- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Контрольорите
Е да, така може. И аз знам.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Ако си минал осми клас, никой не те задължава да ходиш на даскало. А и никой не ти е длъжен да те носи на ръце до училището ти. Не си инвалид - можеш да ходиш.Първоначално написано от WILD__BOY
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Живея на 9 км от училище!Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
А до 8 клас да не би да е безплатно?
Сега за всички линии за един месец е 17лвПървоначално написано от exploitedteen
...просто на тея управляващите нещо не им достигат парите и айде 5лв-билет4ето.Може и за добро да е ама винаги в тия работи има нещо гнило![]()
Ако имаш основно образование, никой не може да те задължи да ходиш на училище, защото средното образование не е задължително. Ти сам решаваш дали да учиш. Като искаш да учиш - трябва да си плащаш транспорта.Първоначално написано от WILD__BOY
Има хора,които при завършен 8ми клас нямат основно образование - Профилираните паралелки.Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
т. 2, 9
Не ми овъртай, пак ти казвам - и до 8 клас не е безплатен градския транспорт, и за жени с малки деца в колички трябва да си платят за количката.Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
Тая държава не е нормална!
Само бабите ли могат да се возят в Градския транспорт?
I za ku4eta i kufari pak se pla6ta... tctctctcccccccccc........ ujas uajs
Не уважаеми, и циганите се возят безплатно. Пенсионерите нека се возят безплатно , стари са, малки са им пенсиите, НО ЦИГАНИТЕ , където всичко им плащаме! АМАН!Първоначално написано от WILD__BOY
т. 2, 9
Не не ти уважаема, не съм навит некви нагли баби да правят лудницата в рейса щото се надигнали от дружба до горна баня за вода с десет бидона и една водоноска + трите туби на баба ти Иванка от 4 етаж, че тя е на гости на сфяко си в Обеля.Първоначално написано от Sapphir
За циганите иначе съм съгласен - просяците по градския транспорт тарашат и се топлят. Пу деба техната миризлива майка! (нарочно не го цензурирах)
az ti predoru4vam sledvashtiq put da im teglish edna mainaПървоначално написано от TheDarkLady
i are fak u dupka
men vseki den me hvashtat bez bilet
ponqkoga(v nai-loshiq slu4ai)me durjat 10 minuti i me puskat
s predoprajdenie![]()
Ще видим дали ще мислиш по същия начин, когато одъртееш.Първоначално написано от WILD__BOY
За майките с колички трябва да е безплатно.Не ми овъртай, пак ти казвам - и до 8 клас не е безплатен градския транспорт, и за жени с малки деца в колички трябва да си платят за количката.
Ако всеки тръгне да си качва помияра, знаеш ли какво ще стане? Ще е още по-мърляво и още по-тъпкано, отколкото е сега. Едва ли ще ти хареса.I za ku4eta i kufari pak se pla6ta
За детски колички е безплатно, пише го в правилника. Но за майката не е.Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
![]()
Иначе и за кучета не искат билет, бил съм свидетел много пъти.
По принцип не праят проблем. Ако е много натоварено може и да опитат да те свалят, но в празен автобус или друг вид превоз няма проблеми... E ако не си помъкнал някой мастив на разходка де...![]()
Не е забранено, само че трябва да са с намордник.Първоначално написано от exploitedteen
Извинявам се - за количките е безплатно, но за майките не е. Нали уж трябва да насърчават раждаемостта.Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
За кучетата - трябва да имат документи, карти, наморници, хладилници. По-добре да го яхнеш и да си отидеш където искаш на гърба му.
Ами това им е работата на хората. Нашата работа е да плащаме независимо колко дълго се возим, кога се возим, включително трябва да плащаме и за допълнителен багаж.
В последно време транспорта стана малко по-приемлив.
Надявам се след това увеличение да има още подобрения.
Не се оплаквайте от цените, а от заплатите. Транспорта в Европа е много по-скъп от нашия. Искайте по-високи заплати, а не по-ниски цени на билетите!
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
...с размери, по-големи, от 60/40.Първоначално написано от ckeuT4eTo_f
![]()
Ооо аз въобще не им обръщам внимание.Правя се че не съществуват ако нямам билет и те след време се отказват.Понякога има казвам че съм забравила да си дупча билета или нямам пари да си купя.По моята линия не са особено заядливи.Първоначално написано от TheDarkLady
![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Коя е линията ти?Първоначално написано от magi_megi
![]()
mislq slednite dve ne6ta:1vo,4e si vur6at rabotata i 2ro,4e na desetki hora im se slu4va su6toto vseki den i ne vijdam s kakvo slu4kata ti e tolkova unikalna da ni zanimava6.vsi4ki sme go prejivqvali.Първоначално написано от TheDarkLady
1-во:Пиши на кирилица!Не боли!Първоначално написано от justinsfhc
2-ро:Хубаво нека си вършат работата,както казах и аз си дадох глобата без заяждане и т.н.Наблегнах на това как се държат с хората които не са им дали повод за грубо отношение.
3-то не съм казала че случката ми е уникална...повечето теми(да не кажа всичките във този форум за базирани на неща които са ни се случили,които ни се случват в ежедневието и т.н.
Благодаря все пак за мнението![]()
[quote="xaxo_xixi"]И в полицията да ме заведът пари не давам. Не стига, че градския транспорт е под всякаква критика ... а и пари ще ми искат. Не са познали. Трябва за учници транспорта да бъде безплатен, ама все пак това е България и трябва колкото може повече да се бърка в джоба на хората.[/quo
взе ме думите от устата така е!!!