.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Chernorizec Hrabyr

Голям фен

Chernorizec Hrabyr

Zdr. na vsichki!
    Trqbvat mi razsyjdeniq vyrhu lichnostta na Chernorizec Hrabyr.Ako nqkoi moje da mi pomogne shte sym mu mnogo blagodarna:)

Re: Chernorizec Hrabyr

Цитирай Първоначално написано от sk8girL
    Zdr. na vsichki!
    Trqbvat mi razsyjdeniq vyrhu lichnostta na Chernorizec Hrabyr.Ako nqkoi moje da mi pomogne shte sym mu mnogo blagodarna
    Какво точно ти трябва Не че се хваля,ама днес ме изпитаха и имам 6 на т'ва т'ка,че кажи кво точно ти трябва

Супер фен Аватара на pinki
    Ami kaji ne6to po-taka de!Az moga milion razsujdeniq da ti izkopaq!Kaji ne6to po-konkretno!
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Голям фен
    Emi poneje sega uchime tova proizvedenie "Za bukvite" i taq me kara da i pisha tema vyrhu lichnostta na Chernorizec Hrabyr sprqmo proizvedenieto.T.e da analizirame nego,na bazata na proizvedenieto.Da harakterizirame kachestvata mu,da govorime tama za psevdonima mu i t.n..

Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
    Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си