.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Гостенин
    Guest

Защо все така ми се получава

Ми се решавам,че някоя може да ме харесва и то все се оказва че не е истина,че не е така и че съм грешал.Нито съм грозен ама не ми се и лепат момичетата като мухи.Къде е проблема?

Голям фен
    Ah kakva pylna tema .. ei sega shte obmislq kyde e problema i sled nqkolko minutki shte ti otgovorq ....... ok ???

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    Никой не те познава батка, че да каже де ти е проблема... Много е относително

Повече от фен
    tova dali te haresvat ili ne ne zavisi tolkova ot vun6niq vid,kolkoto ot tova kak se durji6
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

ivcho®
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от strawberry1988
    tova dali te haresvat ili ne ne zavisi tolkova ot vun6niq vid,kolkoto ot tova kak se durji6
    Съгласен съм,защото ако се държиш като пълен олигофрен е нормално да не те харесват момичета.Друг е въпроса ако си ходил с едно момиче и тя не те е харесала това допълнително може да те прецака един вид.
    Дръж се по мъжки прави комплименти и когато набележиш момиче опитвай.

Не се дръж като някой сухар,защото момичетата хич не харесват такива задръстеняци,Е,ти може да не се държиш така ,но аз само ти казвам,ако е така,зашото не те познавам

Цитирай Първоначално написано от Atika
    Ah kakva pylna tema .. ei sega shte obmislq kyde e problema i sled nqkolko minutki shte ti otgovorq ....... ok ???
    izmisli li go be jena ?

Щом мислиш, че си хубав значи проблема е в характера ти. Аре поработи над него, а аз отивам да си правя паста(макарони) за закуска.

Guest
    ми по принцип съм сериозен,но пък се и забавлявам нзм

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ми по принцип съм сериозен,но пък се и забавлявам нзм
    С момичетата трябва да си естествен, да не се праиш на мъж или на клоун. Ако се държиш сериозно ще им е готино, но не прекалено дървено, защото тогава ще си скучен. Намери подходящия баланс, но знай че момичетата не харесват много лигави момчета.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си