- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нормално ли е?
НА 13 съм и от известно време си слагам сенки,спирала и глнц.Но не си мислете,че се клепотя,слагам си така,че да се забелязва,но да не се набива на очи...Според вас на 13 може ли да се гримирам по този начин?
spored men nqma ni6to lo6o stiga da ne prekalqva6 s grima![]()
ei,zashto se pritesnqvsh za takiva neshtasavsem normalno e da se grimirvash stiga da ne prekalqvash...
SUGLASNA SUM S OSTANALITE!!!!![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
razbira se, che e normalno. vseki e minal po tozi put. dori da se macash, s vremeto shte ti mine merakut. a i v dneshno vreme ot 10 godishni pochvat, taka che..a i samo tova da e. no e mnogo hubavo che se zamislqsh. az sum na 18 i ponqkoga se grimiram tejko, vupreki che znam, che ne e podhodqshto, no vsichko si e spored nastroenieto. izlizai taka, kakto se chuvstvash dobre, vslushvai se v suvetite na drugite, no ne gi sledvai slqpo, zashtoto ne si dlujna
![]()
mi i spored men nqma ni6to lo6o
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Стига грима наистина да е лек не мисля че има проблем![]()
аз също съм на 13 и също ползвам някои гримове,но не прекалявам.старая се почти да не се забелязва.не мисля че има някакъв проблем да се гримирваш,стига да не прекаляваш![]()
хаха на 15 съм и си слагам много черно по очите. Дали има проблем?
Охх на 50 години съм и имам една дълбока бръчка точно на 10-ката ( на челото) и цялата си я изпълвам с фон дю тен ... има ли някакъв проблем според вас?!
т. 2, 9
Добре де...![]()
... както искаш ще ходиш.... защо ние трябва да ти казваме... щом ти харесва... Ама не задавай пэвече глупави въпроси!![]()
Съвсем нормално е и аз съм на 13 и си слагам спирала и гланц .![]()
Дали е нормално или не няма как да ти отговорим. Нещата, които са били неприемливи преди, вече са съвсем в реда на нещата. Щом ти харесва как изглеждаш с грим, слагай си, но без да прекаляваш.
Nothing Last Forever
Темата е от 2006, момичето вече е на 22по-голяма от повечето в раздела
хаха