- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Vitamin C
Chuh che ako ispiesh 3 opakovki vitamin C, moje da se nadrusash. Vqrno li e zashtoto iskam da probvam?
kato tolkova iska6 probvai i kaji dali ima efekt...![]()
грешен раздел, тъпа тема...Първоначално написано от Nika
и все пак да ти отогворя- не е възможно да "надрусаш" от предозиране с витамин C, защото той е водноразтворим - т.е. излишните количества се изхвърлят от организма чрез урината!
Ще си навредиш, а ефект няма да видиш.
хахахахахаха да бе пробвай се и кажи резултата![]()
"Целувка за лека нощ"
После така ще те реже черният дроб, че ще ти се иска никога да не си пробвал/а, то дори и с една коричка ще те заболи, камо ли 3 опаковки...Кви глупости измисляте...![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Ето какво: Пробвах. И единственото нещо, което те става, е че се чувстваш превъзбуден. Освен това ако пиеш по повече от 5-таблетки витамин С на ден, си докарваш сигурни камъни в бъбреците.![]()
It's a nice night... On this kind of night, I crave for blood.
Не прави глупости. Това изпълнение може да доведе само до витаминоза, а това едва ли ще е приятно изживяване.Първоначално написано от Nika
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
И 10 да изпиеш, ефект няма.
Ti dobre li si fe??Nqma da se nadrusa6 nai-mnogo da ti se obrazuvat kamani v bubrecite(Pitah mam4eto po tozi vurpos,a tq e lekar taka 4e vnimavai!!!)
Не може. Организмът усвоява толкова,колкото му е необходимо и другото, го изхвърля.
izpii vitamin c to i kaji posle kuf e rezoltata ako ima vopshte takuf axaxaxxaaxaxaxax![]()
![]()
![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
awe q stiga gluposti.![]()
![]()
po dobre izpii edno shishence sirop za kashlica...garanciq ti dawam,che shte ima efekttypak...kat iskash da se nadrusash tolkowa si zemi neshto za drusane....
![]()
Хубавото да си шизофреник е,че никога не ти е скучно,когато оставаш сам...
Пфф...глу'сти...баси...
витамин С е вредно да се пие повече от 4-ри хапчета, защото това е киселина която, като се предозира спомага за обарзуване на камани в бъбреците...
Нищо няма да ти стане - аз когато бях 3-4 годишен когато можех взимах хапчетата на баба и пиех колкото мога преди да ме видят.Добре че винаги набарвах само витамини.Плюс тфа ако пушиш няма да можеш да усвоиш в организма си витамин С.ама като искаш - пробвай...
ОМГ.пробвай не само с витамин С,а и с останалите витамини хахах
ццц..ше се друса с витамин С хахахаха![]()
get off.
аз пък съм шмъркал захар,брашно,бакплувер,как о ама от бакплувера мноо ми беше гадно на носа(беше час по трудово)![]()
ahahahahah kum 4eren drob we momi4e... ti 4uva6 li se? nai-mn da ti stanat kamuni v bubrecite!!! ni6to pove4e...Първоначално написано от ycMuBkaTa
ako lubovta e kapka-podarqvam ti dujd!
ako celuvkata e sekundda-podarqvam ti 4asove!
ako lubovtae 4ovek-podarqvam ti sebe si!
iiiiuuuu ot tva nqma po gadno,tfa ne e nadrusvane a natravqne ako pita6 men...praila sm go vednuj,izpih cqo 6i6ence demephan,i nikoga ama nikoga nqma da go napravq otnovo,za ni6to ne stavaПървоначално написано от Magic*
Сиропа за кашлица и по точно демефана има високо съдържание на DXM във него. Приблизително 3,4мг на милилитър сироп.
Другите съставки в него за някви глюкози, глупости, които не са особено вредни за организма и могат да се приемат в голямо количество, което позволява приемане и на по-голямо количество DXM без риск за смъртоносно натравяне.
Иначе DXM-a е мощен дисоциативен наркотик, който има много интересни ефекти, които не мисля да описвам.
Инак аз съм приемал около 2 шишенца такова, което средно статистически за моите килограми е между 2 и 3 плато и беше много интересно преживяване. Страничния ефект беше почти постоянното гадене (с изключение на пийка) и киселините в стомаха...
edinstvenoto neshto koeto moje da ti stane e da ti se do draifa i priloshee zashtoto kogato energiqta ne se izrazhodva ot vitamin c se polu4ava samo tozi efekt
ПОВЕЧЕ ОТ 1000 МГ ( 10 хапчета ) за 24 часа може да ти ДОКАРАТ
НЕОБРАТИМО ЧЕРНОДРОБНО УВРЕЖДАНЕ.
ПОВЕЧЕ ОТ 1000 МГ ( 10 хапчета ) за 24 часа може да ти ДОКАРАТ НЕОБРАТИМО ЧЕРНОДРОБНО УВРЕЖДАНЕ.
ПОВЕЧЕ ОТ 1000 МГ ( 10 хапчета ) за 24 часа може да ти ДОКАРАТ НЕОБРАТИМО ЧЕРНОДРОБНО УВРЕЖДАНЕ.
После да кажеш колко си издрайфала...