- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: Връзка с женен мъж ?
Е ти ве4е както си решиш.Желая ти успех със избора![]()
Chujdoto si e chujdo. Rucete dolu ot obvurzani muje. Do teb imash chovek, koito te obicha, ne bqgai ot shtastieto v tursene na neshto drugo.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
бади стаслижа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
az sam protiv obvarzanite maje(nezavisimo dali sa 6taslivi ili ne sas polovinkata si).pak ako ne q obi4a za6to e o6te s neq za6to ne se razdelqtneznam ti sama trqbva da si preceni6 sas kogo iska6 da bade6 no pomisli dobre predi da izbere6 sas kogo iska6 da si.
da ne sajelqva6 posle
![]()
Не оставяй приятеля си. Не е страшно това да излизаш с женен, по-скоро е страшна несигурността - не знаеш какво мисли дали ще събере смелост да разруши това, което е изградил ....... Въобще мног е гадно. Не знам колко време си с този човек , но гледай да не се подаваш много не чувствата си. Не можеш да знаеш какво те очаква думите са думи и са винаги хубави , но действията са съвсем различно нещо.
moqt savet e da ostavi6 jeneniqt maj kolkoto i da go obi4a6 nali znae6 4e 4ovek ne biva da gradi li4noto si shastie varhu 4ujdoto neshastie ako go obi4a6 tolkova kolkoto kazva6 ostavi go dokato ne se razvede i ne ti pokaje 4e darji na teb kolkoto ti kazva saglasna sam s _sexy_madama 4e moje i da te laje 4e ne obi4a jena si i e s teb samo za s..... ne pravi gluposti bez da si sigorna v 4oveka![]()
![]()
![]()
Животът не изисква от нас да сме най-добрите, а само да даваме най-доброто от себе си.
Аз пък бих казала,че понякога това щастие ти донася в последствие най-голямото нещастие...трябва си малко разум от време на времеПървоначално написано от rali4ka91
Kaji ni vse pak na kolko godini si? Situaciqta naistina e slojna,no shtom toi ne obicha jena si zashto e s neq?Shtom iska da e s teb neka dokaje chuvstvata si,da se razdeli s neq i ostane s teb.V protiven sluchai ti ostavash lubovnicata.Nz,no az na tvoe mqsto bih se chuvstvala ujasno,bih se chuvstvala kato nqkakva igrachka,za tova hubavo si pomisli kakvo tochno iskash.Dali iskash da ostanesh s priqtela si ili da bydesh s tozi jeneniq?Dali pyk ne e samo momentno privlichane?!Prosto trqbva da si pomislish mnogo dobre.Inache az bih te posyvetvala da poslushash syrceto si!Ako mislish,che naistina go obichash ostani s nego,razdeli se s priqtela si i go nakrai da se razdeli s jena si,koqto tolkova ne obichal.
САМО ПРОБЛЕМИ!!!
Ima li smisal da si s chovek kogoto ne obichash ?Kogato go celuvash ,da vijdash drug,a kogato toi te celuva da se dyrpash i da iskash da si dalech ot nego.... gadno e !Ako za borish za tozi kogoto obichash nqma da si egoistka ,zashtoto kakto kaza ti i toi ima chuvstva kam teb... Vyv vsqka situaciq ima nqkoi naranen ... no ne se otkazvai ako naistina se obichate shte ste zaedno ! A drug e vaprosa ,ako toi nqma da napusne jena si togava potyrsi lubova nqkade drugade i ne sasipvai tova koeto si gradila do tozi moment
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
kofti sitiaciq.....................![]()
![]()
![]()
mi az bih predpo4ela da ostana s 4oveka,koito sam sega za6toto me obi4a mn qvno 6tom pravi planove za suvmesten jivot s men,bih jertvala sebe si samo i samo toi da e 6tastlie!
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
da we