- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Vitamin C
Абеее...зае*и...се едно да се надрусаш с лимони![]()
-
Не пийте хапчета бе...еште плодове - полезни са и са от природата![]()
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and smoke dope
...
I'VE GOT THE STRAIGHT EDGE!!!
А демефане е изтрещял , аз се усмелих да пробвам само първо плато но го комбинирах и с гъби (което не трябваше да правя, проявих дисреспект към свещените майски гъби) и беше интересно само , че демефана поне при мене има ефекта на Гумения Пич поне 3,4 дена мисля че заради Деплейтване на НМДА рецепторите от ОВЪРсТИМУЛАЦИЯ, и имах майлд дисоцияция поне още 2,3 дена стъпвах като в памук и всичко което пипахй беше мекичко , НО И бях с намелена чувствителност на кожата суответно
иначе ако някой случайно се излъже да си купи демефан да внимавва с дозите щото 2 шишета специялно мене биха ме убили - буквално, при предозиране с демефан се наблюдава подтискане на респираторния рефлекс (той така и действа като сироп за кашлица) и буквално човек може да си умре ако заспи (защото ще спре да диша) аз имах намален респираторен рефлекс, чувствах че трябва да дишам ВОЛЕВО а на автоматик беше доста намален,... та там се крият опасностите.... а и при честа употреба (повече от 4 пъти годишно) причинява трайни увреждания на мозъка... така че леко със сиропите
С витамин Ц?! Има къде-къде по-ефектни неща.![]()
най- много да се обринеш
be careful what you wish for 'cause you just might get it
ne be ti lud li si az sam pil po 10 na edin pat nisho mi nqma !!Първоначално написано от Nika
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Куцук.Първоначално написано от Анонимко
DXM става токсичен след доза от около 30мг/кг. Това е доста повече от 2 шишета.. 2 шишета са едно приятно 3то плато.
При това е добре DXM-а да се extract-не.. за да разкараш повръщането, прилошаването и мармалада![]()
А на това за мозъчните увреждания направо се изсмях. Изобщо не е 100% доказано, че DXM изобщо причинява постоянни мозъчни увреждания (То NAN е това което се предполага, че е възможно). А дори за да става въпрос за тях, значи си говорим за редовно 4то плато.
Ако има DXM users елате в #DXM, UniBG.. dxm-а тук хич не е популярен колкото на запад и трудно се намират сродни abusers.![]()
Мн умно,ако ще пиеш наистина кажи какво става,че и аз да знам![]()
витъмин С няма придозиране ...всичко се изхвърля от организма ... е не баш всичко но количеството което не ти тря се изхвърля ..или няма предозиране !
или по скоро зле сте ...друсане с витъмин С ...пффф
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
аххаахахакато искаш толкова да се надрусаш си земи бонбонче\х\ и готово \
/ .. с витамин c няма да стане май
ej fustuk otvori uchebnik po biologiq da nauchish malko, she se prodriskash ako organizma ti poluchi poveche vitamin C, inache e dosta polezno