.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Тема: Vitamin C

Абеее...зае*и...се едно да се надрусаш с лимони
    -
    Не пийте хапчета бе...еште плодове - полезни са и са от природата
    I'm a person just like you
    But I've got better things to do
    Than sit around and smoke dope
    ...
    I'VE GOT THE STRAIGHT EDGE!!!

Guest
    А демефане е изтрещял , аз се усмелих да пробвам само първо плато но го комбинирах и с гъби (което не трябваше да правя, проявих дисреспект към свещените майски гъби) и беше интересно само , че демефана поне при мене има ефекта на Гумения Пич поне 3,4 дена мисля че заради Деплейтване на НМДА рецепторите от ОВЪРсТИМУЛАЦИЯ, и имах майлд дисоцияция поне още 2,3 дена стъпвах като в памук и всичко което пипахй беше мекичко , НО И бях с намелена чувствителност на кожата суответно

иначе ако някой случайно се излъже да си купи демефан да внимавва с дозите щото 2 шишета специялно мене биха ме убили - буквално, при предозиране с демефан се наблюдава подтискане на респираторния рефлекс (той така и действа като сироп за кашлица) и буквално човек може да си умре ако заспи (защото ще спре да диша) аз имах намален респираторен рефлекс, чувствах че трябва да дишам ВОЛЕВО а на автоматик беше доста намален,... та там се крият опасностите.... а и при честа употреба (повече от 4 пъти годишно) причинява трайни увреждания на мозъка... така че леко със сиропите

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    С витамин Ц?! Има къде-къде по-ефектни неща.

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    най- много да се обринеш
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Голям фен

Re: Vitamin C

Цитирай Първоначално написано от Nika
    Chuh che ako ispiesh 3 opakovki vitamin C, moje da se nadrusash. Vqrno li e zashtoto iskam da probvam?
    ne be ti lud li si az sam pil po 10 na edin pat nisho mi nqma !!
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Никой :>
    Guest

никакво

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    А демефане е изтрещял , аз се усмелих да пробвам само първо плато но го комбинирах и с гъби (което не трябваше да правя, проявих дисреспект към свещените майски гъби) и беше интересно само , че демефана поне при мене има ефекта на Гумения Пич поне 3,4 дена мисля че заради Деплейтване на НМДА рецепторите от ОВЪРсТИМУЛАЦИЯ, и имах майлд дисоцияция поне още 2,3 дена стъпвах като в памук и всичко което пипахй беше мекичко , НО И бях с намелена чувствителност на кожата суответно

иначе ако някой случайно се излъже да си купи демефан да внимавва с дозите щото 2 шишета специялно мене биха ме убили - буквално, при предозиране с демефан се наблюдава подтискане на респираторния рефлекс (той така и действа като сироп за кашлица) и буквално човек може да си умре ако заспи (защото ще спре да диша) аз имах намален респираторен рефлекс, чувствах че трябва да дишам ВОЛЕВО а на автоматик беше доста намален,... та там се крият опасностите.... а и при честа употреба (повече от 4 пъти годишно) причинява трайни увреждания на мозъка... така че леко със сиропите
    Куцук.

DXM става токсичен след доза от около 30мг/кг. Това е доста повече от 2 шишета.. 2 шишета са едно приятно 3то плато.

При това е добре DXM-а да се extract-не.. за да разкараш повръщането, прилошаването и мармалада

А на това за мозъчните увреждания направо се изсмях. Изобщо не е 100% доказано, че DXM изобщо причинява постоянни мозъчни увреждания (То NAN е това което се предполага, че е възможно). А дори за да става въпрос за тях, значи си говорим за редовно 4то плато.

Ако има DXM users елате в #DXM, UniBG.. dxm-а тук хич не е популярен колкото на запад и трудно се намират сродни abusers.

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Мн умно,ако ще пиеш наистина кажи какво става,че и аз да знам

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    витъмин С няма придозиране ...всичко се изхвърля от организма ... е не баш всичко но количеството което не ти тря се изхвърля ..или няма предозиране !

или по скоро зле сте ...друсане с витъмин С ...пффф

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

аххаахаха като искаш толкова да се надрусаш си земи бонбонче\х\ и готово \/ .. с витамин c няма да стане май

ej fustuk otvori uchebnik po biologiq da nauchish malko, she se prodriskash ako organizma ti poluchi poveche vitamin C, inache e dosta polezno

Ако става кажи и другите ще пием витамин Ц

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си