.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    huumm
    Guest

vapros kam momi4etata

momi4eta simulirali li ste nqkoga orgazam i ako da za6to ste go napravili?

аз един път..направих го, защото просто тогава не ми беше до секс и не исках да го обидя..

Голям фен
    M ne ne sym, no sym se zamislqla da simuliram prosto da ne se pochuvstva zle choveka otsreshta

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от Atika
    M ne ne sym, no sym se zamislqla da simuliram prosto da ne se pochuvstva zle choveka otsreshta
    По-зле ще се почувства, ако един ден разбере че е лъган.

Guest
    Sluchvalo se e nqkolko puti , no mislq, che e normalno! Ne e vuzmojno vseki da zadovoli nujdite ti, a i ponqkoga ima mn stranichni faktori, koito ti prechat dali shte e umora ili problemi..Pravila sum go za da ne obidq choveka ot sreshta, zashtoto bi se poluchilo malko kofti. Inache az sum na mnenie, che jenite sa dostatuchno xitri da napravqt neshto takova i nikoi nikoga da ne razbere!Mujete mislqt samo za sebe si i dori da si zaspala nqma da zabelejat! hahahahahaha

Голям фен
    Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от Atika
    По-зле ще се почувства, ако един ден разбере че е лъган.
    =D>

bonbon4etO^
    Guest
    da simylirala sum nqkolko puti, zashtoto ako bqh kazala, che ne sum svurshila na priqtelq mi shteshe da my stane kofti i sheshe da se pochyvstva vinoven zatova, che ne me e zadovolil. I vse pak prichinata ne beshe v nego, a v tova, che prosto ne sum bila nastroena za sex i sum se chyvstvala zle, bila sum preymorena...

Мега фен
    Напротив - изобщо не е нормално. Има 2 варианта:
    1. С човек си, за който ти пука. Ако веднъж симулираш, следващите пъти не се знае дали ще е по-добре и пак ще симулираш. А ако му кажеш, той ще се почувства зле, но наистина по-зле ще се почувства, ако разбере, че не си изпитала удоволствие, а си казала, че си свършила дори.
    2. Не ти пука за човека - защо да симулираш тогава?

Една идея - ако сексът не ви е приятен, вземете всичко в свои ръце. Ако не сте фригидни, знаете кои пози ви харесват и как ви харесва сексът.

Ne sum. Logichno e, che ne cseki put mojesh da stignesh do orgazum, zashtoto ima drugi faktroi, nezaviseshti ot teb, koito ti vliqqt.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    ne ne sam i ne mislq da go pravq ... prekaleno mn obi4am gadjeto si za da go laja...
    Love you Kris !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си