тук не са като по тракерите - там за три поста на латиница получаваш бан

Повече от фен
    Град
    СС (;
    ебати кво ви бъркат мненията на латиница? и на мен не ми харесва ама... кат толко ви пречат не ги четете и толкова ебати.
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от HandOfBlood
    ебати кво ви бъркат мненията на латиница? и на мен не ми харесва ама... кат толко ви пречат не ги четете и толкова ебати.

Ами аз съм си казала какво ме бъркат - очите ми се изморяват. Не ги чета вече. Темата съм я пуснала, за да разбера защо толкова много хора пишат така, а не за да се оплаквам от това.

Повече от фен
    Град
    СС (;
    just_a_kid
    ти да, ама на другите им идва перфектно да се оплачат...
    и аз не чета дълги постове на латиница именно щото е некфо... блях... не че ми развалят очите, ми просто дразни...
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

Голям фен
    Град
    дианабад
    Може просто да нямат кирилица, а и дори да имат да не е фонетична. Пък да пишеш на БДС за мен си е цяло мъчение. При това така и така можеш вече да пишеш бързо, да започнеш отново да се "учиш"..... Да не говорим как трябва да си "превключваш" езика за форуми/чатове и за сайтове - затрудняващо е. Особено, ако пишеш в някой чат и искаш да влезеш в някой сайт едновременно. Свиква се, но трябва време.

И аз съм писала на латиница дълго време точно, защото нямах фонетика. Всъщност след това ми бяха давали, но пак ми беше трудно да пиша "в" с "w", "ч"-" ` " и т.н. Дойде един момент, в който започнах много да влизам из форуми, а ми се виждаше грозно да пиша на латиница и така се понаучих. Сега навсякъде пиша на кирилицата.

Мега фен
    И има кирилизатори в интернет. Ако човек иска, ще намери начин.

Цитирай Първоначално написано от navits
    Цитирай Първоначално написано от DarthRevan
    taka e naistina...az sym edin ot tqh...
    hahaha i az
    i az

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си