.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Тема: Vitamin C

Nika
    Guest

Vitamin C

Chuh che ako ispiesh 3 opakovki vitamin C, moje da se nadrusash. Vqrno li e zashtoto iskam da probvam?

kato tolkova iska6 probvai i kaji dali ima efekt...

Guest

Re: Vitamin C

Цитирай Първоначално написано от Nika
    Chuh che ako ispiesh 3 opakovki vitamin C, moje da se nadrusash. Vqrno li e zashtoto iskam da probvam?
    грешен раздел, тъпа тема...
    и все пак да ти отогворя- не е възможно да "надрусаш" от предозиране с витамин C, защото той е водноразтворим - т.е. излишните количества се изхвърлят от организма чрез урината!

Супер фен
    Ще си навредиш, а ефект няма да видиш.

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    хахахахахаха да бе пробвай се и кажи резултата
    "Целувка за лека нощ"

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    После така ще те реже черният дроб, че ще ти се иска никога да не си пробвал/а, то дори и с една коричка ще те заболи, камо ли 3 опаковки...Кви глупости измисляте...
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Град
    Затворен в подземията на имението Hellsing.
    Ето какво: Пробвах. И единственото нещо, което те става, е че се чувстваш превъзбуден. Освен това ако пиеш по повече от 5-таблетки витамин С на ден, си докарваш сигурни камъни в бъбреците.

It's a nice night... On this kind of night, I crave for blood.

Цитирай Първоначално написано от Nika
    Не прави глупости. Това изпълнение може да доведе само до витаминоза, а това едва ли ще е приятно изживяване.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Мега фен
    И 10 да изпиеш, ефект няма.

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Ti dobre li si fe??Nqma da se nadrusa6 nai-mnogo da ti se obrazuvat kamani v bubrecite(Pitah mam4eto po tozi vurpos,a tq e lekar taka 4e vnimavai!!!)

/wan`a`doo/
    Guest
    Не може. Организмът усвоява толкова,колкото му е необходимо и другото, го изхвърля.

izpii vitamin c to i kaji posle kuf e rezoltata ako ima vopshte takuf axaxaxxaaxaxaxax
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

Guest

awe q stiga gluposti.

Град
    nqkyde dale4e
    po dobre izpii edno shishence sirop za kashlica...garanciq ti dawam,che shte ima efekt typak...kat iskash da se nadrusash tolkowa si zemi neshto za drusane....
    Хубавото да си шизофреник е,че никога не ти е скучно,когато оставаш сам...

Пфф...глу'сти...баси...
    витамин С е вредно да се пие повече от 4-ри хапчета, защото това е киселина която, като се предозира спомага за обарзуване на камани в бъбреците...

Повече от фен
    Opredeleno nqma da se nadrysa6 !

Фен
    Град
    East.Side.of.KarNoBaT
    Нищо няма да ти стане - аз когато бях 3-4 годишен когато можех взимах хапчетата на баба и пиех колкото мога преди да ме видят.Добре че винаги набарвах само витамини.Плюс тфа ако пушиш няма да можеш да усвоиш в организма си витамин С.ама като искаш - пробвай...

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy
    ОМГ.пробвай не само с витамин С,а и с останалите витамини хахах

ццц..ше се друса с витамин С хахахаха
    get off.

Голям фен
    Град
    Compton
    аз пък съм шмъркал захар,брашно,бакплувер,как о ама от бакплувера мноо ми беше гадно на носа(беше час по трудово)

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от ycMuBkaTa
    После така ще те реже черният дроб, че ще ти се иска никога да не си пробвал/а, то дори и с една коричка ще те заболи, камо ли 3 опаковки...Кви глупости измисляте...
    ahahahahah kum 4eren drob we momi4e... ti 4uva6 li se? nai-mn da ti stanat kamuni v bubrecite!!! ni6to pove4e...
    ako lubovta e kapka-podarqvam ti dujd!
    ako celuvkata e sekundda-podarqvam ti 4asove!
    ako lubovtae 4ovek-podarqvam ti sebe si!

Фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Magic*
    po dobre izpii edno shishence sirop za kashlica...garanciq ti dawam,che shte ima efekt typak...kat iskash da se nadrusash tolkowa si zemi neshto za drusane....
    iiiiuuuu ot tva nqma po gadno,tfa ne e nadrusvane a natravqne ako pita6 men...praila sm go vednuj,izpih cqo 6i6ence demephan,i nikoga ama nikoga nqma da go napravq otnovo,za ni6to ne stava

Guest
    Сиропа за кашлица и по точно демефана има високо съдържание на DXM във него. Приблизително 3,4мг на милилитър сироп.
    Другите съставки в него за някви глюкози, глупости, които не са особено вредни за организма и могат да се приемат в голямо количество, което позволява приемане и на по-голямо количество DXM без риск за смъртоносно натравяне.
    Иначе DXM-a е мощен дисоциативен наркотик, който има много интересни ефекти, които не мисля да описвам.
    Инак аз съм приемал около 2 шишенца такова, което средно статистически за моите килограми е между 2 и 3 плато и беше много интересно преживяване. Страничния ефект беше почти постоянното гадене (с изключение на пийка) и киселините в стомаха...

Guest
    edinstvenoto neshto koeto moje da ti stane e da ti se do draifa i priloshee zashtoto kogato energiqta ne se izrazhodva ot vitamin c se polu4ava samo tozi efekt

Guest
    ПОВЕЧЕ ОТ 1000 МГ ( 10 хапчета ) за 24 часа може да ти ДОКАРАТ
    НЕОБРАТИМО ЧЕРНОДРОБНО УВРЕЖДАНЕ.

ПОВЕЧЕ ОТ 1000 МГ ( 10 хапчета ) за 24 часа може да ти ДОКАРАТ НЕОБРАТИМО ЧЕРНОДРОБНО УВРЕЖДАНЕ.

ПОВЕЧЕ ОТ 1000 МГ ( 10 хапчета ) за 24 часа може да ти ДОКАРАТ НЕОБРАТИМО ЧЕРНОДРОБНО УВРЕЖДАНЕ.

Супер фен
    После да кажеш колко си издрайфала...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си