Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Слушал съм достатъчно за да преценя, че единственото велико нещо, което е направил е че е умрял. Аз не знам хората да са го запомнили с нещо друго. Има много по-кадърни рапъри от него. И най-важното при тях е че са ЖИВИ.
Да ве само такива велики има в наши дни като 85 стинки тоя нига няма равен просто аре моля ти се.
Спри да говориш глупости това, че си шейкваш Д-то в дискотеката на ритъма е друг въпрос, Пак ни докосна с неговите рими които не можеха да спрат, един прекрасен рапър които говорише истината не кат някои които даже не са барали оръжие да викат убих милиони, глупости както и да е, а за това за това че е между нас, мда има го тоя момент, винаги е между нас когато един фен седне и почне да пише рими, винаги е между нас когато слушаме песните му. Както знаете дори има доказателства, че е жив само дето не са го намери до сега иначе ако се зачетете наистина ще се замислите. А това за Васил Левски, нито са писали музика нито са били в телевизията, за да им бъде тук мястото, тоест прави сте, но това, което казахте е пълен Офтопик пък и защо ти не го честити ? или забрави ...