.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    сладур4е
    Guest

Нормално ли е?

НА 13 съм и от известно време си слагам сенки,спирала и глнц.Но не си мислете,че се клепотя,слагам си така,че да се забелязва,но да не се набива на очи...Според вас на 13 може ли да се гримирам по този начин?

spored men nqma ni6to lo6o stiga da ne prekalqva6 s grima

Guest
    ei,zashto se pritesnqvsh za takiva neshta savsem normalno e da se grimirvash stiga da ne prekalqvash...

Супер фен Аватара на pinki
    SUGLASNA SUM S OSTANALITE!!!!
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Голям фен
    razbira se, che e normalno. vseki e minal po tozi put. dori da se macash, s vremeto shte ti mine merakut. a i v dneshno vreme ot 10 godishni pochvat, taka che.. a i samo tova da e. no e mnogo hubavo che se zamislqsh. az sum na 18 i ponqkoga se grimiram tejko, vupreki che znam, che ne e podhodqshto, no vsichko si e spored nastroenieto. izlizai taka, kakto se chuvstvash dobre, vslushvai se v suvetite na drugite, no ne gi sledvai slqpo, zashtoto ne si dlujna

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

mi i spored men nqma ni6to lo6o

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Стига грима наистина да е лек не мисля че има проблем

Guest
    аз също съм на 13 и също ползвам някои гримове,но не прекалявам.старая се почти да не се забелязва.не мисля че има някакъв проблем да се гримирваш,стига да не прекаляваш

Guest
    хаха на 15 съм и си слагам много черно по очите. Дали има проблем?

Голям фен
    Град
    United We Love You
    Охх на 50 години съм и имам една дълбока бръчка точно на 10-ката ( на челото) и цялата си я изпълвам с фон дю тен ... има ли някакъв проблем според вас?!
    т. 2, 9

Добре де...
    ... както искаш ще ходиш.... защо ние трябва да ти казваме... щом ти харесва... Ама не задавай пэвече глупави въпроси!

Съвсем нормално е и аз съм на 13 и си слагам спирала и гланц .

Дали е нормално или не няма как да ти отговорим. Нещата, които са били неприемливи преди, вече са съвсем в реда на нещата. Щом ти харесва как изглеждаш с грим, слагай си, но без да прекаляваш.
    Nothing Last Forever

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Темата е от 2006, момичето вече е на 22 по-голяма от повечето в раздела хаха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си