.
Затворена тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    поли
    Guest

НЕ МОГА ДА СЕ ЦЕЛУВАМ...

Здравейте!Аз съм на 16 год. и все още не съм се целувала с момче...?!?!?!?!?!? Много ме е срам..от скоро имам гадже,но още не сме се целували като хората...страх ме е да не се изложа...дайте накъв съвет плсссс!!!!!!

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    Остави го той да те целуне. Когато тръгне да го прави, не се дърпай, а се отпусни. Щом езика му влезе в устата ти, всичко си идва отвътре
    УСПЕХ

дреме ми като неможеш..то си е за теб ..не е мои проблем !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от j0r0_fear
    дреме ми като неможеш..то си е за теб ..не е мои проблем !
    AMAN OT PROSTACI.TO BIVA BIVA AMA TVA VE4E.....SAGLASNA SAM S POST 1 USPEH

АЭРОФЛОТ-1956
    Guest
    помоли някое момче да те научи
    или ако не сложи една череша в бурка и я гони с език

Цитирай Първоначално написано от АЭРОФЛОТ-1956
    помоли някое момче да те научи
    или ако не сложи една череша в бурка и я гони с език
    хаха! това за черешата не го бях слушал Много ме накефи!
    Сега по проблема... Ами 1-во да питам вие момичетата там не се ли учихте взаимно да се целувате?? А иначе съвет от мен... просто си затваряш очите... и си мислиш за човека, с който си И вярвай ми всичко ще си дойде от само себе си! Никой не се е родил научен! Само след 1 месец да не питаш и как се прави секс, че ще взема да дойда да ти покажа
    Аз съм това, което ти никога няма да бъдеш!

Споко малката всичко си идва от вътре. Затваряш очи и се наслаждаваш на първата си истинска целувка. И ако все пак нещо несе получи .Кажи му ,че ти е била за първи път със сигорност щете разбере . Успех и да разправяш после ...

Отдай се на изживяването....всичко си идва от вътре

Голям фен
    Град
    софия

Re: НЕ МОГА ДА СЕ ЦЕЛУВАМ...

Цитирай Първоначално написано от поли
    Здравейте!Аз съм на 16 год. и все още не съм се целувала с момче...?!?!?!?!?!? Много ме е срам..от скоро имам гадже,но още не сме се целували като хората...страх ме е да не се изложа...дайте накъв съвет плсссс!!!!!!
    абе много е лесно.. го го го да не ти дреме а и да се излошиш едва ли ше те зареже заради това....... е виш ако му отхапеш езика може би

Мега фен Аватара на iiirish
    остави го той да води. винаги е по-добре да имаш учител след който да повтаряш определените упражнения, вместо да започнеш първа и да се поизложиш!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Мацка виш ся...и аз съм бил така ама на 11 години.....поне при мене сичко си стана от самосебе си...то си ти е дарба и само си идва на момента и няма как да го научиш от друг...заложено си е в теб само трябва да го откриеш

Супер фен
    Ша са научиш.

davai s nekoq priqtelka :P
    felacio za si4ki

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от momi4eto_M_!_S_T
    davai s nekoq priqtelka :P

Браво браво...момичета с момичета да ама ако са момчета вече става трета световна че са педали......

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от Carlos
    Остави го той да те целуне. Когато тръгне да го прави, не се дърпай, а се отпусни. Щом езика му влезе в устата ти, всичко си идва отвътре
    УСПЕХ
    =D> =D> =D> \/

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Целивката е вид инстинкт!!!Не че не мовеш да се целуваш а просто все още не си го правила!Наистина остави го той да те целуне и го следвай!УСПЕХ!

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Ох писна ми от безмислени теми за цлуването мисля че една две теми са напълно достатъчни първо от къде знаеш че не можеш да се целуваш като сама казваш че до сега не си се целувала и няма страшно спох той няма да разбере този лкюбопитен факт защото всеки човек все пак си има начин на целуване и всеки човек се целува различно така че спрете с тея тъпи теми до твоята има една "..На 15 съм а още не съм се целувала с език.." ако се беше вгледала в съветите които сме дали на това момиче можеше да ги озплзваш вместо още една бгесмислена тема моля ви се хора трябва да сте малоумни за да се изложите ю да разберат че не сте се целували знам че се притеснявате ама или излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите така че се стегнете и стига с безмислните теми!!!
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Град
    MaiNa%tOwN
    ако си 180 55kg< 90x60x90 идваш и те учим веднага !!!

Цитирай Първоначално написано от NightDancer
    хаха! това за черешата не го бях слушал Много ме накефи!
    Сега по проблема... Ами 1-во да питам вие момичетата там не се ли учихте взаимно да се целувате?? А иначе съвет от мен... просто си затваряш очите... и си мислиш за човека, с който си И вярвай ми всичко ще си дойде от само себе си! Никой не се е родил научен! Само след 1 месец да не питаш и как се прави секс, че ще взема да дойда да ти покажа
    Let the beats control your soul...

И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си