- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- 16 Юни 1971г. - рождението на велик човек.
с много неща трябва ли да ти обеснявамПървоначално написано от exploitedteen
![]()
2 т. системно.
Може би първо ще трябва да се научиш да пишеш...Първоначално написано от niki7o
![]()
Я и на мене ми вземи обясни.Първоначално написано от niki7o
Не съм съвсем сигурен, но мисля че тупак е лежал в затвора за изнасилване и е извършвал доста други престъпления. Това ли наричаш велик човек. Не знам за тебе, но аз на такива хора им викам утрепки.
11 tochka deaktiven profil.
Първоначално написано от Mo6no
=D> i az tiva vikam.....
Първоначално написано от Анонимко
Човек, знам че звучи тъпо, но съм 200% сигурна че видях Кърт Кобейн на Орлов мост. Тва не е ебавка!!!! Бях с една приятелка и мина - същата коса, същата брадичка, същото телосложение, същите очи, същото наркоманско излъчване. Или е негов клонинг, или близнак, или въображение. НО БЕШЕ СЪЩИЯ!!!
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
За мен тупак не е това,за което го смятат всички.Да,сега Вътьо ше каже "Ми на къв се правише,ве смотан?",еми ше му кажа че не ме ебе кво ще каже.Фактът че Тупак не е умрял през 1996 е просто факт.Може и вече да го няма на този свят,но всеки случай шанса да е умрял точно на 7 Септември 1996 е много малък.И аз не му разбирам какво толкова е велик?Вярно,има някое хубаво парче(Dear Mama,Changes),но тук вече навлизам в по-дълбоки размишления.Ще кажете че само се правя на фен и съм се правил.Да,така е.Правил съм се и вече спирам да се правя,защото в Тупак не намирам нищо,което да ми задържи вниманието.Вече за Еминем не говорим.Но както казах навлизам в дълбоки размишления и в съвсем друга тема.За това,спирам!
P.S.Само да кажа,че не мисля че е редно да се честити рождения ден на "умрял",или пък на умрял човек.Да се спомене,в смисъл,нещо като помен,но така не.Поне така мисля.
![]()
чрд,но не е велик
Боже господи...Първоначално написано от niGGa
Абе ти кво ? изслуша 10-20 песни и му стана фен а?
И ти кво ,мислиш си , че е жив
Бе цццц
Първо ,той никога няма да го напрви това,защото не е страхливец ,което го е показвал не малко пъти.
Тва ,че в песните си пее за убийството му не е воубще странно ,защото
много добре е знал какво ще стано като излезне от затвора.Бил е черен,живеел е в гетото,мизерствал е.. нормално е
Започва да пее за THUG LIFE(The Hate you give to little infancts ,fuck everobody) ,нормално е да има смърт в песните му.
Относно другите?
кой беше тоя пиклю дето вика,докажете ми ,че тупак е по-велик от мене-Еми например :
През 1998 той е обявен за диамантен(10 Милиона копия -All eyes On Me
2 т. системно
4e da ne e edinstveniq koito e imal mn`prodajbi be? i ko kat pee za smurt ? i za dr. da peeshe pak si ostava takuv ... i ne mi haresvaПървоначално написано от scorpiass
Евала,брат !!!!!! =D> Радвам се,че все още се срещат такива хора!Първоначално написано от Анонимко
Би трябвало всеки да се замисли над думите ти!!!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......
аа .. сестраПървоначално написано от Black_Witch
![]()
Моля без обиди. Незнаеш кой стои зад компютъра.Зачитай мнението на другите.Това, че щом някой е на различно от твоето мнение не значи, че трябва да го обиждаш. А ако наистина смяташ всеки с мнение различно от твоето е "пиклъо", то това показва колко ограничен сити самия.Първоначално написано от scorpiass
А сега по темата:Не съм казал, че съм по-велик от него, но да една утрепка (какъвто е Тупак), не е по-човек от повечето хора, които познавам.
Да ве само такива велики има в наши дни като 85 стинки тоя нига няма равен просто аре моля ти се.Първоначално написано от Анонимко
Спри да говориш глупости това, че си шейкваш Д-то в дискотеката на ритъма е друг въпрос, Пак ни докосна с неговите рими които не можеха да спрат, един прекрасен рапър които говорише истината не кат някои които даже не са барали оръжие да викат убих милиони, глупости както и да е, а за това за това че е между нас, мда има го тоя момент, винаги е между нас когато един фен седне и почне да пише рими, винаги е между нас когато слушаме песните му. Както знаете дори има доказателства, че е жив само дето не са го намери до сега иначе ако се зачетете наистина ще се замислите. А това за Васил Левски, нито са писали музика нито са били в телевизията, за да им бъде тук мястото, тоест прави сте, но това, което казахте е пълен Офтопик пък и защо ти не го честити ? или забрави ...
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Като те гледам, май ти не зачиташ мненията на другите а ? Не си познавал Пак няма и да го познаваш, но явно други мислят по друг начин щом доста от рапърите споменават името му в песните си ..Първоначално написано от Mo6no
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Много рапъри споменават името му само, защото е известен.Първоначално написано от N.C.L
Щом си мислиш, че не ти зачитам мнението О.К. Имаш право на лично мнение.
Ще го кажа за последен път(като развален грамофон съм)
Това, което имах предвид, че тупак не е велик човек. Може и да е велик рапър, но в никакън случай велик чавек. За да си велик човек трябва да си допринесъл с нещо развитието на човечеството, а Тупак не е така че...
Спирам със спора.
Темата се е превърнала в спам и ще бъде заключена.